Trei persoane care călătoreau cu autobuzul 102 au ajuns la spital! Vezi de ce

Trei persoane care călătoreau cu autobuzul 102 au ajuns la spital! Vezi de ce
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trei persoane care călătoreau cu un autobuz pe traseul Parc CFR - Micro 19 au ajuns joi dimineaţă la Spitalul de Urgenţă în urma unui eveniment rutier provocat de un pieton care traversa prin loc nepermis şi care nici măcar nu se asigurase. Cum trei persoane aflate în mijlocul de transport, respectiv o tânără de 20 de ani, un bărbat de 40 de ani şi un bătrân de 79 de ani, călătoreau în picioare, oprirea bruscă a mijlocului de transport le-a proiectat direct în barele şi pe podeaua autobuzului. "Abia urcasem şi eram în picioare. Deodată a pus o frână bruscă şi am căzut, m-am lovit de bare, la cap şi torace. Ca mine au mai căzut două persoane", ne-a spus Valentina Codrescu, călătoarea rănită.
Şoferul autobuzului, ajuns şi el la spital, a fost de părere că a procedat corect şi dacă pasagerii ar fi ocupat locuri pe scaune, nu s-au fi rănit. "Erau locuri libere în autobuz, le-am zis să stea jos, dar nu au vrut. Erau numai vreo 20 de călători în maşină. Când am frânat, au căzut", susţine Gheorghe Pagu, şoferul autobuzului.
Cei trei pasageri răniţi au fost investigaţi la spital, rezultând că traumatismele nu le puneau viaţa în pericol. Incidentul este cercetat de poliţiştii rutieri.

Citit 2819 ori Ultima modificare Joi, 25 Octombrie 2012 18:09

11 comentarii

 • postat de Aha, șoferul are drept de control al biletului pasagerilor adunați de pe podea prin frânarea bruscă, puternică, al autobuzului?!?!
  Duminică, 28 Octombrie 2012 09:06
  Aha, a apărut o nouă metodă de control al biletelor de către șofer prin ,,frâna de control'' în care șoferul mijlocului de transport în comun pune o frână bruscă pe așteptate sau neaștepte, când șoferul dorește sau are suspiciuni că nu s-a compostat biletul. Astfel pasagerii adunați de pe podea pot fi întrebați dacă au bilet și au compostat și apoi transportați la spital pentru a beneficia de ultimele metode avangardiste al medicinei autohtone gălățene.
  0
  0
  Raportează
 • postat de cobra
  Sâmbătă, 27 Octombrie 2012 21:53
  INTAI DE TOATE,CEI TREI TREBUIAU CAUTATI DACA AU BILET ! DACA NU AVEAU INTAI TREBUIAU AMENDATI SI APOI LUATI CU SALVAREA !!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de tot eu
  Vineri, 26 Octombrie 2012 20:19
  Bine ca in maxi-taxi nu se intampla nimic, se circula doar pe locurile admise de lege, nu se pun frane bruste, nu se accelelreaza la fel de brusc , sau se schimba directia ca pe circuiteul de la Monza! Doar soferi de maxi-taxi, postati pe aici!? Sau am uitat ca si din maxi-taxi au ajuns oamenii la spital! Ia cautati in arhiva...
  Dar mai bine zis, ca din cazua celor cu maxi-taxi ajung altii sa se tamponeze, pt ca ,,soferii" uita sa semnalizeze cand ies din ,,statii", sau uita sa se asigure cand pleaca, concentrati pe numararea banilor!
  0
  0
  Raportează
 • postat de nelu
  Vineri, 26 Octombrie 2012 13:32
  Ma intreb care ar fi fost reactia daca ranirea persoanelor s-ar fi petrecut intr-un microbuz....anchete, politia impartind amenzi, ISCTR -ul cu amenda de 12000 de lei, protectia consumatorului, ITM-ul verificand programul soferului, ARR-ul ca are sau nu atestat....Dar e vorba de transurb si e o minune ca a aparut acest articol NECENZURAT!!!! Cimitire pe roti de 15 ani vechime!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Vineri, 26 Octombrie 2012 06:19
  O fi fost ,nu o fi fost, pietonul in cauza ,nu sunt asa sigur ,cert este ca sofierache i-a pus la punct pe calatorii care nu l-au ascultat si inca ce punct.Prea mare coincidenta intre asa zisa rugaminte a soferului sa stea acei calatori pe scaune si busirea lor din cauza ca nu au ascultat.Am intalnit pe traseele galatene soferi care se comporta cu pasagerii precum cu dusmanii si ii trantesc prin autobuze de parca ar cara bolovani cu autobasculantele. Care ecusoane ,pentru identificarea basculangiilor ,care transport civilizat ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Bine, de acum să circulăm în autobuze numai pe scaune.
  Vineri, 26 Octombrie 2012 00:04
  Atunci pompălăul de ce a plecat din stație cu pasagerii în picioare dacă tot i-a rugat să se așeze pe scaune? De ce mai scrie pe plăcuța mijlocului de transport în comun numărul de persoane pe scaune și numărul maxim de transport al persoanelor în picioare? De acum să circulăm pe scaune pentru ca șoferii de pe autobuze să pată pună frână ,,la maxim''?
  0
  0
  Raportează
 • postat de flo
  Joi, 25 Octombrie 2012 22:55
  Dupa mintea ingusta, ce e drept, a unora de posteazape aici, vinovat e soferul ca nu la calcat pe imbecilul ala, de traverseaza ca pe ulita comunala! In autobuze stiu ca sunt anunturi gen; ,,aveti obligatia sa va tineti de manere (bare)! Sau era asa de aglomerat incat nici loc de o mana pe bara nu era!? Calatoresc zilnic, si inca nu am cazut niciodata, chiar dak am gasit si soferi care franeaza brusc din cauza tot felor de dobitoci, pietoni sau soferi!
  Nu vreti cumva ca soferul sa vina la fiecare in parte si sa ii puna mana pe bara, eventual sa toarne si ceva superglue!?
  0
  0
  Raportează
 • postat de :)
  Joi, 25 Octombrie 2012 22:16
  HA ha ha ha !!!!!! Sigur este replica soferului?! Cati soferi de autobus ati vazut voi ca cere calatorilor sa se aseze daca sunt locuri libere? Poate in maxi-taxi, da....
  0
  0
  Raportează
 • postat de cristian
  Joi, 25 Octombrie 2012 22:06
  Dimineata este si ora 9,de exemplu. Si mai depinde si de traseu,caci atunci cand se intoarce spre micro 19, 102 e cam pustiu la primele ore ale diminetii.
  0
  0
  Raportează
 • postat de LumeaGrea
  Joi, 25 Octombrie 2012 19:35
  Bai ce rahat poata sa manance si soferul, doar 20? bai omule in fiecare dimineata in autobuze se aduna lumea mai ca cei 300 spartani, stam ca sardinele in autobuze si tu imi spui mie ca dimineata e liber autobuzul.
  0
  0
  Raportează
 • postat de gălățeanu
  Joi, 25 Octombrie 2012 18:47
  Concluzia: adevăratul vinovat, pietonul, își vede mulțumit de viața lui și mâine, va mai băga șase persoane în spital.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.