Un nou director interimar la Spitalul din Tecuci

Un nou director interimar la Spitalul din Tecuci
foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De trei zile, Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci are un nou director interimar. După ce pe data de 19 septembrie 2012 managerul instituţiei sanitare tecucene, dr. Dragoş Teodoru, şi-a dat demisia, locul său a fost ocupat de cea care până atunci ocupase funcţia de director medical al spitalului, dr. Daniela Cristina Mircea. Pe 12 noiembrie, însă, ea a fost înlocuită de ing. Teodor Negru.
Contactat telefonic, fostul manager, dr. Dragoş Teodoru, ne-a spus că a renunţat la funcţie din motive personale. „Am hotărât să rămân în continuare în postul de şef al Secţiei de Chirurgie a Spitalului din Tecuci. În perioada în care am condus instituţia, am modernizat şi am extins Compartimentul de Primire Urgenţe, Secţia de Obstetrică – ginecologie, şi am dotat spitalul cu aparate de ultimă generaţie, cum ar fi un endoscop digestiv, o tehnică foarte modernă de protezare a şoldurilor, aparate de ecografie 3D şi Doppler color. Am dotat spitalul cu defibrilatoare şi am dispus efectuarea unor lucrări de infrastructură la sistemul de ţevi din curte, care a fost schimbat complet. De asemenea, au fost instalate centrale termice noi. Toate aceste investiţii au fost făcute din donaţii şi din banii spitalului. Instituţia beneficiază şi de autonomie energetică pe perioada verii, datorită instalării unor panouri solare”, a explicat dr. Dragoş Teodoru.
Noul manager interimar, Teodor Negru, va ocupa funcţia până la alegerea unui manager definitiv. Spitalul se află în subordinea Primăriei Tecuci.

Citit 3669 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Noiembrie 2012 18:33

5 comentarii

 • postat de DRAGOMIR MARIANA
  Duminică, 08 Iunie 2014 13:02
  92.85.214.***
  cred ca orce denumire are locul acela numai spital nu se poate numi eventual se poate numi macelarie,morga, etc iar la adresa personalului e ceva de nedescris oameni de acolo traiesc in evu mediu ...mai duceti medici in strainatate sau in ardeal sa vada cum stau lucrurile in special de dna doctor LAZAR LILIANA.
  0
  0
  Raportează
 • postat de SYLVIANA
  Sâmbătă, 16 Martie 2013 15:42
  mai multa transparenta nu strica daca se poate concursul de ocuparea posturilor vacante pt asistenti medicali generalisti ,sa se anunte din timp pentru a putea fiecare candidat sa depuna dosarul de participare la concurs.MULTUMESC
  0
  0
  Raportează
 • postat de un cetatean
  Joi, 15 Noiembrie 2012 22:32
  Daca la spit.jud.Galati sunt numai doctori macelari-spagangii-neprofesionisti.....la Tecuci ce sa mai zic? Fugi cat te tine picioarele de acesti mecanici ! Mori cu zile !!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de dr
  Joi, 15 Noiembrie 2012 16:25
  ei nu au bani sa achite bonurile valorice dar sa mai achizitioneze aparatura.si cam degeaba se lauda ei cu aparatura ca tot la gl trimit pacientii
  0
  0
  Raportează
 • postat de lorinel
  Joi, 15 Noiembrie 2012 09:00
  Negru Teodor de profesie inginer (care nu a profesat vreodata ca inginer) fost profesor de tehnologia utilajelor la Grup Scolar Industrial. Asta da realizare;l-au determinat pe dr. chirurg Teodor Dragos sa-si prezinte demisia din functia de director al spitalului si au numit director un inginer mecanic. Probabil ca acesta din urma se pricepe mai bine sa achizitioneze aparatura medicala si cele necesarea functionarii spitalului, substante de labortaor etc.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.