„Genocid! Puteau să moară oameni!” - Conducerea Cantinei de Ajutor Social, demisă şi reclamată penal

„Genocid! Puteau să moară oameni!” - Conducerea Cantinei de Ajutor Social, demisă şi reclamată penal

Foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
42 comentarii

* Directorul, contabilul şef, contabilul, casierul şi administratoarea instituţiei au fost destituţi prin dispoziţia primarului municipiului Galaţi, Marius Stan * Edilul a făcut plângere penală la Poliţia Judeţeană - Serviciul Economic, legat de faptele extrem de grave petrecute în unitate


Primarul Galaţiului, Marius Stan, a prezentat ieri primele concluzii ale controlului dispus la Cantina de Ajutor Social în urma unei sesizări, control care a zgâlţâit din temelii instituţia şi hăţişul de interese ţesut în jurul ei. Pentru a nu fi ascuns nimic, o comisie de la Primărie a sigilat totul, iar Protecţia Consumatorilor, Direcţia Sanitar Veterinară şi Poliţia Economică au scos la iveală dezastrul! Alături de primar, în conferinţa de presă s-a aflat şi directorul Protecţiei Consumatorilor, Aurel Pamfile, şi ar fi trebuit să fie şi reprezentantul DSV. Văzând însă armata jurnaliştilor, acesta a refuzat să mai intre în sală! Ar fi fost interesant să ne spună personal de ce, în ultimul an de zile, DSV nu a făcut nici un control la cantină.

Tone de otravă
Nu mai puţin de 5.040 de borcane de zacuscă tradiţională „Muntenia” expirată de la 1 septembrie, castraveţi în oţet „OK” expiraţi din 5 iunie, 288 kg de ciuperci în apă „Gustos” expirate din iunie 2011 (!), 765 kg de pastă de tomate „Gustos” şi 200 kg „Mega Food” expirate, cârnaţi cabanos expiraţi, adică otravă curată! Toate acestea ar fi trebuit să constituie masa celor 700 de sărmani ai Galaţiului. Şi asta nu-i tot! Mai adăugaţi în acest meniu-bombă: 894 de bucăţi sticle de un litru suc de roşii, fără etichetă, 4.345 de cutii conserve marca „Taz” - fasole cu costiţă fără documente de provenienţă! Înşiruirea acestor „delicatese” face parte din procesul-verbal întocmit de Poliţia Economică şi prezentat de primarul Marius Stan. Directorul OPC a confirmat datele despre alimentele expirate, explicând că produsele cumpărate în ultima perioadă a valabilităţii lor sunt mai ieftine. „Mă simt dator să-i mulţumesc bunului Dumnezeu pentru că nu s-a întâmplat o nenorocire până acum, pentru că a hrăni, zi de zi, aproape 700 de persoane - urmează să vedem şi dacă numărul acesta este corect sau este doar umflat - şi să le faci mâncare din conserve expirate din 2011 mi se pare ceva ieşit din comun! Să ajungi să speli salamul, cârnaţii cu furtunul şi să dai la oameni necăjiţi care hrănesc şi copii de acolo, mi se pare cinism ieşit din comun. Genocid! Puteau să moară oameni acolo!”, a declarat Marius Stan.
Hăţiş de interese
Tot procesul verbal încheiat de Poliţia Economică a confirmat sesizarea care a pus pe jar Primăria. „Dl contabil şef al Cantinei de Ajutor Social este şi director economic la firma Eurosmart a fiicei dlui Croitoru, care, întâmplător, are cam acelaşi obiect de activitate şi are nişte magazine deschise prin oraş! Contabilul de la Cantină este angajat tot la firmă, magazionera e directoare în aceeaşi firmă! Am comandat Poliţiei Economice un control încrucişat, firmă - cantină, şi aşteptăm rezultatele”, a spus Marius Stan.
Sterică Croitoru, de negăsit
Directorul Cantinei, Sterică Croitoru, a fost de negăsit la sediul Cantinei de Ajutor Social, unde controlul era în curs. În schimb, în raportul Poliţiei Economice se arată că directorul ar fi declarat că marfa fără acte de provenienţă ar fost recepţionată acum 2-3 luni şi reprezintă un plus de gestiune faţă de cantitatea comandată. Cât despre produsele expirate, directorul spune că „s-au acumulat în decursul ultimilor trei ani, din cauza neurmăririi corecte a stocului existent”. „Înseamnă că n-a călcat de mult tare cineva prin gestiunea dumnealui”, a comentat Stan. În cursul zilei de ieri, directorul şi-a trimis demisia prin fax, deşi fusese deja demis.
Măsuri dure
După ce a demis şi făcut plângere penală împotriva celor responsabili de nenorocirile de la Cantina de Ajutor Social, primarul Marius Stan e hotărât să meargă până-n pânzele albe: „Dosarul nu se va opri pe sub un birou şi nu se va depune praful de două degete pe el. Să înţeleagă oamenii ăştia odată că s-a schimbat titularul scaunului de primar şi nu mai este cineva care doarme”, a subliniat Stan.
Evident, alimentele expirate vor fi aruncate. Pe baza documentelor, firmele vor trebui să livreze marfă aflată în termenul de valabilitate.
Parteneriat cu Arhiepiscopia
Pe viitor, însă Cantina ar putea rămâne fără obiect. „Am vorbit cu Înalt Prea Sfinţia sa şi o să facem un parteneriat, astfel încât prin intermediul cantinelor care aparţin de parohiile din oraşul nostru să livrăm mâncare caldă tuturor celor care au nevoie, pentru a preîntâmpina mizeriile care s-au produs aici. Posibil ca această cantină să rămână fără obiectul muncii sau să aibă menirea de a produce numai şi numai hrană caldă şi numai pentru oamenii din această zonă, pentru că este anormal să vii din capătul oraşului să cari într-o sacoşă un salam şi un cârnat expirat! La parohii am văzut cantine care arătau nemaipomenit din punct de vedere al igienei, mâncare caldă, foarte gustoasă, şi grijă faţă de oameni! Refuz să cred că preoţii îşi permit, cu Dumnezeu în faţă, să facă ce au făcut oamenii aceştia la Cantina de Ajutor Social”, a declarat Marius Stan.
DGASPC şi ISJ, în alertă
Firma Eurosmart Line a câştigat contracte pentru furnizarea de produse alimentare atât la Direcţia Generală pentru Protecţia Copilului (DGASPC), în 2012, cât şi la două grădiniţe din Galaţi (anul trecut). Conducerea DGASPC şi ISJ au promis verificări. 

