Haşotti: Voi prezenta la Congresul PNL zece motive pentru care Tăriceanu ar trebui reales

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vicepreşedintele PNL Puiu Haşotti a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă la Constanţa, că va prezenta la Congresul PNL zece motive pentru care Călin Popescu Tăriceanu ar trebui să fie reales preşedinte al partidului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Voi arăta la Congres zece motive pentru care Tăriceanu ar trebui ales preşedinte. Nu pentru că nu ar fi bun şi Crin Antonescu. Unul vi-l spun acum: faptul că Băsescu s-ar bucura foarte mult ca Tăriceanu să piardă aceste alegeri, nu pentru că-l iubeşte pe Crin, ci pentru că-l urăşte pe Tăriceanu. Pentru mine este un motiv suficient. Şi mai am încă nouă”, a declarat Haşotti.

Liberalul a spus că acesta va fi cel de-al 16-lea Congres al partidului, iar el este printre puţinii membri care a participat la toate. De asemenea, Haşotti a amintit că din cele 16 congrese de până acum ale liberalilor, opt au fost de fuziune cu alte formaţiuni politice.

Referitor la candidatul cel mai potrivit pentru a câştiga alegerile prezidenţiale, Haşotti a afirmat că ar fi ideal ca viitorul preşedinte să provină din rândurile liberalilor, dar în cazul în care nu va fi aşa, atunci PNL ar trebui să-l susţină în turul al doilea pe contracandidatul lui Traian Băsescu.

"Din punctul meu de vedere, ideal este să avem un viitor preşedinte liberal. Dacă se va întâmpla să nu fie şi să intre altcineva în turul doi, PNL trebuie să-l sprijine pe acel candidat. E un punct de vedere personal. Ideal ar fi să fie un independent. Cel mai bine e ca PNL să câştige alegerile prezidenţiale, următoarea opţiune e ca Băsescu să piardă”, a adăugat vicepreşedintele PNL.

Liberalii se vor reuni în congres în 20 şi 21 martie, pentru funcţia de preşedinte al PNL urmând să se confrunte Călin Popescu Tăriceanu şi Crin Antonescu.

Citit 786 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.