A ucis şi a fugit! Poliţiştii sunt pe urmele unui şofer care a lovit mortal un mopedist

A ucis şi a fugit! Poliţiştii sunt pe urmele unui şofer care a lovit mortal un mopedist
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un mopedist de 39 de ani a murit luni seară de DN 25, la Lieşti, după ce un şofer inconştient a scăpat autoturismul de sub control. Potrivit poliţiştilor de la Circulaţie, accidentul s-a produs după lăsarea întunericului, în jurul orei 19.00. Un localnic care se deplasa regulamentar cu motoscuterul pe şoseaua care străbate comuna a fost lovit în plin de un Renault care a intrat pe contrasens. În urma impactului violent, mopedul a fost proiectat într-un stâlp de beton, cel care îl conducea decedând pe loc.

În momentul în care a realizat consecinţele greşelii pe care o făcuse, şoferul Renaultului a părăsit locul accidentului, poliţiştii sosiţi pentru anchetă nemaigăsind în zonă decât autoturismul abandonat. "Maşina implicată are numere străine şi în prezent lucrătorii Serviciului Rutier fac cercetări pentru identificarea şoferului şi prinderea lui. În cauză s-a deschis un dosar penal, ancheta desfăşurându-se sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti", ne-a declarat Iulian Matei, de la Poliţia Rutieră Galaţi.

Şoferul vinovat riscă să ajungă după gratii pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor judiciare.

Citit 2072 ori Ultima modificare Marți, 04 Decembrie 2012 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.