„Vom controla în amănunt, începând de săptămâna viitoare, calitatea produselor livrate de această firmă”, ne-a declarat purtătoarea de cuvânt a DGASPC, Tania Calcan, atrăgând atenţia că orice licitaţie la această instituţie este făcută pe SEAP.  
„Vom contacta Grădiniţele Nr. 9 şi Nr. 41 şi vom verifica dacă mai au contracte cu firma şi anul acesta. Deşi facem periodic acest lucru, vom iniţia un nou control în toate grădiniţele, la calitatea produselor alimentare. Situaţia nu trebuie scăpată de sub control”, spune inspectoarea general-adjunctă, Diamanta Bulai.
Potrivit datelor furnizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, Eurosmart Line are ca asociat unic şi administrator pe Tinca Croitoru. (Roxana Artene Penciu)

Citit 5449 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 09:50

42 comentarii

 • postat de kool Duminică, 23 Septembrie 2012 19:38 Link la comentariu
  0
  0

  ma cac

  Raportează
 • postat de culi Duminică, 23 Septembrie 2012 15:51 Link la comentariu
  0
  0

  Am simpatizat cu d-l Stan ,acum cred ca PRIMARUL (fotbalistul)nu este deparet de predecesorul d-lui. Am comentat cu alta ocazie ca zona geografica Galati- Adjud este cea mai saraca zona din tara deaceea am recomandat atunci si acum sa importe ceva materie cenusie din alte judete. Ce vrea sa faca D-l Stan acum ? Sa dea cantina saracilor pe mana bisericii . Adica angajeaz un un HOT sa ma pazeasca de alt HOT.Tocmai pe Casian la gasit ?? probablil ca ia promis ceva AMAZOANE in viata de apoi.Mult succes dragi concetateni din Galati!!!!! Unde e "saracie multa la minte" sunt adevarati bogati la BANCA.

