Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
13 comentarii

Furtul de subzistenţă continuă să fie un fenomen în preajma platformei siderurgice, hoţii găsind încontinuu noi metode prin care să scoată prada din aria de observaţie a dispozitivului de pază. Elocvent în acest sens este cazul înregistrat în zona "Colbutori" de pe platforma ArcelorMittal, unde un gălăţean a pus pe jar societatea de pază, dar şi pe jandarmii solicitaţi în sprijin. La vederea forţelor de ordine, individul a dat bice calului, încercând să fugă. Atelajul a fost prins după circa 200 de metri, jandarmii identificându-l pe suspect în persoana lui Neculai C., de 33 de ani, din Galaţi. Deşi avea în căruţa câteva sute de kilograme de fier, bărbatul a negat iniţial că l-ar fi furat.
"El a declarat jandarmilor că vroia să facă rost de bani pentru că nu are cu ce să-şi întreţină familia. S-a stabilit faptul că acesta a pătruns în incinta societăţii printr-o gură de canal aflată în afara gardului împrejmuitor, prin care a sustras mai multe bucăţi de material feros, cu o greutate totală de 340 kilograme", a precizat plt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi. Fierul furat a fost predat Combinatului, iar Neculai C. s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat.

Citit 2506 ori Ultima modificare Luni, 29 Octombrie 2012 16:53

13 comentarii

 • postat de COBRA REGALA Miercuri, 31 Octombrie 2012 13:56 Link la comentariu
  0
  0

  Reprezentanţii conducerii ArcelorMittal Galaţi au remis un comunicat de presă în care trag un semnal de alarmă legat de anumite furturi de echipamente feroviare care ar putea afecta alimentarea cu agent termic a oraşului. „ArcelorMittal Galaţi îşi exprima îngrijorarea cu privire la furturile de echipamente feroviare şi de componente de infrastructură în general ce creează dificultăţi nu numai pentru siguranţa transporturilor ci şi pentru procesul de producţie şi chiar privind furnizarea de agent termic pentru consumul casnic. Compania noastră a informat autoritaţile cu privire un furt produs recent în partea de nord a Platformei Siderurgice, unde echipe proprii au descoperit porţiuni de cale ferată şi alte piese de infrastructură furate. Persoane necunoscute fuseseră văzute în zonă cărând diverse segmente de şină de tren. Calea ferată din zona respectivă este folosită şi la transportul de păcură către Electrocentrale pentru a fi folosită la producerea de energie şi agent termic livrat către populaţia oraşului. Colaborăm îndeaproape cu autorităţile şi cu alţi factori interesaţi în scopul de a preveni reapariţia unor astfel de atacuri”, se arată în comunicatul de presă remis de conducerea Combinatului.

  CAND N-O SA MAI AIBA CE FURA PRIN COMBINAT OR SA DEA NAVALA IN ORAS !!!
  COMPATIMITII PE NEMERNICI !!!!

  Raportează
 • postat de Cine poate da de munca acestor oameni? Marți, 30 Octombrie 2012 22:12 Link la comentariu
  0
  0

  @COBRA, Alti hoti au furat tara intreaga. Daca pe omul asta il bagam la puscarie, cu cei care au furat tara intreaga ce facem?

  Raportează
 • postat de COBRA Marți, 30 Octombrie 2012 19:57 Link la comentariu
  0
  0

  VORBITI AIUREA ! HOTUL ASTA N-A FURAT 10 KG DE FIER CI 340 KG !!!! VALORIFICAT LA CENTRELE DE COLECTARE 300RON ! NU-I RAU PENTRU O ZI DE "MUNCA" !!!

  LA PUSCARIE CU EI !!!!

  Raportează
 • postat de claudia tusac Marți, 30 Octombrie 2012 13:18 Link la comentariu
  0
  0

  Va felicit d-na Constandache ! Frumos,corect si etic titlu ! Daca nu avem, e normal sa furam, chiar daca acest lucru presupune un "CHIN " Face-ti ceva si pentru legalizarea "furtului de subzistenta".
  Promit sa citesc articolele scrise de dumneavoastra pentru ca vreau sa cred ca sunt unice .

