Vor demisiona sau nu politicienii Galaţiului?

Vor demisiona sau nu politicienii Galaţiului?
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Rubrica Pamflet a trecut în revistă intenţiile celor mai importanţi politicieni locali vizavi de eventualele lor demisii din funcţiile pe care le ocupă

Pâslaru şi-ar da şi el demisia, dar are pretenţii: „Vreau 12 şpăgi compensatorii”

Florin Pâslaru ascultă vocea străzii. După ce românii au cerut schimbarea clasei politice, deputatul PSD a anunţat că este dispus să plece de tot din politică. La schimb, îşi doreşte un singur lucru: să încaseze a doua zi după ce pleacă 12 şpăgi compensatorii de la Parlament. „Eu plec şi mâine, dar mai am zeci de contracte cu parandărăt în derulare. Plus că mai sunt sute de alte firme pregătite să îmi dea şpagă ca să pun vorbe bune pe ici, pe colo. După estimările mele, în următorul an aş umfla în jur de 850.000 de euro, cash. Repet, sunt dispus să plec, dar trebuie ca cineva să compenseze această pierdere. Dacă primesc 12 şpăgi compensatorii a câte 50.000 de euro îmi scriu pe loc demisia”, a declarat Pâslaru într-o conferinţă de presă. Mai mult, Florin Pâslaru a anunţat că este dispus chiar să iasă de tot din politică. „Plec! Oricum nu aş putea să mai activez în politică dacă societatea românească va fi una corectă, cinsită”, a completat Pâslaru. Potrivit unor surse din PSD, Florin Pâslaru ar încerca o carieră în politica din Republica Moldova. „A auzit că acolo corupţia e încă la un nivel foarte dezvoltat. El are experienţa românească, s-ar putea lipi foarte uşor de un partid acolo”, a comentat un apropiat al lui Pâslaru.

 

Bacalbaşa nu vrea să demisioneze: „De ce să stau degeaba acasă, când deja stau degeaba la CJ?”

Preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Dobrovici Bacalbaşa, nici nu vrea să audă despre o eventuală plecare a sa din funcţie, în vederea primenirii clasei politice. Bacalbaşa susţine că are motive foarte întemeiate să îşi dea demisia şi să plece din politică. „Ce să fac? Să mă duc acasă? Să stau toată ziua degeaba? Să mă plimb, să fac glume, să o frec? Ce sens are? Deja fac toate astea. Şi le fac în funcţie”, a spus Bacalbaşa. Întrebat dacă o eventuală demisie a sa nu ar schimba soarta Galaţiului, Bacalbaşa a fost din nou tranşant. „Ba da, probabil că situaţia judeţului s-ar îmbunătăţi. Semnificativ chiar. Însă, pe de altă parte, credeţi că oamenii se pot adapta la schimbări radicale? Nici vorbă. Da, oamenii ar avea parte de drumuri bune, de un context economic în care şi-ar putea găsi uşor locuri de muncă bine plătite, da... le-ar fi mult mai bine... Dar mi-e să nu sufere un şoc. Mai ales oamenii bătrâni, care nu au ieşit niciodată din ţară, unii dintre ei nici din judeţ nu au ieşit. Deci, vă spun, nu e chiar atât de bine să fie bine. E mai bine să fie rău”, a spus, cu cinism, Nicolae Dobrovici Bacalbaşa. Mai mult, pesedistul şi-a anunţat intenţia de a candida şi la anul pentru aceeaşi funcţie.