  Raportează
 • postat de Gelu Voican Duminică, 23 Septembrie 2012 14:32 Link la comentariu
  0
  0

  Gata, s-au rezolvat toate problemele Galatiului! Cetateni, dormiti linistiti, Marius Stan vegheaza! A daramat deja trei baraci din ghetto-uri si a demis un om de incredere al vechiului primar! Uraaaaa! Niciun cuvant despre lucrarile de mantuiala facute de Vega- faleza care se scufunda sau strada Oltului care devine o colectie gen "Turnul din Pisa". Stelica a tras teapa cu cateva conserve iar Istrate cu cateva milioane de euro. Diferenta e ca au dat bani in campania electorala pt persoane diferite! Iar aruncatul cu cuvinte gen genocid era licentiat parca de cei care au dat lovitura de stat in 89. Si culmea pentru acelasi numar de victime-zero! Asa ca don' primar, mai atent cu discursul ca acu nu mai esti la fotbal sa prostesti microbistii!

  Raportează
 • postat de LORENA Duminică, 23 Septembrie 2012 02:38 Link la comentariu
  0
  0

  DE CE SE MAI ADUNA BANII LA SLUJBE IN BISERICA DACA SE DA MANCARE STRICATA LA CANTINA SOCIALA? NE INSEALA PREOTII CA VINE DOMNUL SI LE GOLESTE BUZUNARELE? AM MANCAT SI EU MANCARE DE LA CANTINA SOCIALA, MA MIR CA NU AM MURIT CA ORICUM MA FACE LUMEA PROASTA., NEBUNA SI LI SE PARE PREA MULT CA CERI 2 LEI PE MUNCILE TALE, NICIDECUM CATI BANI ITI TREBUIE SA -TI CUMPERI O CASA SI CE-TREBUIE PENTRU O VIATA CIVILIZATA.

  DACA IN CANTINELE SOCIALE E MAFIE SE MAI MIRA CINEVA CA TREBUIE SA PLATESTI ANUMITE LUCRURI CA SA TE ANGAJEZI SAU SA FACI CEVA, ORICUM ALTE LUCRURI DECAT EFORT SI CALITATI!? ORGANIZATI FLAGRANTURI SA VEDETI CA NU SE MAI OFUSCHEAZA DE LA INALTIMEA PERSOANEI LOR PUBLICE.

  Raportează
 • postat de Basil Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 22:54 Link la comentariu
  0
  0

  Am rugamintea sa lasam conservele expirate,alimentele alterate,functionarii prea numerosi si sa ne intrebam CE CAUTA stelicaMARRIOTT ACOLO ? ? ? AVERE PENTRU CATEVA GENERATII NEVASTA PATRON COMPANIE CU PROFIT ,COPII PROCOPSITI SI VARSTA DE PENSIONARE DEPASITA .Ceilalti factori de ''conducere'' au deasemenea si alte servicii,iar tineri someri cat cuprindeCATA LIPSA DE EDUCATI ELEMENTARA.SA OCUPI UN LOC DE MUNCA DE CARE NU AI NEVOIE SI SA IEI POSIBILITATEA UNUI TANAR CARE ARE REALMENTE NEVOIE.SUNT SIGUR CA FIRMA DE AVOCATURA II VA MANCA DIN BANII OBTINUTI DE LA CANTINA SARACILOR.

  Raportează
 • postat de PSD+PDL= Love Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 22:05 Link la comentariu
  0
  0

  Probabil cunoaste domnul Stan si Bran o alta firma de unde se pot achizitiona alimente (probabil tot expirate) si trebuia sa scape de actualii distribuitori... Praf in ochi pentru noua prostime veche.

