Irina Ciuraru, înmormântată cu jurăminte de răzbunare, sâmbătă, la Brăila

Irina Ciuraru, înmormântată cu jurăminte de răzbunare, sâmbătă, la Brăila
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doctorul Doboş a trimis o coroană de flori


Comunitatea brăileană din Lacu Dulce s-a reunit sâmbătă pentru a o conduce pe ultimul drum pe Irina Ciuraru, femeia de 36 de ani care a murit săptămâna trecută din cauza unei operaţii de liposucţie. Circa 200 de persoane, multe la bordul unor limuzine de lux, au format cortegiul funerar care a condus-o pe tânără pe ultimul drum. Fără manele de jale şi fără a deranja traficul rutier, oamenii şi-au plâns mortul în linişte.

În sânul familiei Irinei domnea însă aceeaşi sete de a-şi face dreptate, exprimată atât de fratele femeii, care i-a jurat răzbunare la mormantul din cimitirul "Sf. Constantin", cât şi de mama acesteia, care a cerut puşcărie pentru medicul care a operat-o. "Vom merge până în pânzele albe pentru a găsi cât mai multe persoane care au avut de suferit de pe urma acestui medic şi ne vom uni. Doctorul care a operat-o trebuie să ajungă după gratii", ne-a spus Daniel Ciuraru, fratele Irinei.

Familia Ciuraru a reacţionat imediat în momentul în care cineva din mulţime le-a atras atenţia că pe mormânt a apărut o coroană de flori care prezenta un mesaj semnat de dr. Doboş. "Sincere regrete - dr. Doboş" scria pe aranjamentul realizat din flori albe şi roşii şi care a fost înlăturat de pe mormânt imediat. "E un gest uman, dar asta nu scuză greşeala pe care a făcut-o", au spus rudele.

Moartea tinerei brăilence este acum cercetată, sub diverse aspecte, pe mai multe căi. DSP şi Colegiul Medicilor Galaţi au fost sesizate de familia femeii prin plângeri separate, iar Poliţia şi Parchetul au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Nici Călin Doboş şi nici vreun alt reprezentant al clinicii Hyperion nu au apărut deocamdată în faţa anchetatorilor pentru a da explicaţii.

 

Citit 4567 ori Ultima modificare Duminică, 17 Februarie 2013 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.