UPDATE Codul galben de ninsori şi ploi s-a prelungit până luni

UPDATE Codul galben de ninsori şi ploi s-a prelungit până luni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 13.50 - Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat prelungirea codului galben de ninsori şi ploi abundente pentru judeţul Galaţi. Astfel, până luni (10 decembrie), la ora 11.00, "vor mai fi precipitaţii în jumătatea de est a ţării şi izolat se vor acumula cantităţi de peste 25 l/mp."

"Va ninge la munte, în estul şi sud-estul Transilvaniei, în cea mai mare parte a Munteniei şi Moldovei şi în sud-estul Olteniei, iar în Dobrogea vor predomina ploile. În sud-estul teritoriului vor fi condiţii de polei.

Vântul va avea intensificări, iar în Muntenia, sudul Moldovei, precum şi în zona Carpaţilor de Curbură va viscoli ninsoarea", se mai arată pe site-ul ANM.


Duminică, 9 decembrie, în intervalul orar 8.00 - 20.00, judeţul Galaţi va fi sub avertizare cod galben de ninsori şi ploi abundente, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Codul galben se va face resimţit în toată ţara. "Duminică, 9 decembrie, vor fi precipitaţii în toate regiunile, sub formă de ninsoare în Banat, Crişana, Maramureş, jumătatea de nord a Moldovei şi în zona montană, mixte în Transilvania şi Oltenia şi ploi în Muntenia şi Dobrogea. Cantităţile de precipitaţii vor depăşi 25...30 l/mp în Carpaţii Orientali şi Meridionali şi în Moldova. Îndeosebi în prima parte a zilei, vântul va avea intensificări, iar în Crişana, Banat şi la munte va viscoli ninsoarea", se arată pe site-ul ANM.

Citit 2757 ori Ultima modificare Duminică, 09 Decembrie 2012 13:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.