UPDATE Percheziţii în Penitenciarul Galaţi în căutarea unor "avocaţi"

UPDATE Percheziţii în Penitenciarul Galaţi în căutarea unor "avocaţi"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

UPDATE ORA 10.40 - Poliţiştii fac, luni, percheziţii la deţinuţi din Penitenciarul Galaţi, precum şi în judeţul Brăila, fiind vizate 12 persoane care ar fi înşelat cu peste 100.000 de lei mai mulţi suceveni, cărora le-au telefonat susţinând că sunt rude şi le-au cerut bani pentru avocaţi sau pentru spitalizare.

Nouă dintre percheziţii sunt făcute la deţinuţi din Penitenciarul Galaţi, alte două au loc în municipiul Galaţi şi încă una în judeţul Brăila, se arată într-un comunicat de presă de luni al Poliţiei Române.

Anchetatorii caută 12 persoane care, în perioada decembrie 2012 - ianuarie 2013, ar fi înşelat, prin telefon, mai mulţi suceveni cu peste 100.000 de lei.

"În fapt, din investigaţiile efectuate de poliţişti a reieşit că suspecţii telefonau victimelor, susţineau că sunt rude apropiate ale acestora, că au fost implicate în diferite evenimente rutiere şi au nevoie de sume de bani pentru plata unui avocat sau pentru spitalizare", a precizat sursa citată.

Percheziţiile sunt făcute de poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Suceava, cu sprijinul celor de la IPJ Galaţi şi Brăila.


Poliţiştii din Suceava efectuează mai multe percheziţii în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi. Anchetatorii îi caută pe cei care se dau drept avocaţi şi le cer bani părinţilor din partea unor presupuşi vinovaţi de comiterea unor accidente rutiere. Se pare că toată afacerea este coordonată chiar din Penitenciarul Galaţi.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 1991 ori Ultima modificare Luni, 11 Februarie 2013 10:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.