Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unor incendii

Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unor incendii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pompierii gălăţeni au intervenit sâmbătă noapte la locuinţa lui Costică Dumitrescu, din Barcea, primind alertă de incendiu prin Numărul Unic de Urgenţă 112. Două autospeciale ISU au ajuns la faţa locului şi au reuşit să salveze mai multe bunuri din locuinţă. Proprietarul casei a fost însă prins sub dărâmături, iar medicii sosiţi la Barcea nu au mai putut face nimic pentru bărbat, acesta fiind declarat decedat.

„În timpul incendiului, plafonul locuinţei s-a prăbuşit, prinzându-l pe proprietar sub dărmături. Acesta şi-a pierdut viaţa”, ne-a explicat căpitanul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU. Se pare că incendiul a pornit din cauză că soba din camera în care se afla bărbatul nu a fost bine curăţată. Pompierii continuă însă cercetările pentru a stabili cauza exactă a incendiului.

În timp ce pompierii gălăţeni se luptau cu flăcările la Barcea, un alt apel anunţa că la Pechea a izbucnit un incendiu la locuinţa Mărioarei Pecheanu. Pompierii au ajuns foarte repede la faţa locului şi s-au luptat cu flăcările aproximativ două ore. Din păcate, pompierii nu au putut face nimic pentru proprietara imobilului, în vârstă de 76 de ani, care a fost declarată decedată. „Trupul femeii a fost găsit carbonizat pe holul casei. Din primele cercetări a reieşit faptul că incendiul a izbucnit din cauza unor haine puse la uscat pe sobă”, ne-a explicat căpitanul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU.

Citit 1686 ori Ultima modificare Duminică, 09 Decembrie 2012 21:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.