„Un jaf mic, de ziua ta!”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De Ziua Femeii, la Poliţia Târgu Bujor s-a prezentat o tânără de 15 ani care a reclamat faptul că un tânăr i-a furat telefonul din buzunarul hainei.

Un echipaj de jandarmi de la Secţia Târgu Bujor l-a identificat pe suspect în persoana localnicului Ion I., de 19 ani, fără antecedente, care a fost condus la secţia de poliţie pentru continuarea cercetărilor. Iniţial,  tânărul nu a recunoscut că a furat telefonul, revenind apoi asupra declaraţiilor şi precizând faptul că nu mai avea minute pe telefonul său şi vroia să folosească telefonul fetei.

Tânăra le-a povestit jandarmilor că fusese invitată într-un bar de către Ion I., pentru a sărbători ziua de 8 Martie, dar a refuzat şi invitaţia, şi florile pe care băiatul i le oferise. În tot acest timp se pare că tânărul a fost atent la modul în care putea să pună mâna pe telefon.

Paguba a fost recuperată, mama lui Ion I. înapoindu-i fetei mobilul. Jandarmii i-au făcut tânărului actele premergătoare pentru furt, acte care au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.

Citit 1715 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.