Incredibil, dar adevărat! Vezi ce le-au spus doi tineri din Tecuci jandarmilor care i-au prins furând cosmetice dintr-un supermarket

Incredibil, dar adevărat! Vezi ce le-au spus doi tineri din Tecuci jandarmilor care i-au prins furând cosmetice dintr-un supermarket
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi adolescenţi din Tecuci au dat de necaz în urma unei vizite la un supermarket din localitate, de unde s-au aprovizionat din belşug cu produse destinate îngrijirii corporale. Alexandru şi Cristian, ambii în vârstă de 17 ani, au fost opriţi la ieşirea din magazin de agenţii de pază, alături de care şi-au făcut apariţie, în scurt timp, şi jandarmii. Aceştia din urmă i-au percheziţionat pe cei doi clienţi, scoţând la iveală din hainele acestora mai multe cosmetice pe care nu le prezentaseră la casă, şi, în consecinţă, nu le plătiseră.

Explicaţia adolescenţilor a fost una pe cât de şocantă, pe atât de amuzantă. "Ei le-au declarat jandarmilor că niciun moment nu s-au gândit că vor fi prinşi, iar produsele le-au sustras deoarece nu au posibilitatea materială să şi le cumpere, ei fiind persoane care ţin foarte mult la îngrijirea corporală", a explicat plt. Cătălin Bădin, din cadrul IJJ Galaţi.

Produsele sustrase de cei doi au fost restituite magazinului, pe numele lui Alexandru şi Cristian fiind întocmite acte premergătoare dosarului penal pentru furt calificat. Documentele urmează a fi predate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci pentru cercetare şi soluţionare.

Citit 2328 ori Ultima modificare Vineri, 19 Octombrie 2012 23:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.