Un şofer s-a aprovizionat "din mers" de pe platforma siderurgică! Vezi ce le-a spus jandarmilor

Un şofer s-a aprovizionat "din mers" de pe platforma siderurgică! Vezi ce le-a spus jandarmilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un pechean în vârstă de 42 de ani a ajuns, în urma unui drum pe platforma siderurgică, la concluzia că nu e bine să aduni tot ce iţi iese în cale, oricâtă nevoie ai avea. Marcel C., şofer pe un autotren, a avut de făcut o cursă zilele trecute în Combinat şi în timp ce trecea pe lângă laminorul de tablă groasă a observat mai multe bucăţi de fier abandonate. Fără să stea prea mult pe gânduri, le-a adunat şi le-a ascuns în lada de scule a vehiculului pe care îl conducea. Agenţii de pază l-au văzut şi au sesizat imediat jandarmii. 

"Jandarmii s-au deplasat în zona indicată, unde au observat un autotren marca Volvo a cărui conducător auto încerca să ascundă în interiorul vehiculului mai multe bucăţi de fier. Acesta le-a declarat verbal jandarmilor că are destule greutăţi acasă şi dorea să facă mai uşor rost de bani", a precizat cpt. Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Marcel C. nu a mai ajuns la un centru de colectare pentru a vinde cele 130 de kilograme de fier. În schimb, pecheanul s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, documentele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi pentru soluţionare.

Citit 1946 ori Ultima modificare Duminică, 18 Noiembrie 2012 13:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.