Primarul Marius Stan, premiat la Braşov pentru construcţia de locuinţe sociale

Primarul Marius Stan, premiat la Braşov pentru construcţia de locuinţe sociale
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

Joi seara, primarul, Marius Stan a primit, la Braşov, „Premiul de Excelenţă pentru proiecte de dezvoltare a serviciilor sociale”. Premiul, anunţat ieri într-o conferinţă de presă, se datorează proiectului de construcţie a cartierelor cu 1.200 de locuinţe sociale pe care Primăria Galaţi le construieşte în Micro 17 şi în Drumul Viilor; primele construite cu fondurile administraţiei locale de la Revoluţie încoace. Premiul a fost acordat de portalul administraţie.ro, în cadrul galei anuale a premiilor de excelenţă în administraţie.

”Este un premiu care ne onorează, având în vedere că Galaţiul nu s-a mai evidenţiat demult la astfel de evenimente şi în statistici pozitive. Eram obişnuiţi să fim mai mereu criticaţi, iar faptul că primim un premiu de excelenţă pentru un proiect ambiţios pe care îl implementăm cu succes arată foarte clar că Galaţiul a revenit pe harta României, după mai bine de 20 de ani de dezinteres total şi non-combat”, declară edilul gălăţean. „Suntem, în sfârşit, un exemplu la nivel naţional despre cum se fac proiecte de succes, cu mare impact social, din fonduri ale municipalităţii.”

Primarul a promis şi că va continua şi cu alte proiecte privind  construcţia de locuinţe, pentru tineri, specialişti, oameni de performanţă  în toate domeniile: „Trebuie să facem ceva pentru ca oamenii de valoare din Galaţi să nu mai plece din oraş, ba chiar să putem atrage specialişti din alte părţi, oferindu-le în schimb condiţii de trai decente”.

Premiul a fost înmânat primarului gălăţean şi altor români recompensaţi astfel,  joi seara, la cea de-a XI-a ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Administraţie,  eveniment anual dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu, desfăşurat acum la Ana Hotels din Poiana Braşov.        

Citit 2566 ori Ultima modificare Vineri, 23 Octombrie 2015 18:06

5 comentarii

 • postat de CETATEAN
  Luni, 26 Octombrie 2015 16:38
  78.97.254.***
  DOAMNE ASTIA DE LA BRASOV AM CREZUT CA SUNT CEVA MAI DESTUPATI PAI DE CE NU INTREABA CETATENII CA NU AU APA RECE MACAR SAU AU APA RECE CU PRETURI IMENSE , PTR. CE L/AU PREMIAT???? ASTIA SE INTREC LA PROSTII....
  22
  1
  Raportează
 • postat de julien
  Luni, 26 Octombrie 2015 10:04
  5.13.142.***
  asteptam sa primeasca un premiu pentru cresterea exponentiala a numarului de caini vagabonzi si a numarului de boschetari si cersetori.
  25
  8
  Raportează
 • postat de marius stan
  Luni, 26 Octombrie 2015 08:36
  79.116.97.***
  Este primul primar din Galati de la revolutie incoace , care a construit locuinte sociale .E adevarat ,ca si altii au construit cate ceva (garaje si chioscuri ) .
  6
  27
  Raportează
 • postat de manipularea la galateni
  Duminică, 25 Octombrie 2015 08:03
  5.13.140.***
  marea majoritatea a lucrurilor facute prin galati sunt pe credit de la banca, stai sa vezi cand vin scadentele.......
  31
  20
  Raportează
 • postat de aaa
  Duminică, 25 Octombrie 2015 07:27
  5.13.128.***
  (...) Cu ce am iesit la nivel national in fata baa? Cu saracia, cu asta am iesit noi in fata. Daca primeai premiu pt investitii necesare atragerii unor firme renumite, daca reuseai un pod/tunel, daca ai fi reusit prin facilitati la reducerea numarului de someri atunci ar fi trebuit sa te mandresti (...).
  33
  27
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.