Un nou director interimar la Spitalul din Tecuci

Un nou director interimar la Spitalul din Tecuci
foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De trei zile, Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci are un nou director interimar. După ce pe data de 19 septembrie 2012 managerul instituţiei sanitare tecucene, dr. Dragoş Teodoru, şi-a dat demisia, locul său a fost ocupat de cea care până atunci ocupase funcţia de director medical al spitalului, dr. Daniela Cristina Mircea. Pe 12 noiembrie, însă, ea a fost înlocuită de ing. Teodor Negru.

Contactat telefonic, fostul manager, dr. Dragoş Teodoru, ne-a spus că a renunţat la funcţie din motive personale. „Am hotărât să rămân în continuare în postul de şef al Secţiei de Chirurgie a Spitalului din Tecuci. În perioada în care am condus instituţia, am modernizat şi am extins Compartimentul de Primire Urgenţe, Secţia de Obstetrică – ginecologie, şi am dotat spitalul cu aparate de ultimă generaţie, cum ar fi un endoscop digestiv, o tehnică foarte modernă de protezare a şoldurilor, aparate de ecografie 3D şi Doppler color. Am dotat spitalul cu defibrilatoare şi am dispus efectuarea unor lucrări de infrastructură la sistemul de ţevi din curte, care a fost schimbat complet. De asemenea, au fost instalate centrale termice noi. Toate aceste investiţii au fost făcute din donaţii şi din banii spitalului. Instituţia beneficiază şi de autonomie energetică pe perioada verii, datorită instalării unor panouri solare”, a explicat dr. Dragoş Teodoru.

Noul manager interimar, Teodor Negru, va ocupa funcţia până la alegerea unui manager definitiv. Spitalul se află în subordinea Primăriei Tecuci.

Citit 3918 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Noiembrie 2012 18:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.