Trei persoane care călătoreau cu autobuzul 102 au ajuns la spital! Vezi de ce

Trei persoane care călătoreau cu autobuzul 102 au ajuns la spital! Vezi de ce
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trei persoane care călătoreau cu un autobuz pe traseul Parc CFR - Micro 19 au ajuns joi dimineaţă la Spitalul de Urgenţă în urma unui eveniment rutier provocat de un pieton care traversa prin loc nepermis şi care nici măcar nu se asigurase. Cum trei persoane aflate în mijlocul de transport, respectiv o tânără de 20 de ani, un bărbat de 40 de ani şi un bătrân de 79 de ani, călătoreau în picioare, oprirea bruscă a mijlocului de transport le-a proiectat direct în barele şi pe podeaua autobuzului. "Abia urcasem şi eram în picioare. Deodată a pus o frână bruscă şi am căzut, m-am lovit de bare, la cap şi torace. Ca mine au mai căzut două persoane", ne-a spus Valentina Codrescu, călătoarea rănită.

Şoferul autobuzului, ajuns şi el la spital, a fost de părere că a procedat corect şi dacă pasagerii ar fi ocupat locuri pe scaune, nu s-au fi rănit. "Erau locuri libere în autobuz, le-am zis să stea jos, dar nu au vrut. Erau numai vreo 20 de călători în maşină. Când am frânat, au căzut", susţine Gheorghe Pagu, şoferul autobuzului.

Cei trei pasageri răniţi au fost investigaţi la spital, rezultând că traumatismele nu le puneau viaţa în pericol. Incidentul este cercetat de poliţiştii rutieri.

Citit 3425 ori Ultima modificare Joi, 25 Octombrie 2012 18:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.