Bătaie în personalul Bârlad-Galaţi

Bătaie în personalul Bârlad-Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La pasajul de trecere la nivel cu calea ferată din apropierea Depoului C.F.R. Galaţi, au fost identificaţi duminică, 8 martie, Marian D., de 34 ani, din Galaţi, fără antecedente, salariat C.F.R., Florin A., de 20 ani, Tudorel H., de 20 ani, ambii din comuna Bereşti-Meria, fără antecedente, ambii salariaţi la o firmă gălăţeană, Cătălin S., de 21 ani, din comuna Bereşti-Meria,   Florin S., de 19 ani, din oraşul Târgu Bujor, şi Alexandru C., de 20 ani, din Galaţi, fără antecedente, toţi trei salariaţi la o firmă de pază din Galaţi.

Doi dintre tineri, Florin A. şi Florin S., aveau urme evidente de lovituri în zona capului, primele cercetări stabilind că, în aceeaşi zi, cei şase tineri au călătorit până la Staţia C.F. Galaţi cu trenul de personal Bârlad-Galaţi, iar pe timpul călătoriei Florin A. şi Cătălin S. s-au bătut, la incident participând şi ceilalţi patru tineri.

Florin A. a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, la Secţia „Neurochirurgie”, cu diagnosticul „traumatism cranian”.

Cercetările  continuă, fiind înregistrate trei plângeri penale pentru loviri şi vătămare corporală.

Au aruncat cu pietre în tren

Poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Feroviare Galaţi au prins un copil de 12 ani, din comuna Iveşti, judeţul Galaţi. Puştiul spărsese două geamuri în valoare de 400 lei, la trenul personal Galaţi-Mărăşeşti, în două zile consecutive, călătorii din tren având suficientă prezenţă de spirit încât să se ferească la timp de proiectile.

În acest caz se continuă cercetările pentru distrugere şi pentru recuperarea pagubei aduse patrimoniului C.F.R..

Pe de altă parte, poliţiştii de la Transporturi Feroviare Târgu Bujor au prins în zona haltei Căi Ferate Balinteşti trei copiii cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani, toţi din satul Balinteşti, comuna Bereşti-Meria, judeţul Galaţi.

Cercetările au demonstrat că cei trei băieţi sunt autorii spargerii unui geam, în valoare de 200 lei, la trenul personal Bârlad-Galaţi – de data acesta distrugerea nefiind însoţită, din fericire, de victime omeneşti.

Copiii sunt cercetaţi pentru distrugere.

Citit 1098 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.