I-aţi văzut? Aceşti bărbaţi sunt condamnaţi la închisoare, iar poliţia îi caută!

I-aţi văzut? Aceşti bărbaţi sunt condamnaţi la închisoare, iar poliţia îi caută!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Furt, tâlhărie şi înşelăciune cu documente false sunt faptele pentru care au fost condamnaţi la închisoare trei gălăţeni pe urmele cărora se află acum poliţiştii de la Urmăriri

Ionuţ Tăchel Fuică are 25 de ani şi este din Valea Mărului. Deşi pe 23 mai 2012 pe numele său a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 4 ani pentru furt, tânărul se sustrage şi acum executării sancţiunii, motiv pentru care poliţiştii au deschis o anchetă pentru identificarea şi prinderea lui. Bărbatul are înălţimea de 1,75 m, ochii căprui şi părul negru.

Pe lista poliţiştilor se află şi Ferdinant Stănescu, de 24 de ani, din Iveşti, pe numele căruia instanţa de judecată a emis, pe data de 18 ianuarie 2013, un mandat de executare a pedepsei de 3 ani şi 6 luni pentru înşelăciune. Tânărul a fost acuzat de faptul că în perioada 2006 - 2008 a înşelat 86 de societăţi comerciale cu documente false. Ferdinant Stănescu are 1,70 m înălţime, ochii căprui şi părul negru.

Dumitrache Luca este cel de-al treilea condamnat cu Poliţia pe urme. Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, este din Valea Mărului şi pe numele lui a fost emis, pe data de 9 iulie 2012, un mandat de 3 ani şi 6 luni închisoare pentru tâlhărie, după ce în vara anului 2011 i-a sustras prin violenţă telefonul unei vânzătoare.

Cine a văzut aceste persoane sau poate da relaţii despre ele este rugat să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Citit 2914 ori Ultima modificare Joi, 14 Februarie 2013 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.