  Raportează
 • postat de Cetatean Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 21:14 Link la comentariu
  0
  1

  Bai lasa-ma cu toxinum botulinum. Ce sa zic, toxina asta e cumva programata ca, fix in minutul expirarii produsului, sa apara? Ma lasi? Toxina aia nu are ce cauta in conserve, daca s-au respectat normele de igiena. Iar daca e sa apara, poate sa apara si in conserve aflate in termen.
  Si hai sictir tu, ba creinoid spalat pe creier. Habar nu ai cate e-uri mananci in fiecare zi in salamuri, produse de panificatie, branzeturi, etc, produse care, chiar proaspete. sunt mult mai periculoase pentru sanatate decat o conserva de legume expirata de 2 saptamani.
  Cretinule, produse cu e-uri manaci in fiecare zi, si in timp, ani de zile, astea pot duce la cancer si alte boli grave, dobitocule. Faptul ca ai mancat o conserva expirata o data in viata e o nimica toata.
  Macar stii, boule, ca salamurile expirate si stricate merg inapoi la fabrica si sunt reintroduse in procesul de productie, si le manaci tu dupa aia?
  Multi prosti mai sunt pe lumea asta, uimitor de multi si uimitor de ingramaditi!!

  Raportează
 • postat de @portocaliul rapanos Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 21:09 Link la comentariu
  0
  0

  Bai cacat portocaliu cu ochi, Basescu al tau ar trebui sa fie in camasa de forta. Si cu Macovei. Si cu nebuna aia din CCR! Faceti voi urat aici, ca pe strada bat la pariu ca n-aveti curaj sa comentati ceva.
  VA CALCA LUMEA PE CAP, RAHATILOR!!

  Raportează
 • postat de caddy Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 20:20 Link la comentariu
  0
  0

  Noroc cu Stan ! Nimeni nu s-a gandit vreodata sa vada care e treaba acolo. Forza STAN

  PS: hai sictir cetatean

  Raportează
 • postat de I Sanda Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 19:18 Link la comentariu
  1
  0

  Atentie si la conservele preparate toamna de gospodine care nu au nici o garantie!!

  Toamna se înregistrează creşterea îmbolnăvirilor de botulism, infecţie provocată de consumul unei conserve contaminate cu bacteria Clostridium botulinum.
  Această bacterie se dezvoltă în conservele din legume, carne sau peşte ce nu sunt sterilizate corect. Bacteria nu produce ali­men­telor modificări de gust sau de culoare, iar singurul indiciu ce ne poate atrage atenţia este capacul bombat al conservei.
  Simp­tomele botulismului se instalează de obicei după 36 de ore de la ingestia alimentului contaminat. Boala debutează cu ma­nifestări digestive: greaţă, vărsături, dureri abdominale, diaree, urmate de simptome neuromusculare: slăbiciune musculară, letargie, uscăciunea gurii, dificultăţi la înghiţire şi vorbire, cefa­lee, vedere dublă sau înceţoşată, imposibilitatea de a ţine ochii des­chişi. În timp apar paralizii ale muşchilor membrelor, gâ­­tu­lui şi ale muşchilor respiratori, iar în final bolnavul intră în co­mă. Pacientul trebuie să se prezinte de urgenţă la medic.

  Sursa: Jurnalul . ro

  Raportează
 • postat de intrebare Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 18:51 Link la comentariu
  0
  0

  Toti din massmedia doriti titluri de senzatie, subiecte de stiri, pentru tiraje si rating dar la cei pe care-i intoxocati cu acestea, nu se gandeste nimeni, oare ce v-o fi invatat in scoala aia de jurnalisti?

