Candidatura lui Florin Pâslaru a fost respinsă de Tribunalul Galaţi

Candidatura lui Florin Pâslaru a fost respinsă de Tribunalul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Magistraţii Tribunalului Galaţi au admis contestaţia formulată de Elenina Nicuţ, avocată în Baroul Argeş, împotriva candidaturii lui Florin Pâslaru. Judecătorii au decis că Florin Pâslaru nu poate candida în Colegiul nr. 6 pentru un mandat de deputat la alegerile din decembrie. Candidatura lui Pâslaru a fost contestată atât de avocata Elenina Nicuţ, cât şi de Doruleţ Resmeriţă, liderul PDL Galaţi şi principalul contracandidat al deputatului PSD în Colegiul nr. 6. Magistraţii Tribunalului au admis şi contestaţia lui Resmeriţă. Decizia Tribunalului nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Galaţi.

„Recursul trebuie judecat în termen de 24 de ore, aşa prevede legea electorală în astfel de situaţii”, ne-a explicat judecătorul Doru Benescu, preşedintele Biroului Electoral Judeţean.

Florin Pâslaru dorea să candideze pentru al doilea mandat de deputat în Parlamentul României. Colegiul nr. 6 ales de Pâslaru pentru a candida cuprinde zona centrală a oraşului, zona veche, Mazepa şi Ţiglinele pe un aliniament până la strada Saturn şi Sud de Bulevardul Coşbuc. Deputatul Florin Pâslaru nu a putut fi contactat până la această oră pentru a oferi un punct de vedere.

Reacţii cu privire la acest subiect aflaţi în ediţia de mâine a cotidianului "Viaţa liberă". 

Citit 2315 ori Ultima modificare Marți, 30 Octombrie 2012 13:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.