 

Viorel Ştefan, ignorat de protestatari: „I-am cere şi lui demisia , dar nu ştim cine e Viorel Ştefan”

Miile de protestatari gălăţeni le-au cerut tuturor politicienilor din vechea gardă să plece din funcţiile publice pe care le deţin. Mai puţin unuia: numele lui Viorel Ştefan nici nu a fost amintit în cadrul manifestaţiilor de la Galaţi. „Cine? Viorel Ştefan? Nu ştim cine e. E parlamentar de Galaţi? Hmmm, serios? Nu ştiam. Păi i-am cere şi lui demisia, dar pur şi simplu nu ştim cine e”, a spus un protestatar atunci când a fost întrebat de ce nu îi cere şi lui Viorel Ştefan să plece. Alţi participanţi la proteste au fost şi mai nedumeriţi. „De ce să plece Viorel Ştefan? Noi nu avem treabă cu cântăreţii sau cu actorii. Noi vrem să curăţăm clasa politică, cu ei avem probleme”, a spus unul dintre participanţii la marş. Contactat telefonic pentru a comenta vocea străzii, Viorel Ştefan s-a declarat satisfăcut de absenţa sa de pe lista celor care ar trebui să plece. „Mă bucur să aud că oamenii nu îmi cer demisia. Înseamnă că mă apreciază. Dar ceea ce mă nedumereşte pe mine este de ce ar trebui să îmi ceară mie să plec cei din Galaţi. Eu nu sunt parlamentar de Galaţi. Sunt de Dolj... sau nu... de Prahova..., aaa, nu, reprezint Timişul, parcă... nu mai ştiu”, a spus Viorel Ştefan.

 

Marius Stan, sfătuit să nu demisioneze: „Ai văzut ce s-a întâmplat după ce ai demisionat de la Oţelul”

Cel mai probabil, primarul Marius Stan nu va demisiona din funcţia de primar al Galaţiului. Şi asta nu neapărat pentru că nu ar avea onoare (se ştie că în UNPR acest cuvânt este la mare preţ), ci pur şi simplu pentru că se teme de consecinţe. De altfel, toţi gălăţenii se tem de aceste eventuale consecinţe. „Sincer, nu aş avea vreo problemă să demisionez. Nu m-am născut primar, nu sunt dependent de putere, deci pot oricând să iau decizia asta. Dar mă uit puţin la ce s-a întâmplat înainte să fiu primar. Am demisionat de la Oţelul şi uitaţi-vă ce s-a întâmplat în urma mea. Nu aş vrea să se întâmple acelaşi lucru şi cu Galaţiul”, a declarat Marius Stan. De altfel, şi populaţia Galaţiului pare să aibă aceeaşi opinie. „Mai bine stă acolo unde e. Vreţi să intre şi oraşul în faliment? Riscăm să ne desfiinţăm în câţiva ani. Asta e! Nu e cel mai bun primar, dar uite că s-a demonstrat că după el vine potopul" a declarat cetăţean al Galaţiului.

 

Nicolae Vacalbaşa

 

Mircea Toader a evitat un răspuns tranşant: „Acum număr bani, sunaţi-mă peste două zile”

Mircea Toader este singurul politician din Galaţi care a evitat să dea un răspuns cât de cât la cererea protestatarilor de primenire a clasei politice. În ultimele zile, Mircea Toader nu a fost de găsit nici la muncă, nici la partid, motiv pentru care am încercat să îl contactăm telefonic. După mai multe tentative eşuate, în cele din urmă am reuşit să dăm de Mircea Toader. Iată conversaţia:

- Bună ziua. Domnule Toader, vă rog să ne spuneţi dacă aţi fi dispus să demisionaţi din toate funcţiile publice pe care le deţineţi, pentru schimbarea din temelii a actualului sistem, aşa cum au cerut protestatarii în ultimele zile.

- Nu ştiu, domnule ce mă întrebi. Habar nu am. Ce protestatari? Unde? Ce clasă politică? Primenire? Clasă politică?

- Da, domnule Toader, este vorba despre revendicările oamenilor care au ieşit în stradă în acest zile?

- Ce revendicări, domnule? Despre ce demisii vorbiţi? Eu nu ştiu nimic. Sunaţi-mă peste două zile, sunt foarte ocupat acum şi în perioada următoare, am de numărat bani.

 

Tu eşti, Mircea?

