Crimă la Barcea: l-a omorât şi i-a spus cruce!

Crimă la Barcea: l-a omorât şi i-a spus cruce!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii din comuna Barcea au fost sesizaţi, joi, de către localnica Nastasia C., de 39 ani, în legătură cu faptul că femeia l-a găsit decedat, în curtea locuinţei ei, pe concubinul său, Vasile H., de 51 ani, din comuna Sineşti, judeţul Iaşi.

Vineri, în cadrul conferinţei pe presă susţinute la sediul Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi, comisarul-şef Ştefan Căpătan, şeful Biroului de Investigaţii Criminale, a detaliat felul în care a decurs ancheta de la Barcea.

Înjunghiat în gât

„O echipă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi experţi criminalişti din cadrul Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi a ajuns imediat la faţa locului.

S-a constatat că Vasile H. era dezbrăcat şi prezenta la cap, gură şi buze mai multe plăgi şi urme de sânge, iar peste corp avea o cruce din lemn, provenită de la cimitirul din localitate (aflat în apropiere). În urma necropsiei, s-a stabilit că moartea a fost violentă, omul fiind înjunghiat în gât.

Sub semnul beţiei

Cercetările au arătat că miercuri seara, victima şi concubina sa, Nastasia C., au mers la locuinţa vecinului lor, Vasilică D., de 22 ani, fără studii, fără ocupaţie, fără antecedente. Cei trei au consumat băuturi alcoolice, din acest motiv Nastasia C. refuzând să-şi ia concubinul la domiciliu, astfel că Vasile H. a rămas acasă la autor.

Cei doi au continuat să consume alcool şi între ei a izbucnit o ceartă. Au ieşit în curte, unde Vasilică D. l-a lovit lovit în cap cu un par, după care i-a secţionat carotida cu un cuţit.

Criminalul a târât victima până în curtea Nastasiei, aşezând peste cadavru o cruce din lemn furată din cimitirul comunei”, a încheiat comisarul Căpătan.

Vasilică D. a fost reţinut de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi pentru comiterea infracţiunii de omor, urmând să fie prezentat Tribunalului Galaţi în vederea emiterii mandatului de arestare.

Citit 2917 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.