  Raportează
 • postat de yes yes Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 18:47 Link la comentariu
  0
  0

  PUTREAU sa moara dar n-au murit :)), felicitari d-lui Stan si cei de la Otelu PUTEAU sa-si ia salariile dar nu le-au luat

  Raportează
 • postat de vrem subiecte reale Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 18:38 Link la comentariu
  0
  1

  Puneti niste titluri doar doar de v-ar citi cineva t\mpeniile, a intrat cineva cu vreo mitraliera si omorat 500 de oameni asa cum s-a intamplat in Suedia, de-l numiti genocid, nu ne mai induceti in eroare cu trei conserve stricate, si devagati de la problemele reale, altii au furat Sidexul si nu mai scieti nimic despre ei, mii de oameni nu au locuri de munca, si voi cautati subiecte in trei borcane cu castraveti

  Raportează
 • postat de Ce mai, dezastru. Bravo Domnul Stan !!! Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 18:05 Link la comentariu
  0
  0

  Bravo Domnul Stan !!! Dezastru, ce să mai comentezi, faptele sunt fapte, probele sunt probe. Dacă cu conservatele mai treacă, cu alimentele perisabile este dezastru, nenorocire pentru că intri de la o toxiinfecție alimentară ușor într-o pneumonie, hepatită ș alte boli ,,mortale'' funcție de bolile ,,acumulate'' în decursul vieții, mai ales dacă ești necăjit pe această lume. Este bună ideea cu cooptarea Arhiepiscopiei în distribuția și intrarea în regim alimentar a celor ce au nevoie. Este uman și creștin. Bravo !!!

  Raportează
 • postat de Tu meriti camasa de forta Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 15:59 Link la comentariu
  0
  0

  @15:16 gandire de uslac paduchios. Ai scapat de nebuni?

  Raportează
 • postat de Petre Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 15:23 Link la comentariu
  0
  0

  Da, se poate muri de la conservele expirate, dar si de la cele in termen. Cati oamnei nu au murit de botulism de la conserve in termen, ptr ca nu erau preparate cum trebuie de ex : conservele de peste. Daca nu se respecta normele igienico-sanitare si daca nu sunt inchise cum trebuie, se poate muri. Capacul nu treb sa fie deloc bombat, miros ciudat, etc, cine are probleme cu sinusurile ce face.

  Raportează
 • postat de @arghir Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 15:16 Link la comentariu
  0
  0

  Golan nenorocit imputit, mai si vii si spui ca esti portocaliu. Lichea ordinara, huaaaaaaaaa!
  Meriti sa fii batut cu pietre!

  Raportează
 • postat de cetatean Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 15:11 Link la comentariu
  0
  1

  Stane esti batut in cap! Nu moare nimeni de la o conserva expirata de 3 saptamani, ce naiba?? Cel mult face o indigestie. Deci de unde genocidul?? Vai de steaua ta, n-ai facut nimic in Galati de 4 luni, ai tras si tu o teava in cartierul Siret si ai gasit niste conserve expirate.

  Raportează
 • postat de Ion Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 15:08 Link la comentariu
  0
  0

  Hahaaaaaaaa ce vrajeli. PAI BAI FRATILOR, CAM TOATE ALIMENTELE DE ACUM DE PE PIATA, CONSERVE, PREPARATE, ETC SUNT UN ATAC LA ADRESA SANATATII OAMENILOR!
  Genocidul chiar are loc, toate alimentele sunt pline de E-uri cancerigene, pana si PAINEA si chiar SAREA!! De apa de la robinet nu mai zicem.
  Asa ca asta cu conservele expirate de 2 saptamani e fix...vrajeala.
  Boilor, mai rau e un produs in termen de garantie care are 7 E-uri, decat o conserva in care nu s-a pus decat sare, si e expirata de 2 saptamani!

  Raportează
 • postat de Ion Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 15:08 Link la comentariu
  0
  1

  Hahaaaaaaaa ce vrajeli. PAI BAI FRATILOR, CAM TOATE ALIMENTELE DE ACUM DE PE PIATA, CONSERVE, PREPARATE, ETC SUNT UN ATAC LA ADRESA SANATATII OAMENILOR!
  Genocidul chiar are loc, toate alimentele sunt pline de E-uri cancerigene, pana si PAINEA si chiar SAREA!! De apa de la robinet nu mai zicem.
  Asa ca asta cu conservele expirate de 2 saptamani e fix...vrajeala.
  Boilor, mai rau e un produs in termen de garantie care are 7 E-uri, decat o conserva in care nu s-a pus decat sare, si e expirata de 2 saptamani!