 

V. P. Dobre a auzit că oamenii nu mai vor politicieni: „Îmi anunţ public demisia din PNL!”

Victor Paul Dobre este singurul politician din garda veche care a spus tranşant că va demisiona. Chestionat pe această temă, deputatul liberal a dat dreptate străzii şi a anunţat că va fi primul care demisionează. „Am auzit că oamenii nu mai vor politicieni în funcţii de conducere, în funcţii administrative. Sunt de acord sută la sută. Acesta este motivul pentru care îmi anunţ public demisia din PNL. România are nevoie de specialişti, de tehnocraţi. Adevăraţii specialişti nu sunt membri de partid, acesta este şi motivul pentru care m-am hotărât ca, după atâţia ani, să plec din PNL. Evident, nu mă mai înscriu în niciun partid şi mă pun la dispoziţia poporului român cu toată priceperea şi calităţile necesare. Doar împreună vom reaşeza România pe un făgaş normal. Doar împreună ne vom putea lua ţara înapoi”, a spus Victor Paul Dobre. Mai mult, fostul liberal i-a sfătuit pe toţi apropiaţii săi să procedeze la fel. „Dacă noi toţi ne-am da demisiile din partide s-ar rezolva problema. Am avea chiar şi un Parlament de tehnocraţi, nu doar un Guvern de specialişti”, a completat Dobre.

 

Făraşul Normal

Ciumacenco are onoare: „A doua zi după ce câştig alegerile, demisionez”

Prea puţin mâjit în actualul sistem politic, Nicuşor Ciumacenco demonstrează, aşa cum era de aşteptat, că are o viziune diferită de cea a clasei politice de tip „dinozaur”. El a anunţat că vrea să demisioneze din funcţiile pe care le ocupă. Numai că nu ocupă, momentan, nicio funcţie. Totuşi, asta nu îl împiedică să îşi depună demisia. „Acum nu sunt pe nicio funcţie. Dar voi candida la funcţia de primar al Galaţiului. Şi vă promit că a doua zi după ce câştig îmi dau demisia. Este un lucru de bun-simţ. Asta înseamnă normalitate. Să îţi dai demisia şi dintr-o funcţie pe care nu o ocupi”, a spus Nicuşor Ciumacenco.

 

Nicuşor Ciumpalacu

 

Dan Nica e puţin debusolat: „Am semnat multe pe la DNA, se poate să fi fost şi o demisie”

Pesedistul Dan Nica nu îşi mai dă demisia pentru că e posibil să şi-o fi dat deja. Liderul absolut al PSD din toate timpurile pe judeţul Galaţi nu este sigur dacă nu cumva a rămas deja fără funcţii. „Să vă spun sincer, nici nu ştiu dacă mai sunt europarlamentar. Când m-au chemat la DNA cu Dosarul Microsoft m-au pus să semnez foarte multe hârtii. Am dat în primire pe toţi, de la A la Z. Mai ţin minte că unul dintre procurori mi-a spus râzând: «Ştii că ţi-ai semnat şi demisia, nu?». Acum, nici eu nu ştiu ce să mai cred. A glumit, nu a glumit, nu ştiu... Dar faptul că niciun politician nu mai vorbeşte nimeni cu mine înseamnă că nu mai sunt europarlamentar, nu? Pe de altă parte, bani încă îmi intră pe card. Dar vă spun sincer că nu ştiu dacă e salariul sau e vorba despre nişte şpăgi restante. Deci nu vă pot lămuri”, ne-a declarat telefonic Dan Nica.

 

A dat-o sau n-a dat-o?

 

Aurel Nechita nu demisionează: „Aş deveni automat incompatibil cu bunăstarea”

Aurel Nechita nu va renunţa la nicio funcţie. Şi asta dintr-un motiv extrem de simplu. „Dacă aş demisiona, aş deveni automat incompatibil cu bunăstarea. Mie nu-mi convine, deci puteţi să spuneţi ce vreţi. Eu nu demisionez, să fie clar pentru toată lumea”, a spus Nechita.

 

Tăurel Nechita

 

Gheorghe Saghian nu a putut fi contactat: „Cred că a intrat în gaşcă cu Viorel Ştefan”

Din păcate, Gheorghe Saghian nu a putut fi contactat pentru a îşi expune punctul de vedere pe tema asta. „Nu l-a mai văzut nimeni de ceva vreme. Bănuim că a devenit bun prieten cu Viorel Ştefan. Doar aşa să se explice dispariţia lui”, a spus o sursă din PSD.

