Răzbunare sângeroasă a unor "talibani" împiedicaţi să intre cu forţa în Combinat

Răzbunare sângeroasă a unor "talibani" împiedicaţi să intre cu forţa în Combinat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bătaie cu răngile în zona Intersecţiei Fără Rost! Protagonişti, trei agenţi de pază, angajaţi ai firmei de securitate a Combinatului, şi patru indivizi cu strânse legături printre hoţii de fier vechi, care îşi fac veacul pe strada Garofiţei.

Altercaţia, care a durat nu mai mult de câteva minute, s-a produs luni seara, imediat după ce agenţii de pază au coborât din convenţia care îi adusese la General din Combinat. "Eu şi colegii mei mergeam dinspre General, unde ne-a lăsat convenţia, spre Intersecţia Fără Rost, ca să luăm tramvaiul şi să mergem fiecare la casa noastră. Ne-am trezit înconjuraţi de patru inşi care au început să ne lovească cu nişte răngi. Eu am reuşit să scap şi am fugit înapoi spre General, unde era un echipaj de la Rutieră şi i-am rugat să sune la 112", susţine Marius Luca, de 27 de ani, unul dintre agenţii bătuţi.

Tânărul crede că atât el cât şi colegii săi au fost luaţi de ochi de indivizi după ce, cu câteva ore mai devreme, i-au împiedicat să dea buzna pe platforma siderurgică. "În jur de 17.30, când eram la serviciu, i-am oprit să spargă gardul. Erau mai mulţi atunci şi vroiau să intre în Combinat. Sunt nişte indivizi care sunt în legătură cu unii de pe Garofiţei", explică Marius Luca.

Tânărul s-a prezentat marţi dimineaţă la Serviciul de Medicină Legală ca să-şi scoată certificat. Susţine că are mai multe leziuni la membre şi torace şi că este singurul care va face plângere. Ceilalţi agenţi agresaţi, un bărbat de 40 de ani, care s-a ales cu o mână ruptă, şi celălalt, de 53 de ani, internat la Neurochirurgie cu mai multe traumatisme la cap, nu vor să facă plângere, unul dintre ei intenţionând chiar să-şi dea demisia de la firma de pază.

Citit 4199 ori Ultima modificare Marți, 04 Decembrie 2012 17:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.