  Raportează
 • postat de mai informati-va inainte de a scrie aberatii Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 14:53 Link la comentariu
  0
  0

  mare dezinformare, numai minciuni, pentru ca nu s-a promovat o necanimeni de direcoare spuneti toate minciunile astea, de unde ati luat borcanele alea, de la container, si acum ni le aratati noua, iar noi cititorii sa va credem!!!!, o mare manipulare, dna Artene scria numai abureli la rubrica invatamant, acum vine si ne dezinformeaza de la prima pagina. Dar de iaurtul, branzeturile, care exprira in magazine si-l reprocesaza, se pune o noua data, ce mai spuneti, aia nu-i otarva????, habar nu aveti ce mancati, si inca ceva...de unde aveti certitudinea ca acele produse se dadeau spre consum????, sau ca in acele borcane era pasta de tomate, are VL vreun laborator de analize, asa sa stim si noi...iar pe Croitoru care a falimnentat serele cine naiba l-a pus director, nu tot mafia din primarie, ce tot urla Stan, sub aripa cui a fost pus director, implicit sa raspunde si el, Mafiotiiiiiii

  Raportează
 • postat de Gigi Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 14:51 Link la comentariu
  0
  0

  Daca firma Eurosmart are asociat unic pe Tinca Croitoru inseamna ca este firma sotiei nu a fiicei.
  Oricum bravo. Spargeti domnule Primar toate buboaiele astea pline de puroi ....

  Raportează
 • postat de La inchisoare cu toti Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 14:04 Link la comentariu
  0
  0

  Gica sa stii si tu ca Stan a facut in 4 luni mai multe decat Niciolae in 12 ani pe care l-ai votat de 3 ori.

  Raportează
 • postat de anonim Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 13:58 Link la comentariu
  0
  0

  sa se faca control la gradinie ....urgent!!am copilul inscris la una din gradinitele mentionate.
  FITI ATENTI PARINTI !!!!

  Raportează
 • postat de D G Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 12:17 Link la comentariu
  0
  0

  Cum va explicati ca atatea institutii locale de stat au incheiat contractul cu una si aceeasi firma, daaa oficial asa se fac licitatiile prin SEAP, dar parca e cam mare coincidenta, nu, cum simultan sa castigi licitatiile atat la o institutie a Primariei cat si a CJ -ului ?!

  Raportează
 • postat de Catalin Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 11:54 Link la comentariu
  0
  0

  Bravo, domnule Marius Stan:in sfarsit avem un Primar! Sa nu va opriti in cei 4 ani de mandat actual, ci sa o tineti tot asa, ca sa ne redati orasul si sa il scoatem din mocirla in care a fost aruncat de incompetentii activist p.c.r. Durbaca si incompetentul Dumitru Nicolae! Sa le fie numele de rusine in amintirea cetatenilor!

  Raportează
 • postat de IronIQ Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 10:24 Link la comentariu
  0
  0

  Din pacate lumea considera ca termenul de valabilitate sau faimoasa recomandare /a se consuma inainte de/ sunt ca bombele cu ceas.
  In realitate alimentetle conservate pot rezista mult mai mult.
  Cu tolul altul este cazul preparatelor sau al alimentelor cu adevarat perisabile.
  Insa conservele rezista mult mai mult decat e scris pe ele.
  Termenul de valabilitate este ca un certificat de garantie, in acest termen fabricantul este raspunzator legal de calitatea produsului.
  Pentru asta in alte tari aceste alimente se distribuie la saraci doar dupa un control si in cantitati foarte mici ca sa se asigure ca vor fi consumate imediat.

  Raportează
 • postat de Rau Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 10:07 Link la comentariu
  0
  0

  Ciuperci expirate din 2011!!!!!!!!! E ca si cum le-ai da "verde de Paris" sa manance la saraci oameni.

  Raportează
 • postat de Stan Patitul Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 09:41 Link la comentariu
  0
  0

  Nu stiu cum o fi cu cantinele saracilor organizate de parohiile bisericilor,dar eu am facut o data o pomana la cantina saracilor la biserica din Tiglina I(unde e casa mortuara), am platit frumusel 5 portii de pulpe cu pilaf si o oala de ciorba cu 500 de lei,iar pulpele toate erau stricate.

