Schimbări la IPJ Galaţi! Vezi ce servicii au şefi noi şi cine sunt aceştia

Schimbări la IPJ Galaţi! Vezi ce servicii au şefi noi şi cine sunt aceştia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Două dintre serviciile importante ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi trec în această perioadă prin schimbări, în urma "rocadelor" efectuate la vârful structurilor. Este vorba despre Serviciul Ordine Publică şi cel de Investigare a Fraudelor, rămase fără conducători după ce foştii şefi au renunţat la funcţii din cauza unor motive diferite.

Comisarul-şef Gheorghe Vorotic, cel care a condus, în ultimii ani, Serviciul de Ordine Publică, a fost primul nevoit să renunţe la funcţie, în urma unor probleme de sănătate. Potrivit unor surse din cadrul IPJ, ofiţerul, apreciat pentru activitatea sa la cârma structurii, a fost clasat medical, nemaiputând să deţină funcţia de conducere. În locul său a fost numit comisarul şef Vlad Irimia.

Cel de-a doilea serviciu unde au fost operate modificări în structura de conducere este Investigarea Fraudelor, rămas fără coordonator după ce subcomisarul George Dimofte şi-a dat demisia. Conform cererii înaintate conducerii IPJ pe 17 octombrie, ofiţerul a renunţat şi la funcţie, dar şi-a manifestat şi decizia de a părăsi Poliţia, cu intenţia declarată de a intra în avocatură. Cel care a fost desemnat să îndeplinească atribuţiunile de şef la Economic este comisarul-şef Constantin Răduţă.

"De la noii şefi aştept să fie dinamici şi cu iniţiativă", este, pe scurt, comentariul cms. Dănuţ Lefter, şeful IPJ Galaţi.

Mandatele celor doi proaspeţi coordonatori sunt temporare, funcţiile urmând a fi ocupate definitiv după organizarea concursului, potrivit legii.

Citit 7185 ori Ultima modificare Joi, 08 Noiembrie 2012 18:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.