Electrocentrale: Joi vine apa caldă!
Foto: Foto: surse on-line

Electrocentrale: Joi vine apa caldă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revizia instalaţiilor de producere a energiei termice a intrat în faza finală, iar consumatorii din municipiul Galaţi vor fi realimentaţi cu apă caldă joi, 4 octombrie, cu opt zile mai devreme decât era preconizat, a anunţat, marţi, directorul societăţii Electrocentrale Galaţi, Tudor Petre. „Suntem în regim de umplere a instalaţiilor şi, pe măsură ce constatăm că ramificaţiile nu mai au goluri de aer, reluăm alimentarea cu agent termic. Asta înseamnă că joi tot oraşul va avea apă caldă”, a declarat Tudor Petre.

Totodată, şeful CET i-a îndemnat pe gălăţeni să-şi achite obligaţiile către furnizorii de utilităţi, pentru că orice datorie pe care consumatorii o acumulează faţă de distribuitorul de apă caldă şi căldură Apaterm îi creează acestuia din urmă dificultăţi în a-şi plăti facturile către producătorul de agent termic primar Electrocentrale, fapt care poate periclita alimentarea cu căldură în sezonul rece. „Dacă noi nu avem probleme, nici cetăţenii nu vor avea probleme la iarnă”, a spus oficialul.

Să mai spunem că etapa finală a reviziei sistemului urban de termoficare - efecutată anual de Electrocentrale şi Apaterm - a demarat lunea trecută, pe 24 septembrie, şi urma să se încheie pe 12 octombrie, potrivit programării iniţiale.

Citit 2797 ori Ultima modificare Marți, 02 Octombrie 2012 23:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.