  Raportează
 • postat de Stan Patitul Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 09:41 Link la comentariu
  0
  0

  Nu stiu cum o fi cu cantinele saracilor organizate de parohiile bisericilor,dar eu am facut o data o pomana la cantina saracilor la biserica din Tiglina I(unde e casa mortuara), am platit frumusel 5 portii de pulpe cu pilaf si o oala de ciorba cu 500 de lei,iar pulpele toate erau stricate.

  Raportează
 • postat de marcu Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 09:25 Link la comentariu
  0
  0

  La Directia Tehnica pe cand intrati domnule primar?

  Raportează
 • postat de dan Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 09:22 Link la comentariu
  0
  0

  Ceea ce se intampla la Cantina de Ajutor Social nu este de azi de ieri si exprimarul Mormaila, ori era prost ori era prost de se face ca nu stie ce hotii si invarteli s-au petrecut acolo. Mormaila l-a pus si tinut pe golanul asta in functie, o jigodie ce a bagat serele in faliment, in tandem cu Dumitru Buturca, fapte pentru care trebuiau sa fie amandoi pe Traian nu sa fure si sa-si faca mendrele de parca erau pe mosia lu tac-su. Domnlor jurnalisti, daca tot ati dat de stire despre aceste hotii si golanii, mergeti pana la capat si fiti cu ochii pe ce se intampla mai departe, asta pentru ca mai toata lumea stie si ce mafie este printre procurori si judecatori, adica printre cei ce trebuie sa preia mai departe firele acestor hotii. L-ati auzit la stiri la tv pe aceasta lepra ce declara? .."eu sunt PSD-ist..ceea ce se intampla este politic". Sa intelegem ca din acest motiv l-a pus si mentinut acolo exprimarul Mormaila? Cand vom scapa de toate scursurile societatii puse peste tot pe criterii politice, numai pe competente reale nu?????

  Raportează
 • postat de liber schimbist Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 09:21 Link la comentariu
  0
  0

  Domnule Primar , prima operatiune de "demachiere " a capuselor Primariei are succes si este in derulare. Sa vedem in continuare controale serioase pentru destituirea si tragerea la raspundere si a altor "persoane expirate " din sistem . Stim ca cugetati ca un liberal de dreapta dar aveti grija ca orasul este inca rosu . Ordinea si disciplina nu prea sunt simpatizate nici in fotbal.

  Raportează
 • postat de arghir Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 09:17 Link la comentariu
  0
  0

  Ar trebui tras la raspundere si adormitul de Nicolaie,vechiul primar,care nu a facut nimic pt. acest oras.Importanta votului este colosala,mai ales in aceasta perioada si sper ca manipulatii , cei care voteza pe criterii politice si cei care isi vand votul ,vor intelege ca la primarie trebuie votat omul.Eu sunt portocaliu dar i-am dat votul lui Stan,cu regretul ca PDL-ul nu a fost in stare pana acum sa vina cu un candidat credibil la primarie si se vede clar ca nici viitorul nu imi propune nimic in acest sens ...vine cu Ciumacenco,un alt adormit,care si-a batut joc de urbe cat a fost viceprimar.In acest oras nici stanga nici dreapta nu inseamna nimic,toti sunt pusi pe capatuiala....noroc ca l-am nimerit pe Marius Stan....

  Raportează
 • postat de Ion Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 09:08 Link la comentariu
  0
  0

  ptr Radu, asta se cheama SPAM sa stii si tu. Si referitor la continut as avea chiar o obiectie, vad ca stii multe detalii privind afacerile lui Croitoru ca doar nu i-ai urmarit zi si noapte, nu ca-i apar, dar asta denota ori ca ai fost implicat si aia te-au indepartat ca le stateai ca un ghimpe, ori esti vreun interlop si nu ti-au dat taxa ori faci parte din cercul lor de cunostinte apropiate, deci unul la fel ca ei.

