Un bărbat a leşinat într-o secţie de vot din Pechea, unde au loc alegeri pentru funcţia de primar

Un bărbat a leşinat într-o secţie de vot din Pechea, unde au loc alegeri pentru funcţia de primar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat din comuna gălăţeană Pechea a leşinat, în timp ce se afla într-o secţie de votare pentru a-şi exprima votul pentru alegerea primarului localităţii, bărbatului fiindu-i acordate îngrijiri medicale.  Incidentul s-a petrecut la Secţia de votare numărul 2, din comună.

Potrivit preşedintelui Biroului Electoral de Circumscripţie Pechea, Florin Meleacă, membrii secţiei de votare i-au acordat bărbatului primul ajutor şi au chemat echipajul de pe salvarea de la staţia din Pechea a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Şeful Serviciului de Ambulanţă al judeţului Galaţi, dr. Mihai Polinschi, a declarat că bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a suferit un puseu de tensiune, însă şi-a revenit după ce medicii i-au acordat îngrijiri de specialitate. După incident, bărbatul a ţinut să-şi exprime votul, iar apoi a plecat acasă.

Duminică, se desfăşoară alegerile parţiale pentru funcţia de primar în comuna gălăţeană Pechea, după ce postul a rămas vacant în urma redistribuirii unui mandat de senator edilului ales vara trecută, fiind aşteptaţi la urne 9.042 de cetăţeni cu drept de vot, din care 9.041 de cetăţeni cu drept de vot înscrişi pe listele permanente şi unul înscris pe lista suplimentară.

Citit 2009 ori Ultima modificare Duminică, 24 Februarie 2013 13:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.