  Raportează
 • postat de Un galatean ingrijorat Marți, 30 Octombrie 2012 11:24 Link la comentariu
  0
  0

  Daca se va inchide Combinatul Siderurgic, ne mai ramane Santierul Naval ,,Damen'', cat va mai rezista si el. Si apoi oameni buni, ce se va alege de Galatiul nostru, va fi mai rau ca-n Valea Jiului. A, dar bine ca avem mall-uri, unde intram si iesim, ptr ca ne dam seama ca nu ne permitem mare lucru, doar sa ne clatim ochii. Si copii nostri incotro? Ma doare sufletul cand vad cat se chinuie si cat ne chinuim si noi financiar sa-l tinem la scoala. Dupa ce va termina scoala, Dumnezeu cu mila! A, am gasit solutia, il trimit la furat!

  Raportează
 • postat de Karitas Marți, 30 Octombrie 2012 11:20 Link la comentariu
  0
  0

  rectific "copiii" (scuze !)

  Raportează
 • postat de Karitas Marți, 30 Octombrie 2012 11:12 Link la comentariu
  0
  0

  In campania electorala s-au promis locuri de munca pentru nevoiasi . Politicienii care raman "fara loc de munca "gasesc imediat la Braila ,iar acolo promit aceleasi lucruri.Faceti mai multe cantine pentru copii saraci ca sa nu mai fure parintii fier vechi de pe coclaurile combinatului. Ce vor manca copii daca tatal lor va fi dus la puscarie ???

  Raportează
 • postat de albinita Marți, 30 Octombrie 2012 10:04 Link la comentariu
  0
  0

  bravo jandarmi , ca ati tabarit peste un sarman om ce vroia sa faca rost de bani de paiine ptr copii,mare isprava ati facut, aveti stima galatenilor cu isprava voastra, in timp ce adevartii escroci si hoti sunt in functii bine mersi si pe deasupra va si ploconiti in fata lor ca de sunt mari sefi,nui tin partea acestui om, e de condamnat ptr ceea ce a facut, dar oare se intreaba cineva de ce a facut asta? sia pus intrebarea cineva ca poate nu are ce pune pe masa?
  daca avea un servici si muncea cred ca nu mai risca sa faca acest gest, in fata legii este de comdamnat ceea ce a facut, dar in fata noastra acest om a cautat sa supravietuiasca in jungla asta de tara, si a riscat ptr o buncata de paine

  Raportează
 • postat de liliana Marți, 30 Octombrie 2012 09:37 Link la comentariu
  0
  0

  asta reprezinta nimic pe langa altii ... cu staif chipurile...

  Raportează
 • postat de Cine poate da de munca acestor oameni? Marți, 30 Octombrie 2012 07:12 Link la comentariu
  0
  0

  Cei care au furat toata industria romaneasca si au lasat milioane de oameni fara locuri de munca sunt personalitati onorabilie parlamentari, presedinti, oameni de afaceri. Daca omul avea unde sa munceasca nu fura fier sa-l vanda ca fier vechi. La puscarie cu cei care au distrus si au furat tara, nu acest amarat care nu are cu ce sa-si hraneasca copiii. Va fi bagat la puscarie si copiii vor ajunge sa cerseasca. E mai bine?!

  Raportează
 • postat de dana Marți, 30 Octombrie 2012 07:12 Link la comentariu
  0
  0

  puscariile sint pline de alde astia cu nimicuri dar pe cei care au vindut tara nu sint

  Raportează
 • postat de COBRA Marți, 30 Octombrie 2012 06:57 Link la comentariu
  0
  0

  -Dupa ce va ceda toate actiunile de la fabrica AMG.
  Sa vezi atunci citi politicieni se vor bate cu o bucata de metal in piept(daca mai gasesc!) aratind faradelegile acestui grup infractional international axat pe metalurgie ,savirsite la galati!Cea ce acum doar SOLIDARITATEA incrimineaza,sa vezi atunci citi vor iesi la rampa!Motiv bun de voturi noi!Numai ca atunci va fi : PRINDE ORBUL SCOATEI OCHII!

  Raportează
 • postat de virgil 20 Marți, 30 Octombrie 2012 05:15 Link la comentariu
  0
  0

  Da pe domnul indian cand al arestati ca deja jumatate de combinat e taiat pentru fier vechi?????????

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.