 

Viorel Saghian


 

Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 4871 ori Ultima modificare Luni, 09 Noiembrie 2015 00:19

21 comentarii

 • postat de C.Lumina !
  Duminică, 08 Noiembrie 2015 21:25
  62.121.108.***
  Frumos oras avem, CA SI TARA (!) ,dar o mare scarba ma apuca din cand in cand MAI DES , PO(U)LITICIENII N- AU NICI O VINA !!!
  0
  2
  Raportează
 • postat de pantera
  Duminică, 08 Noiembrie 2015 16:53
  5.13.169.***
  uitati-va si deduceti ce comentarii fac cei din psd.Nu fac parte dintr-un partid dar e inadmisibil cum vorbeste Pislaru sau altii din psd .Rusine sa fa fie.Si ce primar are galatiul mai mare rusine.
  1
  6
  Raportează
 • postat de Edy_GMBH
  Duminică, 08 Noiembrie 2015 14:22
  5.13.243.***
  De ce sa isi dea politicienii galateni demisia? ca doar n-au facut nimic!
  1
  11
  Raportează
 • postat de Dan
  Duminică, 08 Noiembrie 2015 11:45
  83.42.87.***
  @ O ea
  Aveti dreptate! Sunt atatia oamenii capabili....dar, bunul simt si poate si FRICA ca nu se pot acomoda cu minciuna si furtul ii opresc. Asa cum nu-i poti opri pe acesti domni descrisi in acest pamflet. Asta e! Nu se pot opri ! A trecut timpul peste ei,s-au schimbat mentalitati ,dar ei merg mai departe. Si daca se opresc...ce vor face ? Trebuie sa-i intelegem, nu-i asa? Cand te obisnuieste cu un stil de viata ... o schimbarea poate provoca multe suferinte. Si asta le-ar mai lipsi !!!!! Saracii.
  0
  7
  Raportează
 • postat de Policalificare, diplome si functii oferite in Ro pentru buna purtare
  Duminică, 08 Noiembrie 2015 10:34
  5.12.157.***
  Postez acest comentariu din nou si sper ca personajul "intelectual" sa fie cit mai usor de recunoscut si de "apreciat" pentru eforturile depuse de a se putea catara ca si vrejul de fasole. Cind se va face curatenie in rindul companiilor de stat, mai ales cele de pe malul Dunarii? Acei manageri care stau proptiti in fruntea administratiilor de stat ca sa adune spagile pt. MT, unul din cele mai corupte ministere. In consiliile de administratie sunt personaje "policalificate" in demersurile pentru colectarea spagilor, in birouri colcaie de neprofesionisti, de amante proaste si de pilosi. Dar de nea' Costica ati auzit? Unul din personajele ce face parte dintr-un C.A., are atit de multe calificari incit nu poti sa nu te intrebi cind a avut timp sa le faca si sa profeseze in acelasi timp, de la sing. de tevi sudate in siderurgie la implementarea tehnologiilor de fabricatie a echipamentelor navale, cordonator activitati serv. medicale, sv de lupta antidrog, activitati privind evidenta electorala - care mi se pare cea mai importanta -, proiectare implementare org. muncii, doctorand in sudarea conductelor magistrale, secretar stiintific, lector, director, etc. Policalificarea astuia e facuta numai la Univ. "Dunarea de Jos" din Gl, de-aici si-a luat toate diplomele dupa ce reusise sa termine un biet Liceu Industrial din Tecuci. Si in Admin. publica cica se ocupa cu atragerea investitorilor si coordona activitatile din cadrul unor societati. Nu e nevoie de olimpici nationali sau internationali cind exista astfel de obedienti a caror tentacule sugruma toate institutiile de stat. Coruptia din Ro depaseste mintea unui om normal la cap. In toata Ro la ora actuala acesti policalificati in tot si in toate, se autointituleaza intelectualii tarii. Acest tip de intelectual, si-a intins tentaculele peste tot. De la tevi sudate, la nave, de la admin. publica la admin. portuara, de la coordonarea activitatilor din servicii medicale de urgenta, lupta antidrog a sarit la coordonarea de activit. culturale si alte activit. cum ar fi cele electorale.
