Revelionul lui Marius Stan, la Sala Siderurgistul!

Revelionul lui Marius Stan, la Sala Siderurgistul!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Vârsta minimă a petrecăreţilor - 45 de ani, venitul maxim - 750 lei de persoană


Nu mai puţin de 660 de gălăţeni vor avea ocazia să petreacă noaptea dintre ani la Sala "Siderurgistul" unde Primăria municipiului Galaţi organizează “Revelion 2013”. Sala Sporturilor unde fusese anunţat iniţial evenimentul a ieşit din discuţie pentru că nu este gata. Ce surpriză!

Potrivit Primăriei, petrecerea va începe la ora 21.00 şi va ţine până spre dimineaţă. Meniul cuprinde salată boeuf, tobă, caltaboş, leber, şunculiţă de casă, chifteluţe, salam de vară, şuncă presată, telemea, măsline, roşii, castraveti, sărmăluţe în foi de varză cu smântână, grătar din muşchi file de porc, piept de pui, pulpă pui la tavă cu salată de iarnă, chifle, vin alb demisec, apă minerală, răcoritoare, chec, cozonac şi foietaje. Programul artistic va fi asigurat de artiştii Teatrului Muzical “Nae Leonard” şi va include muzică de estradă, colinde şi un taraf. Biletele costă 30 de lei de persoană şi se vor vinde maxim două bilete de persoană. Condiţia este ca venitul maxim al celor doi soţi să fie de cel mult 1.500 lei sau 750 lei de persoană, iar vârsta minimă - 45 de ani, împliniţi inclusiv pe 1 ianuarie.

Biletele se vor pune în vânzare de joi, 20 decembrie, de la ora 8.30, la sediul Primăriei din strada Fraternităţii nr. 1, la Patinoar, strada George Coşbuc (la Comisia de Căldură) şi la parterul blocului A4, din strada Traian nr. 93.

Citit 4741 ori Ultima modificare Luni, 17 Decembrie 2012 19:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.