21 de blocuri din Regiment 11 Siret, fără apă caldă şi căldură până la noapte
Foto: Foto arhivă

21 de blocuri din Regiment 11 Siret, fără apă caldă şi căldură până la noapte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu mai puţin de 21 de blocuri din Regiment 11 Siret şi Palatul Justiţiei au rămas fără apă caldă şi căldură vineri, în jurul prânzului, în urma unei avarii produse pe o conductă de transport al agentului termic aparţinând producătorului Electrocentrale Galaţi, care speră să reia furnizarea la noapte.

„Lucrarea era programată de ceva vreme. Astăzi intervenim pe conducta cu pricina şi sperăm ca în jurul orelor 21.00-22.00 să putem relua furnizarea de agent termic”, a declarat directorul termocentralei, Tudor Petre.

Avaria este localizată între blocurile I2 şi E9 din cartierul sudic. Conducta alimenta punctele termice PT 6, PT 7 şi PT G1 ale distribuitorului de apă caldă şi căldură Apaterm, aşa că toţi consumatorii arondaţi acestora sunt afectaţi.

Citit 1259 ori Ultima modificare Vineri, 23 Noiembrie 2012 15:40

1 comentariu

 • postat de Necula
  Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012 15:46
  Unde sunt jegosii cu loloti la fund sa comenteze aici ? Ca de construirea molului am vazut ca-i vorba aia grija. Toata vara au avut grija si scuze sa opreasca apa calda, acum ce scuze mai au ? toti cei afectati ar trebui sa ceara primarului fotbalist sa le subventioneze instalarea de centrale termice individuale din fondurile europene pe care nu sunt capabili sa le otina.
  Daca alde marlea se spala in covata la masa acasa este normal ca acum sa stra nespalat si in frig ca sa-si ia donmul director salarul amarat de om nevinovat. Ia sa-i traga unul una in capa sa vedem se mai intrerupe apa calda?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.