Zilele medicale gălăţene, la a douăsprezecea ediţie
Foto: Foto: Remus Basalic

Zilele medicale gălăţene, la a douăsprezecea ediţie
Remus Basalic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A douăsprezecea ediţie a Zilelor medicale gălăţene are loc pe 8 şi 9 noiembrie la Galaţi şi Tecuci. Pe parcursul manifestărilor, organizate de Colegiul Medicilor din Galaţi şi de Facultatea de Medicină şi Farmacie din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos”, sunt prezentate 36 de lucrări de specialitate, de către medici din Galaţi şi Tecuci.

„Astăzi manifestările au loc la Tecuci, pentru a asigura accesul la lucrări şi a celor aproximativ 200 de medici care îşi desfăşoară activitatea în această zonă a judeţului. Am fost plăcut surprins de faptul că, la deschidere, o parte consistentă a publicului prezent în Amfiteatrul Spitalului Clinic de Urgenţă „Sf. Andrei” era format din tineri medici rezidenţi, majoritatea absolvenţi ai Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Galaţi”, a explicat decanul Facultăţii, prof. univ. dr. Aurel Nechita.

Alături de decanul Facultăţii, la deschiderea manifestărilor au luat parte prefectul judeţului, Emanoil - Cătălin Bocăneanu, şi directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, dr. Valentin Boldea.

Pe holul de marmură de la DSP Galaţi, mai multe firme de echipamente medicale şi-au prezentat ofertele de produse.

Citit 1757 ori Ultima modificare Joi, 08 Noiembrie 2012 23:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.