Noroc chior! Vezi cum şi-a recuperat bagajele un student uituc care şi-a lăsat valizele în stradă

Noroc chior! Vezi cum şi-a recuperat bagajele un student uituc care şi-a lăsat valizele în stradă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un student al Facultăţii de Nave a avut şansa incredibilă să afle, odată ajuns la Mangalia, oraşul său natal, că bagajele pe care şi le-a uitat în plină stradă, la Galaţi, nu au ajuns pe mâna vreunul profitor. Cei care au dat de urma valizelor abandonate pe trotuarul din faţa blocului A1 de pe strada Domnească au fost jandarmii, aflaţi într-o misiune de patrulare. Deoarece nimeni din apropiere nu dădea semne că ar fi stăpânul genţilor, militarii, în prezenţa unui martor, au verificat conţinutul acestora, găsind un laptop şi mai multe haine bărbăteşti. Jandarmii au aflat că proprietarul bagajelor era Alexandru E., de 22 de ani, student la Nave, care plecase de ceva vreme din Galaţi cu destinaţia Mangalia. Abia când a fost contactat telefonic, tânărul şi-a dat seama că, în grabă, a uitat să îşi pună valizele în portbagajul maşinii.
"În urma verificărilor, jandarmii au predat bunurile pe bază de proces verbal unui prieten al studentului, sosit între timp la faţa locului", a precizat plt. Cătălin Bădin, din cadrul IJJ Galaţi.
Alexandru le-a mulţumit telefonic jandarmilor pentru ajutor, promiţându-le că pe viitor va fi mai atent cu propriile bagaje.

Citit 2295 ori Ultima modificare Luni, 22 Octombrie 2012 16:54

3 comentarii

 • postat de ADINA MADALINA
  Joi, 25 Octombrie 2012 20:20
  A FURA E CEL MAI URAT SI JOSNIC LUCRU!
  0
  0
  Raportează
 • postat de UN PLIMBARET MAI BATRAN SI UITUC!!!
  Marți, 23 Octombrie 2012 15:08
  O,atat de dulce pasare a tineretii,atat de repede trecatoare ,ce n-as da sa mai fiu la varsta acestui tanar ,visator si probabil ca indragostit!!!Cu siguranta ca nu mi-ar pasa de cele bulendre pierdute ,si asemeni lui Faust,as exclama ,cuprins de vraja minunii de a ma fi intors la minunata varsta de aur:,,O,clipa,opreste-te,cat esti de frumoasa!!sa nu radem de simpaticul studios care si-a recuperat bunurile dar sa felicitam jandarmii cinstiti,asa cum se cuvine sa fie astfel de slujitori ai cetatii,considerand gestul lor ca un semn promitator de NORMALITATE ,intr-o societate ca a noastra ,atat de marcata de tot felul de infractiuni,unele dintre cele mai cumplite!!!Ceea ce a patit simpaticul student se intampla si altora ,mult mai in varsta ,care poate nu mai au scuza tineretii inflacarate si pline de poezia bucuriei vietii!!!Acum 2 ani,fiind in vizita la fiica mea ,stabilita la Frankfurt,am plecat cu aceasta in vizita la Heidelberg,minunatul oras german,unde ,vizitand vestitul castel,am reusit ,,performanta,, sa-mi pierd o sacosa ,in care aveam cele mai de pret lucruri luate cu mine ,niste aparate fotografice si obiective ,etc,iar in alt loc,la o terasa din apropierea castelului sa uit o haina ,dupa ce consumasem doar bere ...fara alcool!!!Poate ca tot dragostea o fi fost de bine ,cum il suspicionez pe studentul pomenit de dumneavoastra!!!Aici urmeaza insa partea cea mai intersanta si plina de invataminte;reconstituind impreuna cuu fiica-mea traseul parcurs ,printre sute de turisti din toate partile globului,prezenti in acele locuri pline de poveste AM GASIT NEATINSE BUNURILE PIERDUTE,APARATELE LA UN MIC MAGAZIN IN INCINTA CASTELULUI(FUSESERA ADUSE ACOLO DE CATRE UN TURIST JAPONEZ,NI S-A SPUS!!!),IAR HAINUTA ,LA PATRONUL TERASEI ,CARE ,MULTUMINDU-I ,NE-A SPUS ,CA ASA-I NORMAL,NU???!!!!IMI DORESC DIN SUFLET SA CAPATAM SI NOI ,ROMANII , O REPUTATIE DE OAMENI ATAT DE CORECTI SI CINSTITI!!!SA NE AJUTE DUMNEZEU!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de gălățeanu
  Marți, 23 Octombrie 2012 06:40
  O bilă albă pentru jandarmi. O bulă comică pentru student.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.