UPDATE Drumul Naţional 24D Galaţi - Cuca este închis din cauza viscolului! O localitate nu are energie electrică

UPDATE Drumul Naţional 24D Galaţi - Cuca este închis din cauza viscolului! O localitate nu are energie electrică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

DN24D a fost închis din cauza viscolului puternic şi a ninsorii căzute în noaptea de joi spre vineri. „Din cauza viscolului puternic, care a redus considerabil vizibilitatea şi îngreunează intervenţia utilajelor de deszăpezire, în această dimineaţă a fost închis traficului rutier pe DN 24D Tuluceşti-Bârlad”, anunţă un comunicat al directorului de Cancelarie din cadrul Prefecturii, Petrica Paţilea Crângan.

A nins abundent în jumătatea de nord a judeţului Galaţi, stratul de zăpadă depăşind pe alocuri 30 de centimetri, dar nu s-au înregistrat situaţiii deosebite generate de fenomentele meteorologice.  Pe parcursul nopţii, a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică la Băleni, Umbrăreşti şi Griviţa, dar s-a reluat în scurt timp, la ora 7.30 doar Griviţa fiind nealimentată, echipele Electrica estimând remedierea avariei în maximum o oră. Pe toate drumurile naţionale şi judeţene se circulă în condiţii de iarnă. (Nicoleta Onofrei)

Tiruri derapate

Două tiruri au derapat, noaptea trecută, pe drumurile din judeţul Galaţi. Primul accident s-a produs în comuna Iveşti. Din cauza carosabilului umed, tirul s-a înfipt într-un nuc. Pentru a degaja traficul, acesta a fost tras pe marginea drumului.

Cel de-al doilea caz s-a produs în panta de la intrarea în Cosmeşti. Pentru a-l pune în mişcare au intervenit trei maşini cu sare de la Compania Naţională de Drumuri.

Cinci persoane la spital

În această dimineata, la ora 7.45, pe DN 26 Galaţi – Tg. Bujor, un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, a derapat pe carosabilul umed. Maşina se îndrepta spre Tuluceşti, a intrat pe contrasens şi a lovit o Dacia Solenza care circula regulamentar. Au rezultat cinci persoane rănite, care au fost transportate la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.

Citit 2224 ori Ultima modificare Vineri, 25 Ianuarie 2013 09:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.