Gigi Becali: Ce a fost cu Lajos la Mediaş e de la 50.000 de «cocoşei» în sus

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat că evaluează prestaţia pro-Dinamo a arbitrului Tiberiu Lajos la partida Gaz Metan Mediaş - Dinamo, disputată sâmbătă şi încheiată la egalitate, scor 1-1, la cel puţin 50.000 de «cocoşei».

"Dacă-l iau pe Borcea la Steaua, sigur sunt campion în fiecare an. N-am fost de acord niciodată cu arbitrii mituiţi. Copiii ăia de la Mediaş au muncit pe mocirla aia şi să le iei munca oamenilor, speranţa lor... ei suferă cel mai mult! Eu n-am fost niciodată de acord să cumpăr arbitri. Am fost sfătuit sa o fac, dar n-am vrut. Părerea mea e că ce a fost cu Lajos e de la 50.000 de «cocoşei» în sus. Nu se poate lua titlul aşa! Cu măgăriile astea care le fac ei şi cum iau munca oamenilor n-or să vadă ei Liga Campionilor niciodată. N-ai ce face! Ce sa faci? Dacă o să mă vad cu Borcea, râde şi zice: «Ce să-i fac?». Eu am arme curate şi mereu cu armele curate învingi. Am înţeles că şi la Craiova cu Iaşi, etapa trecută, a fost tot o chestie de genul ăsta, cum a fost arbitrajul la Mediaş cu Dinamo", a declarat Gigi Becali la Telesport.

Finanţatorul Stelei a mai spus că unul dintre acţionarii echipei Dinamo, Vasile Turcu, l-a rugat să nu mai vorbească despre arbitrul Lajos, şi că directorul executiv al clubului Dinamo, Cristi Borcea, este cancerul fotbalului românesc. "Am vorbit cu Turcu şi m-a rugat să nu mai zic de Lajos, că are şi el familie. Înţeleg să mai ciupeşti o echipă, dar aşa japcă n-am mai văzut demult! Nu ai cum să nu vezi penalti clar, cartonaş roşu clar, Papa Malick, cum se duce, roşu clar. Mi-a plăcut cum a jucat Mediaşul. Nu vreau să comentez jocul lui Dinamo, dar vreau să ajungem pe primul loc până de Paşte. Eu nu vreau să comentez jocul echipei Dinamo, ca sa nu deranjez jucătorii, pentru că e munca lor, dar despre conducători pot să spun nişte lucruri. Toate lucrurile care se întâmplă în arbitraj se întamplă din cauza influenţei conducătorilor. I-am zis că n-am nimic cu Borcea, că e prietenul meu, dar Borcea le face pe toate, el e cancerul fotbalului românesc", a afirmat Becali.

În ceea ce priveşte meciul Stelei de la Braşov şi lupta pentru titlul de campioană, Becali a declarat: "La Braşov, nu mă tem decât de Dumnezeu. Suntem superiori ca valoare, dar nu este o diferenţă aşa mare încât să fiu sigur că o să câştig. Ăştia de la Braşov sunt bine puşi în teren de Răzvan Lucescu, şi acum... ce-o vrea Dumnezeu. Dacă vrea să câştig, câştig. Nu ne luăm adio de la titlu nici dacă facem egal, mai sunt 15 etape. Dacă vom câştiga noi, mai rămân şase puncte distanţă şi dacă Dinamo mai pierde un singur meci, pierde campionatul, că avem şi meciul direct".

Citit 750 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.