Traian Băsescu, puşca şi cureaua lată

Traian Băsescu, puşca şi cureaua lată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Încercând să profite de ultima zăpadă din această iarnă, preşedintele Traian Băsescu a petrecut weekendul trecut la Predeal, un loc în care după desele vizite din ultimul timp este oarecum considerat ca fiind „de-al casei”. Şi de această dată preşedintele a preferat să iasă din rigorile obişnuite ale protocolului şi, însoţit de soţia sa, Maria Băsescu, dar şi de fiica mai mică, Elena, a petrecut seara de sâmbătă la restaurantul hotelului „Rozmarin”.

Turiştii prezenţi în restaurant nu au ratat ocazia de a face fotografii, fie şi numai cu telefoanele mobile, alături de familia prezidenţială. Nu au lipsit nici momentele mai dinamice.

Astfel, spre satisfacţia orchestrei care asigura antrenul, preşedintele şi-a invitat soţia la dans. Muzicanţii au optat pentru un repertoriu retro gen „Mai vino iar în gara noastră mică” sau „Du-mă acasă, măi tramvai”, dar şi la melodii populare dintre care nu a lipsit „Puşca şi cureaua lată”, o piesă ce a fost în ultimele zile destul de des invocată prin dezbaterile Parlamentului…

Punctul forte al serii a fost, totuşi, o horă în care s-a prins alături de  turişti şi familia prezidenţială. Deşi au fost prezenţi în sală, SPP-iştii au fost, totuşi, destul de discreţi. Ei au păstrat distanţa şi nu au încercat să se interpună între preşedinte şi turiştii care doreau să schimbe câteva vorbe cu el.

Oricum, seara a decurs fără incidente. Familia prezidenţială s-a simţit, se pare, foarte bine, dat fiind faptul că a petrecut la restaurant timp de câteva ore, părăsind sala cu puţin timp înainte de miezul nopţi. Mai trebuie spus că, în sală, alături de turişti a fost prezent şi un grup destul de mare de jurnalişti din presa centrală şi locală, ce participa, la Predeal, la un curs de perfecţionare.

Deşi alegerea preşedintelului de a petrece seara taman într-un loc înţesat de presă este, teoretic, pur întâmplătoare, nu putem să nu ne mirăm: „Ce straniu, ce bizar şi ce coincidenţă!”

Câteva instantanee video de la seara petrecută de preşedintele Traian Băsescu la Predeal pot fi accesate aici.

Citit 1271 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.