UPDATE Un pacient a murit după ce a căzut de la etajul 7 al Spitalului de Urgenţă Galaţi

UPDATE Un pacient a murit după ce a căzut de la etajul 7 al Spitalului de Urgenţă Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Moarte suspectă la Spitalul de Urgenţă. Luni dimineaţă, la primele ore, un bolnav internat în Secţia Medicală 2 a unităţii sanitare a decedat după ce a plonjat în gol, de la o fereastră a serviciului situat la etajul al şaptelea. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 6.30, într-un moment în care majoritatea pacienţilor încă dormeau. Din câte se pare, un bărbat în vârstă de 78 de ani, internat de câteva zile în spital pentru că acuza tulburări digestive, s-a trezit înaintea colegilor de salon şi a mers la toaletă. De la fereastra grupului sanitar, bărbatul a plonjat în gol, trupul său zdrobindu-se de asfalt, în apropierea de Serviciul de Medicină Legală.

"Nu l-a văzut nimeni din salon când a ieşit şi oricum nu ne-am fi făcut griji. Era în regulă cu o seară înainte, spunea doar că îl doare capul. Nu dădea semne că ar fi avut alte probleme", a afirmat Costică Suruianu, un coleg de salon al decedatului.

Reprezentanţii spitalului nu îşi pot nici ei explica circumstanţele în care bătrânul a ajuns să moară în astfel de împrejurări. Potrivit medicilor, pacientul era în curs de investigaţii, analizele efectuate până la momentul tragediei nerelevând vreo afecţiune gravă. Deşi cele mai multe indicii conduc spre concluzia unei sinucideri, poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabilit circumstanţele în care un bolnav internat în spital a ajuns să-şi pună capăt zilelor.


 Azi dimineaţă, în jurul orei 6.30, un pacient internat la Spitalul de Urgenţă Galaţi a murit după ce a căzut de la unul dintre etajele unităţii medicale. 

 Bărbatul nu a mai putut fi resuscitat din cauza leziunilor extrem de grave pe care le avea. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

Ancheta Poliţiei va stabili circumstanţele care au dus la decesul bărbatului. Din primele informaţii se pare că ar fi vorba despre o sinucidere.

Vom reveni cu amănunte!

Citit 3844 ori Ultima modificare Luni, 29 Octombrie 2012 15:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.