  0
  3
  Raportează
 • postat de O ea
  Duminică, 08 Noiembrie 2015 10:29
  89.137.231.***
  Mi-ar fi placut ca acest articol sa nu fie un pamflet.Imi doresc ca toata conducerea Primariei si a Consililui judetean sa dimisioneze si sa-si ceara scuze galatenilor.pentru ca: s-au imbogatit in timp ce populatia a saracit,. pt.ca si-au asigurat salarii mari si pensii la fel,pt. au stat la caldura in timp ce noi am stat in frig, pt. ca ei si-au facut concediile in cele mai exzotice locuri iar noi am fost nevoiti sa strangem cureau,pt.ca au demolat orasul, (vezi Marius Stan) si nu au construit nimic ,pt. ca au fost incapabili sa conduca,pt.ca s-au imbogatit prin coruptie si au devenit miliardarii de carton pt. ca nu reprezinta poporul,pt. ca nu au demonstrat ca s-a instaurat democratia(demos=popor,kratos=putere) ci oligarhia,pt. ca a dat galatenilor circ nu si paine,pt. ca desfiintat locurile de munca ,pt. ca nu au abilitati de conducere( un fotbalist care a invatat cateva cuvinte si atunci cand nu mai stie ce sa zica ranjeste,am vrut sa spun ca isi arata dantura de mii de euro si un medic care traieste pe alta planeta care vorbeste fara cap si fara coada cautand sa demonstreze cat este de erudit,pardon aiurit si enumerarile ar putea sa continuie.Completati dv . lista.Sa auzim ca numai sunt in fruntea noastra.Sunt atatea oameni capabil care sa ne reprezinte.!!!!
  0
  10
  Raportează
 • postat de un oras distrus
  Duminică, 08 Noiembrie 2015 10:09
  86.127.75.***
  Dar ce la Galati nu sunt pe interese politicieni...?Galatiul a ajuns vai de mama lui...fara caldura ,fara apa rece, plin de gunoaie ,gropi,caini vagabonzi,fara locuri de munca...etc.Avem biserici la ori ce pas..in curtile spitalelor,peste tot...Toate intrarile in oras sunt dezastru...munti de gunoaie demolari,constructii parasite....avem cred cel mai murdar oras din tara...Sunt oameni care tremura in casa...sau stau la mila cisternei cu apa, oferita de cei de la apa canal...RUSINE...tuturor alesilor locali...care de 26 de ani isi urmaresc propile interese...dintr-un oras foarte industrializat, am ajuns printre primii la somaj...e bun ca avem biserici ,servicii funerare si farmacii la tot pasul in orasul asta...DEMISIA IN BLOC...
  0
  9
  Raportează
 • postat de Ely
  Duminică, 08 Noiembrie 2015 09:14
  89.136.0.***
  Dar DURBACA pe unde-i? Sau nu face parte ....
  0
  16
  Raportează
 • postat de galati
  Duminică, 08 Noiembrie 2015 07:09
  5.13.200.***
  hauleu cascavalul meu...mai cascavalule nu-mi dau ma demisia de onoare ca mai am de luat cascaval mai...
  RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEE VOUA LA TOTII POLITICIENII valabil si pt asa zisi viitorii politicieni .....
  0
  15
  Raportează
 • postat de Dan
  Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015 22:39
  83.42.87.***
  Demisia ?!? Priviti aceste fotografii cu acesti alesi....ce vedeti? Nepasare,indiferenta,si iarasi nepasare.Mascata, evident...La unii de ochelari, la altii de cearcane si la alt altii de semnele maturitatii. Dintre toti, cel mai reprezentativ in meditatie, pare sa fie Florin Paslarul....Saracul are o dilema...cand ies de aici, cine ma ajuta sa ies din apatie? (...) Mda... Numai bine!
