Ecommerce Hub – Business Edition, o sesiune Open Hub adresata zonei de business online

Ecommerce Hub – Business Edition, o sesiune Open Hub adresata zonei de business online
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Open Hub organizeaza o noua conferinta  IT dedicata zonei de comert online - metodă inedită de a face vânzări online, deoarece include accesul la piața internatională, se adapteaza rapid la nevoile clienților, poate fi administrată mai eficient și reduce semnificativ din costuri.

Prezentarea va avea loc la Galati, restaurantul Flow, in data de 30 octombrie, ora 14.00 si va aduce in atentia participantilor 4 specialisti cu experienta in domeniu:

E-Commerce in a nutshell - Andrei Radu (CEO & Founder GPeC si Co-Founder TRUSTED.ro)

-         5 sfaturi pentru o prezență online... legală - Bogdan Manolea (Founder Legi-Internet.ro si Co-Founder TRUSTED.ro )

-         Sexy Analytics 101 pentru începători - Liviu Taloi (Founder ECOMpedia & Community Manager GPeC)

-         5 intrebari pentru o strategie de marketing de succes in e-commerce - Raluca Radu (Country Manager Romania ANSWER).

“Ecommerce Hub este primul eveniment dedicat oamenilor de afaceri, pe care il desfasuram in cadrul sesiunilor de comunicare Open Hub. Ne propunem ca pe viitor sa acordam o atentie sporita zonei de afaceri digitale. Practic, in cadrul evenimentului poti afla cum se administrează și promovează un magazin online, cum se monitorizează randamentul unui magazin online, care sunt condițiile legale de administrare a unui magazin virtual, are sunt ultimele noutăți din industria eCommerce si vei intalni  experți din domeniu pentru schimb de experiențe”  - Bogdan PANA, Presedintele Open HUB.

Confirmarea interesului de participare pentru conferinta Ecommerce Hub poate fi facuta pe adresa www.openhub.ro in mod gratuit, in limita locurilor disponibile.

Persoana de contact:

Bogdan PANA – Presedinte Open HUB 

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | www.openhub.ro

Citit 2411 ori Ultima modificare Duminică, 25 Octombrie 2015 00:03