Apel disperat al surorii bărbatului ucis pe DN 26: "Vreau să ştiu cine mi-a ucis fratele!"

Apel disperat al surorii bărbatului ucis pe DN 26: "Vreau să ştiu cine mi-a ucis fratele!"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Familia bărbatului ucis în seara zilei de 18 decembrie pe DN 26, la ieşirea din Galaţi, este disperată să afle adevărul. Victima, Ovidiu Mocanu, de 42 de ani, a fost găsit aproape pe marginea drumului, în jurul orei 21.00, în urma unui accident de circulaţie. Preluat de salvare, omul, extrem de grav rănit, şi-a dat ultima suflare în maşina care îl transporta spre spital. Potrivit medicilor legişti, Ovidiu Mocanu a decedat din cauza unei insuficienţe cardio-respiratorii acute cauzate de contuzii cerebrale, hemotorax bilateral, hemoperitoneu, rupturi bronho-pulmonare, hepatice şi vezicale consecutive unui politraumatism cu fracturi de viscerocraniu, costale, de bazin şi de membre, cauzate de un accident rutier prin lovire, proiectare şi călcare.

La faţa locului şi în urma primelor verificări, şoferul ucigaş nu a fost însă stabilit. "Fratele meu era divorţat de şase ani şi avea probleme cu băutura. Chiar şi în acea seară, când se întorcea de la serviciu, era băut. Nu se ştie dacă a vrut să traverseze sau l-a acroşat vreo maşină, dar a fost găsit mort în dreptul unor depozite. Dacă a văzut cineva ceva, cum s-a întâmplat sau dacă ar putea furniza vreo informaţie, îl rugăm să spună, ca să aflăm ce s-a întâmplat, iar vinovatul să fie găsit", spune sora victimei, Constanţa Ispas. Pentru că în urma primelor verificări la faţa locului, poliţiştii rutieri nu au putut stabili cu certitudine identitatea conducătorului auto care l-ar fi lovit pe bărbat, cea mai sigură soluţie este verificare înregistrărilor video ale camerelor de supraveghere din zona unde s-a petrecut accidentul.

"Avem un cerc de suspecţi stabilit în urma analizării înregistrărilor de pe camerele video amplasate la depozite şi benzinării. Sunt multe ore de înregistrare, care au trebuit verificate cu atenţie, de aceea operaţiunea este dificilă, dar sperăm să identificăm cât mai repede autoturismul şi pe cel aflat la volan", a precizat scms. Bogdan Carp, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi.

Ovidiu Mocanu va fi înmormântat sâmbătă. În urma sa a rămas un băieţel de 14 ani.

Citit 3823 ori Ultima modificare Vineri, 21 Decembrie 2012 16:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.