  0
  18
  Raportează
 • postat de ddddddddddd
  Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015 22:12
  5.13.222.***
  sa le scrie careva adresele ca sa ii colindam pe acasa. Le place colindatul, or sa deschida usa ca vad multi oameni in fata casei cu gandul la un ciubuc.
  0
  17
  Raportează
 • postat de vladimir vladimirovici
  Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015 20:57
  5.13.152.***
  nesimtirea capata forme imense, astia vor sa demisioneze ca in ukraina cu bata, ii promit lui stan marius ca o sa-i tai gazul personal la vila daca nu da drumu la incalzirea publica sa stea nesimtitu in frig si copii lui asa cum sta cei captivi la kolhoz
  2
  15
  Raportează
 • postat de Plesa Ciprian
  Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015 18:43
  109.166.135.***
  Domnule Tudorache Petru cand erati responsabil cu drumurile judetene la CJ Galati de ce nu sa pavat cu piatra de rau gropile la drumul Plesa - Talasmani din comuna Beresti Meria ???
  1
  9
  Raportează
 • postat de Plesa Ciprian
  Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015 18:35
  109.166.135.***
  Sa plece toti din CJ Galati ca nu vor sa repare drumul pavat cu piatra de rau Plesa - Talasmani din comuna Beresti Meria ca sunt gropi imense de iti rupi masinile si carutele si pe ei nu-i intereseaza , s-ar putea pava piatra de rau intr-o singura zi cu costuri putine , dar nu vor .
  0
  12
  Raportează
 • postat de Tudorache Petru
  Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015 16:22
  82.77.91.***
  Bacalbasa...de la numire ma anchetat si pentru ca am consumat apa platta de cj ca sa ud florile din birou...a facut anchete peste anchete, nu a gasit nnimic profesional pentru mine si colegii mei sa ne incrimineze, doar a vrut s aplecam ca sa aduca cativa lipitori de afise care nu au nici o tanegnta cu tehnicul, au fauct prapad in judetul asta, am urmarit atcivitatea lui bacalbasa si a celor ccaare au venit dupa ce am fost dat afara marlaneste, si am consstatt ca judetul, din punct d evedere al reparatiei drumurilor judetene, e praf......bacalbasa aproape lunar a fost plecat din tara pe banii nnostri, a facut haos protejand cainii chiar si atunci cand oamenii au suaat la 112 ca au fost muscati, drept urmare, consider ca demisia e un lucru bland.....dar macar sa plece sa lase pe cineva competent care sa vrea sa faca ceva pt judetul asta...........
  2
  15
  Raportează
 • postat de mihai
  Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015 14:56
  37.11.197.***
  Uitativa la fesele lor, astia sunt cei chemati sa faca regenerarea democratica dupa inradacinarea democratiei de cumetrie al zilelor noastre? eu categori cred ca NU, la lipsa lor de rusine chiar nu se gasesc in orasul Galati un pumn de persoane cu o viziune mai realista si cu o dorinta de schimbare a societatii in care traim, oameni cu sensibilitate la aproapele sau?
  0
  10
  Raportează
 • postat de Cossy
  Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015 11:47
  109.103.136.***
  In modul cel mai serios ,as vrea sa nu le mai vad fetele niciodata.
  Numai interesul lor personal si de partid a contat in ultimii 20 ani.
  L-ati omis pe Nicolae .( ceea ce nu e corect).
  0
  21
  Raportează
 • postat de MM
  Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015 11:42
  5.13.231.***
  Pamflet sau nepamflet asta e crudul adevar aceasta clasa politica are SORICIUL prea GROS pentru asi da demisia de onoare pentru NEGHIOBIILE si JAFUL pe care l-au creat mai ales in ultimii 26 de ani!!!!
  Toti dar absolut toti IMBUIBATII si NEMERNICII POLITICHIEI ROMANESTI nu vor sa inteleaga si nici nu concep sa renunte la butoane deoarece ei se cred mult mai presus de orice lege fie ea buna sau rea,dar maiales de noi restul care nu facem parte din HAITA LOR DE BORFASI POLITICI SI TRANSPARTINICI!!!!!...SISTEM!!!
  0
  18
  Raportează
 • postat de cetateanuL
  Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015 10:23
  78.97.254.***
  daca unul ca dan nica , care a avut cel mai mare rol de destrugere a a acestui oras nu isi da demisia , inseamna ca nu stim ce am cerut.NIMENI DIN CEI AFLATI IN POLITICA GALATIULUI NU TREBUIE SA MAI APARA CA POLITICIAN. SI NU TREBUIE SA SE RETRAGA IN GLORIE, CA ASA ZIZA RETRAGERE A NESIMTITULUI DE PONTA SUSTINUT DE O GROAZA DE NESIMTITI, TREBUIE CA FIECARE SA ISI DEA DEMISIA DE MIZERIE, ADICA SARACI. OARE CE GANDESC CEI CARE AU FOST PREZENTI LA SEDINTA PSD ,ADICA LA MAREA ADUNARE GENERALA, CAND L-AU ACLAMAT PE PONTA????? OARE NU STIAU CE FAC? OARE ATAT DE MIZERABILA SA FIE POLITICA SI INTERESUL????? UNDE A BUBUIT ECONOMIA LUI PONTA CAND IN SPITALE NU AVEM CUM SA INGRIJIM BOLNAVII DE LA COLECTIV???? MOR PENTRU CA NU AVEM CU CE SA II INGRIJIM CONTRARSUSTINERILOR MINISTRULUI SANATATII, CUM SE SUSTINEA MARIREA SALARIIORE BUGETARILOR, TOT LA CEI CARE AVEAU MULT, DE RAS SUNT CEI DE LA ANAF, IN HALUL IN CARE NE AFLAM????? STIATI PSD-ISTILOR CA VA NENOROCEATI COPIII??????????????/// NU VA ESTE RUSINE????? SA VA FIE. MACAR CEI CARE V-AU VOTAT AU FOST SENILI.....DAR MAREA ACEA DE OAMENI, CINE SUNTETI???? LA FEL S IPENTRU CELELALTE FIGURI DE POLITICIENI . NU AVETI CE SA MAI CAUTATI IN POLITICA.TOTI ATI PUS UMARUL LA DEZASTRUL ACTUAL. SA RAMANETI CU ACESTA PATA PE CONSTIINTA PENTRU CA NU ATI FACUT NIMIC PENTRU ORAS, DAR ATI FURA CAT ATI PUTUT.
  2
  18
  Raportează
 • postat de #colectiv
  Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015 10:20
  82.137.12.***
  Dumneavoastra ati trecut acest material la categoria "pamflet" ... din pacate, ati surprins o realitate cruda, care iti starneste furia, indignarea. VREM SA DISPARA ACESTE FIGURI DIN VIATA PUBLICA ... SA MEARGA UNDE LE ESTE LOCUL, ... LA DNA, PENTRU TOATE FURACIUNILE FACUTE !!!
  0
  22
  Raportează
 • postat de BUGETAR IN CONTROL
  Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015 10:13
  213.233.103.***
  Bai nebunilor, sa demisioneze toti politicienii ca eu tot colonel sunt, ies la pensie la 50 de ani cu o pensie de 80 milioane si pana ies la pensie tot eu o sa va controlez afacerile si cand ma vedeti la voi in control imi spuneti SA TRAITI, multumesc ca nu m-ati amendat si imi umpleti sacosa sau porbagajul cu ce imi doresc. Copii mei pot face ce vor ei fiindca voi nu aveti curaj sa spuneti ceva ca vin in control la voi si cand cres mari tot eu o sai bag la un loc caldut de munca nu la rupt oasele pe 15 milione in combinatsi iesit la pensie la 65 de ani. EI ACUM NU PROTESTATI CA PROSTII? URLATI LA LUNA PANA VA USTURA GATUL ca tot aparatul de control face ce vrea.
  0
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.