  Raportează
 • postat de Gica Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 08:53 Link la comentariu
  0
  0

  Bai Stane, hai basti... Ce sa zic, conserve expirate din 1 septembrie, mare branza. Ce or fi vrut si aia ma, caviar, ceva? La o masa pe gratis, ce vrei...Oricum fara masa aia ei mancau de la gunoaie. Nu se moare din asa ceva, nu e vorba de niciun "genocid".
  Astea sunt chestii populiste, primarul nu a facut absolut nimic de 4 luni si se ocupa cu vrajeli din acestea.
  Pune, asfalteaza strazile ca sunt ca vai de ele, rezolva problemele cu apaterm sa nu mai jecmaneasca populatia si lasa conferintele de presa. Bun, ai sanctionat, erau expirate, dar ce rost are sa faci atata tam-tam?

  Raportează
 • postat de radu Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 08:22 Link la comentariu
  0
  0

  multumesc Ioane de sfat , VAD CA ESTI TARE PRICEPUT, si observ ca totusi comentariul meu nu a ridicat obiectii , sau si tu o fi administratorul de retea (de calculatoare)a familiei Croitoru?

  Raportează
 • postat de Ion Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 08:13 Link la comentariu
  0
  0

  ptr Radu, bai esti un papagal, asteapta mai intai pagina sa faca refresh vreo 2min si nu mai da de doua ori commenturi !! mai era un nebun odata cu acelasi comentariu de vreo sapte ori !!!

  Raportează
 • postat de radu Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 07:33 Link la comentariu
  0
  0

  Familia Croitoru mai detine si un magazin alimentar in complexul Ancora , magazin unde frecvent asa zizul surplus de la cantina saracilor , este valorificat.
  Organele de ancheta trebuie sa si faca datoria si sa verifice si floraria de la potcova de aur , sa verifice toate transporturile mai ales ca benzina era decontata de primarie
  Domnul Croitorul si sotia au pus la cale un sistem mafiot de capusare a primariei Galati, obtinind sume imense din acest joc murdar. Sa speram ca de data aceasta ancheta va avea un rezultat cu toate ca am dubii , Croitorul find in relatii super bune atit cu ,,MILITIA ECONOMICA'' cit si cu finantele publice

  Raportează
 • postat de radu Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 07:31 Link la comentariu
  0
  0

  Familia Croitoru mai detine si un magazin alimentar in complexul Ancora , magazin unde frecvent asa zizul surplus de la cantina saracilor , este valorificat.
  Organele de ancheta trebuie sa si faca datoria si sa verifice si floraria de la potcova de aur , sa verifice toate transporturile mai ales ca benzina era decontata de primarie
  Domnul Croitorul si sotia au pus la cale un sistem mafiot de capusare a primariei Galati, obtinind sume imense din acest joc murdar. Sa speram ca de data aceasta ancheta va avea un rezultat cu toate ca am dubii , Croitorul find in relatii super bune atit cu ,,MILITIA ECONOMICA'' cit si cu finantele publice

  Raportează
 • postat de Basil Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 06:15 Link la comentariu
  0
  0

  Directorul n-a fost gasit fiind in vacanta in selectul cartier Tiglina 5 .Aici acest sabotor al industrei galatene are un ''viloi''alaturi de ''viloiul siderman''.Sper ca salariatii fara functii ai cantinei sa declare si celelalte ilegalitati comise de'' superinbuibatul stelica -Marriott'' numit de hopa mitica in amintirea trufandalelor consumate free de la serele mostenite de fiul pivnisherului..Intrebarea este :cum de a reusit aceasta creatie murdara a agriculturii socialiste sa reziste atat de multi ani ? Daca nu era V L si scrisoarea stelica -Marriot sfida in continuare,dealtfel IMPACT-EST a scris cu mul timp inainte dar ce sa auda senilul sef din primarie.Un exemplu clasic de situatie in Primaria din casa Macri.

  Raportează
 • postat de virgil 20 Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 06:03 Link la comentariu
  0
  0

  Bravo DOM PRIMAR bravo autorului acestui articol
  La puscarie cu toti cei responsabili

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.