Acuzaţii grave la adresa unui oier din Măstăcani! Vezi ce spune despre el un tânăr internat in spital

Acuzaţii grave la adresa unui oier din Măstăcani! Vezi ce spune despre el un tânăr internat in spital
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tânăr de 18 ani din satul Chiraftei, comuna Măstăcani, a ajuns în spital după ce un consătean, proprietar de oi, l-ar fi altoit zdravăn cu bâta. Cosmin Ionescu povesteşte că totul s-ar fi întâmplat pe un imaş din sat, loc unde s-a întâlnit cu un ciobănaş care păzeşte turma unui consătean. "Băiatul ăla, Ionuţ îl cheamă, munceşte la oi, la omul ăsta şi mi-a cerut telefonul mobil ca să sune acasă, la părinţi. El e sechestrat acolo. Mi-a zis că el nu are voie să aibă telefon şi, cum nu e de la noi din sat, i-am dat telefonul ca să sune, că nu mai ştiau părinţii nimic de el. Tocmai atunci a venit ciobanul şi când a văzut că i-am dat telefonul, m-a lovit cu bâta în cap", susţine Cosmin. Tânărul, grav rănit la cap în urma loviturii primite, a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, nu înainte totuşi de a anunţa poliţia de la Târgu Bujor despre cele întâmplate.

"În urma reclamaţiei tânărului, poliţiştii s-au autosesizat şi au demarat cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. În ceea ce priveşte agresiunea, se aşteaptă certificatul medico-legal cu numărul zilelor de îngrijiri medicale pentru stabilirea încadrării juridice", a precizat Bogdan Cojocaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Medicii din Spitalul de Urgenţă spun că starea lui Cosmin este una destul de gravă, el fiind suspectat de hemoragie cerebrală şi iau în calcul o intervenţie chirurgicală pentru a-i salva viaţa. Tănărul susţine că pe patul de spital a fost vizitat de ciobanul care l-a bătut şi care i-ar fi propus să şteargă totul cu buretele. "Nu-l iert, chiar dacă nu ştiu ce o să fie când o să mă întorc acasă", conchide Cosmin.

Citit 3761 ori Ultima modificare Marți, 26 Februarie 2013 18:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.