Patru minori au ajuns infractori cu acte în regulă. Vezi ce au făcut!

Patru minori au ajuns infractori cu acte în regulă. Vezi ce au făcut!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patru minori cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani au intrat în atenţia poliţiei după ce au dat lovituri soldate cu un prejudiciu total de 600 de lei. Loviturile date de cei patru adolescenţi au fost comise la Folteşti şi Tecuci, păgubiţi fiind o localnică şi patronul unui magazin alimentar.

Au dat iama la economii şi frigider

Este cazul a doi dintre suspecţi. Copiii, de 11, respectiv, 13 ani, au fost identificaţi de poliţiştii de la Folteşti ca autori ai unui furt comis în noaptea de 28 spre 29 octombrie, din locuinţa unei localnice de 79 de ani. Femeia a reclamat că i-au dispărut alimente şi suma de 350 de lei, prejudiciul ridicându-se la valoarea de 500 de lei. Poliţiştii nu au reuşit să mai recupereze paguba, dar le-au întocmit dosar celor doi copii, pentru furt calificat.

Pentru aceeaşi faptă sunt cercetaţi alţi doi tineri, de 13, respectiv, 16 ani, din Tecuci, daţi pe mâna autorităţilor chiar de patronul unui magazin din care furaseră diverse produse. Administratorul i-a surprins pe cei doi în timp ce sustrăgeau bunurile, motiv pentru care aceştia nu au mai putut tăgădui fapta şi au fost nevoiţi să restituie prada.

Citit 1831 ori Ultima modificare Joi, 01 Noiembrie 2012 16:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.