Gălăţeni în Semifinalele Eurovision: Votaţi FreeStay! Votaţi JuL!

Gălăţeni în Semifinalele Eurovision: Votaţi FreeStay! Votaţi JuL!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Televiziunea Română vrea să dea lovitura cu Semifinalele Eurovision şi promite un show live de excepţie. Noi vă oferim două motive în plus să urmăriţi spectacolele care vor fi transmise, sâmbătă şi duminică, de la ora 21.00 pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi www.tvrplus.ro : Florin Ristei – FreeStay - şi Georgiana Moraru - JuL! Gălăţeni deopotrivă, tineri, foarte talentaţi şi inimoşi, Florin şi JuL merită să ajungă în Finala Eurovision, şi pentru asta nu trebuie decât să-i votaţi!

Sâmbătă seara, cu numărul 7 în semifinală, FreeStay intră în luptă cu "Criminal Mind", o piesă care chiar merită votată. Proiectul FreeStay reprezintă o revenire a lui Florin Ristei pe piaţa muzicală, după succesele obţinute cu trupele Amicii şi „Marfar”. Florin Ristei le promite fanilor şi prietenilor săi cea mai tare proiecţie din concurs! Desigur, cu mesajul „Votaţi-ne!”.

Georgiana Moraru, pe numele de scena JuL, a făcut parte pentru o vreme din trupa HI-Q, a colaborat cu DJ Allexinno şi Starchild pentru piesa "Rihanna Song", care s-a bucurat de un mare succes în afara ţării, dar a colaborat şi cu trupa Bere Gratis. Cu piesa "Wake me up", JuL va fi numărul 15 în semifinala de duminică. Ştie că va avea mari emoţii, dar va cânta cu bucurie şi dacă va reuşi să transmită mesajul piesei, care este unul plin de optimism şi energie, atunci e clar că merită să o votaţi!

Conform regulamentului, cele mai bune şase piese din fiecare semifinală, alese de juriul de specialitate, dar şi prin voturile telespectatorilor, vor intra în Finală. Ponderea televotului este de 50 la sută, la fel ca în cazul votului juriului. Marea finală, la care participă cele 12 piese, va avea loc în data de 9 martie 2013. Modalitatea de jurizare va fi, de asemenea, 50 la sută televot, 50 la sută juriu. Ar fi grozav să avem doi gălăţeni în Finala marelui concurs! Succes FreeStay! Succes JuL!

Citit 1790 ori Ultima modificare Vineri, 22 Februarie 2013 17:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.