Încă o conductă CET s-a spart. Sediul Prefecturii şi mai multe blocuri din Centru nu au căldură
Foto: Foto arhivă

Încă o conductă CET s-a spart. Sediul Prefecturii şi mai multe blocuri din Centru nu au căldură
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Circulaţia tramvaielor spre Piaţa Centrală a fost oprită, pentru a permite intervenţia la conducta aflată chiar sub şină


Sediul Prefecturii din strada Domnească şi zece blocuri din zona centrală a municipiului Galaţi au rămas fără apă caldă şi căldură de la primele ore ale dimineţii de joi, după ce o altă conductă a societăţii Electrocentrale a cedat. Întreruperea furnizării de apă caldă şi căldură în centru are loc la 24 de ore de la cea care a afectat miercuri două treimi din cartierul Mazepa 2 şi care a survenit tot în urma unei avarii produse pe reţeaua Electrocentrale.

Ţeava din Centru transporta agent termic primar către cinci puncte termice ale societăţii Apaterm, aflate acum în imposibilitatea de a le furniza apă caldă şi căldură consumatorilor arondaţi. „Aceste puncte termice sunt PT A (care alimentează blocurile E, A, C, C1, D, TC şi B), PT Cristal (care alimentează blocul 5U2, blocul Cristal şi Prefectura), PT Mihai Bravu (care alimentează blocul 3A), PT Policlinică (care alimentează blocul A1) şi PT Facultatea de Chimie”, a informat Apaterm.

Conducta CET avariată se află pe strada Traian, chiar sub şina de tramvai, de aceea, pentru a o putea remedia, a fost necesară şi întreruperea circulaţiei tramvaielor spre Piaţa Centrală.

Lucrările nu se vor încheia mai devreme de joi seară. „Avaria a apărut, probabil, după ridicarea presiunii şi temperaturii agentului termic. Încercăm să o remediem până diseară”, a declarat, joi, directorul Electrocentrale, Tudor Petre.

Citit 1268 ori Ultima modificare Joi, 20 Decembrie 2012 11:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.