Audiere publică pe tema încălzirii centralizate a Galaţiului

Audiere publică pe tema încălzirii centralizate a Galaţiului

Foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Filiala locală a Confederaţiei Naţionale Sindicale Cartel Alfa, împreună cu mai multe structuri locale din societatea civilă, organizează o adunare publică pe un subiect arzător - încălzirea în sistem centralizat.

Intitulat "Îmbunătăţirea eficienţei energetice la sistemul de încălzire - o provocare a autorităţilor locale şi a gălăţenilor", evenimentul va avea loc miercurea viitoare, pe 31 octombrie, între orele 11.00 şi 14.00, la sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor. Adunarea publică este deschisă tuturor celor interesaţi. "Invităm, deci, persoanele cu expertiză în domeniu - autorităţile publice ale municipiului, asociaţiile de locatari, societăţile implicate, dar şi cetăţenii - să îşi exprime punctele de vedere cu privire la tematica abordată, prezentând idei şi soluţii concrete ce ar putea fi folosite şi aplicate de autorităţi şi/sau asociaţii în eficientizarea sistemului energetic de încălzire al oraşului", se arată într-un comunicat remis de Cartel Alfa.
Cei care doresc să transmită o opinie sau să se înscrie la cuvânt o pot face expediind un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau apelând numărul de telefon 0752.44.04.73 până marţi, 30 octombrie.
Problemele, opiniile şi soluţiile expuse în cadrul adunării publice vor fi sintetizate într-un raport care va fi realizat de experţi independenţi şi va fi transmis participanţilor şi decidenţilor publici, precizează Cartel Alfa.
Evenimentul are loc pe fondul scăderii veniturilor populaţiei Galaţiului, al datoriilor acumulate către furnizorul de căldură Apaterm, al intrării acestuia din urmă în insolvenţă şi al perspectivei unei noi scumpiri a energiei termice produse de Electrocentrale Galaţi.
Citit 1600 ori Ultima modificare Joi, 25 Octombrie 2012 18:00

1 comentariu

  • postat de Mache Vineri, 26 Octombrie 2012 16:25 Link la comentariu
    0
    0

    In primul rand este vorba de persoanele "cu EXPERIENTA in domeniu". EXPERTIZA este operatia de prezentare a unei opinii calificate privitoare la un obiect sau o activitate.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.