Primarul Marius Stan, premiat la Braşov pentru construcţia de locuinţe sociale

Primarul Marius Stan, premiat la Braşov pentru construcţia de locuinţe sociale
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

Joi seara, primarul, Marius Stan a primit, la Braşov, „Premiul de Excelenţă pentru proiecte de dezvoltare a serviciilor sociale”. Premiul, anunţat ieri într-o conferinţă de presă, se datorează proiectului de construcţie a cartierelor cu 1.200 de locuinţe sociale pe care Primăria Galaţi le construieşte în Micro 17 şi în Drumul Viilor; primele construite cu fondurile administraţiei locale de la Revoluţie încoace. Premiul a fost acordat de portalul administraţie.ro, în cadrul galei anuale a premiilor de excelenţă în administraţie.

”Este un premiu care ne onorează, având în vedere că Galaţiul nu s-a mai evidenţiat demult la astfel de evenimente şi în statistici pozitive. Eram obişnuiţi să fim mai mereu criticaţi, iar faptul că primim un premiu de excelenţă pentru un proiect ambiţios pe care îl implementăm cu succes arată foarte clar că Galaţiul a revenit pe harta României, după mai bine de 20 de ani de dezinteres total şi non-combat”, declară edilul gălăţean. „Suntem, în sfârşit, un exemplu la nivel naţional despre cum se fac proiecte de succes, cu mare impact social, din fonduri ale municipalităţii.”

Primarul a promis şi că va continua şi cu alte proiecte privind  construcţia de locuinţe, pentru tineri, specialişti, oameni de performanţă  în toate domeniile: „Trebuie să facem ceva pentru ca oamenii de valoare din Galaţi să nu mai plece din oraş, ba chiar să putem atrage specialişti din alte părţi, oferindu-le în schimb condiţii de trai decente”.

Premiul a fost înmânat primarului gălăţean şi altor români recompensaţi astfel,  joi seara, la cea de-a XI-a ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Administraţie,  eveniment anual dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu, desfăşurat acum la Ana Hotels din Poiana Braşov.        

Citit 2792 ori Ultima modificare Vineri, 23 Octombrie 2015 18:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.