Gălăţean găsit fără viaţă în apropierea gării Barboşi

Gălăţean găsit fără viaţă în apropierea gării Barboşi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean de 52 de ani a fost găsit fără viaţă în această dimineaţă în apropierea gării Barboşi. „La faţa locului s-a deplasat un echipaj al colegilor de la SMURD care nu a putut decât să constate decesul bărbatului”, a explicat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Lângă bărbat, personalul medical a găsit şi o sticlă cu băuturi alcoolice. Totuşi, echipa de medici legişti care va examina cadavrul va stabili cauza exactă a morţii.

Citit 1788 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Februarie 2013 15:44

4 comentarii

 • postat de PARAIPAN
  Vineri, 08 Februarie 2013 13:05
  Era cioban la oile lui gigi.Nu-i platise salariul la timp si a murit de necaz.Voia sa-l reclame la persoana laui draga:Iliescu.Cand apare, soarele rasare.HUOOOOOOOOOOOOOOOOO!
  0
  0
  Raportează
 • postat de arceloruptincurmittal comp. care se arde in c.u.r deca s-a puna 10 lei in plus la salariul de kkt al muncitorilor
  Joi, 07 Februarie 2013 12:48
  VENEA DE LA O POMANA SARACUL DUMNEZEU SAL IERTE,CEAUSESCU SE RASUCEA IN MORMANT SARACUL DACA CITEA ACEST ARTICOL ,TRAIASCA PARTIDUL COMUNIST ROMAN
  0
  0
  Raportează
 • postat de mort de foame,sete si oftica.
  Joi, 07 Februarie 2013 08:45
  Ce popi,ce biserici? Lumea moare pe strada si biserica romaneasca are hoteluri de lux,da bani cu camata, vai de noi amaritii de romani. Sa ii ia dracul si pe popi si pe cei care ne extermina cu banii nostri.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Dany
  Miercuri, 06 Februarie 2013 22:56
  Inca o victima a democratiei bolsevice instaurata dupa '89 in Romania, sper ca autorii acestei catastrofe a romanilor sa-i rascoleasca si-n mormant. Dumnezeu sa-l ierte pe acel amarat care va fi aruncat ca un caine la groapa comuna fara nume pe cruce. barem avem popi si biserici, nu-i asa?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.