Facilităţi schimbate în transportul cu mijloacele Transurb. Adio, abonamente gratis pentru pensionari!
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Facilităţi schimbate în transportul cu mijloacele Transurb. Adio, abonamente gratis pentru pensionari!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Numai elevii şi studenţii vor mai beneficia de abonamente lunare, la preţ redus, restul facilităţilor în transportul cu mijloacele Transurb se acordă pe bază de bilet!


Prin votul aleşilor locali, începând de astăzi se schimbă modul de acordare a facilităţilor în transportul cu mijloacele Transurb. Astfel, pensionarii cu vârsta peste 65 de ani nu vor mai beneficia lunar de abonament gratuit pe toate liniile, ci de 30 călătorii gratuite pe bază de bilet. Pensionarii care cumulează venituri din pensie de până la 350 de lei pe lună, precum şi pensionarii de invaliditate care nu beneficiază de facilităţile prevăzute de legile speciale nu vor mai avea lunar abonament gratuit pe o linie, ci 20 de călătorii gratuite pe bază de bilet. Şomerii vor primi, lunar, 10 călătorii gratuite pe bază de bilet.

În schimb, elevii şi studenţii din învăţământul de stat sau particular acreditat vor beneficia, lunar, de abonament la preţ redus cu 50 la sută pe o linie. Biletele de transport pentru categoriile de persoane care beneficiază de facilităţi vor fi diferenţiate prin grija operatorului de transport, iar eliberarea călătoriilor gratuite se va face trimestrial de către SC Transurb SA Galaţi.
Municipalitatea estimează că, prin acordarea de călătorii gratuite pe bază de bilet, se va realiza, în următoarele zece luni ale anului, o economie la bugetul local de 8.231.846 de lei.

Deşi proiectul de hotărâre a stârnit dezbateri în Consiliul Local şi au existat propuneri de modificare a lui, primarul Marius Stan a fost de neînduplecat: „Considerăm că 30 de călătorii pentru pensionari reprezintă un cuantum corect. Această etapă este una intermediară celei finale, când vom ajunge la monitorizarea completă a transportului în comun, când toţi cei care vor călători cu mijloacele de transport vor avea carduri, iar cei care beneficiază de gratuităţi vor avea încărcate pe card numărul de curse hotărât în Consiliu şi atunci o să vedeţi cu surprindere că unii circulă şi mai puţin”, a declarat Stan.
La şedinţa Consiliului Local de ieri s-a înregistrat şi prima „fisură” în armonia USL. Grupul PSD s-a abţinut la un proiect de hotărâre susţinut de primarul Marius Stan, proiect care viza realizarea unor investiţii de viitor. Vom reveni cu amănunte.
    

Citit 5927 ori Ultima modificare Vineri, 01 Martie 2013 16:47

41 comentarii

 • postat de Radu
  Vineri, 22 Martie 2013 16:33
  Sa va fie rusine
  0
  0
  Raportează
 • postat de Eu
  Luni, 04 Martie 2013 11:16
  Iote na nu stau eu sa inchit germenii mosilor zaharisiti STATI ACASA frate huooo sunteti rai si urati dar tare tare urati FOLOSITI oglinzi hai pnl :)
  0
  1
  Raportează
 • postat de Vasilescu Dana
  Duminică, 03 Martie 2013 11:16
  Foarte buna aceasta decizie,este necesar ca sa se reduca subventiile uriase catre Transub,din banul public.Domnule Primar se impune,in continuare,sa dispuneti un control riguros la Transub,unitate condusa de o incompetenta,promovata de Durbaca,pe baza de carnet de partid si altele,cu o schema bogata plina de pecisti,unde se duc sume enorme nejustificate.Faceti ordine,promovati,in toate functiile de conducere,tineri valorosi si corecti,altfel o sa suportati criticile galatenilor.
  0
  0
  Raportează
 • postat de @pentru toti mu.is.tii care comenteaza de-a-n pulea
  Sâmbătă, 02 Martie 2013 00:00
  Bai panaramelor, astia care comenteaza de "mosi si babe", voi nu aveti ma bunici, parinti? Si pe mine ma deranjeaza faptul ca majoritatea liniilor de autobuz sunt aglomerate, in special de persoane in varsta, dar puneti-va si voi in pielea lor. Sunt singuri, vai de mama lor, nu au chef sa stea numa' in casa.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Ady
  Vineri, 01 Martie 2013 23:27
  Am citit aici diferite comentarii , diferite păreri ,care cam bat pe aceiași treaba : biletele și modificarea de drepturi gratuite . Eu aici întreb asa : CEIA CE E ÎN GALAȚI ESTE CONSIDERAT TRANSPORT URBAN ? Galatiul a rămas fără transport urban pentru ca nu exista concurenta ci doar o lipsa totala de mijloace de transport . Aici o sa ma contrazică câțiva și or sa arate spre renumitele Maxi-Taxi pe care nu le mai vedem decât prin România și Guineea Bissau care au confort zero și calitatea tot atât .Aici e mult de scris ... Ne consideram un oraș european dar nu avem străzi și nici transport în condiții normale și suntem orbiți de cate o știre de genul celei de mai sus , ne conformam și nu suntem în stare sa facem ceva ,sa spunem sa venim cu idei noi ... Eu cred ca dacă primăria ar face un efort ar putea modifica cumva legile celor cu maxi-taxi sa își schimbe mașinile în autobuze la standarde europene , ar investi un pic în infrastructurile transportului public încât sa existe o concurenta loiala intre firmele de transport private și cele de stat și nu distrugerea unei ramuri importante . Cat despre economia pe care o va face primaria ... as vrea sa vad pe viitor la ce investitie in domeniul transporturi au fost cheltuite : autobuze noi , vagoane de tramvai noi ...sa vedem ! Mie personal, articolul de mai sus mi se pare o provocare decat o hotarare locala .Adica ceva de genul ...nu mai avem nevoie de calatori , fie ei si cu calatorii gratuite . Si inca ceva . De mult timp nu mai circul cu nici un transport in comun si prefer plec de acasa mai devreme si sa merg pe jos pentru ca transportul urban din oras nu imi inspira nici un fel de siguranta si consider ca e mai sigur asa . Numai bine dragi consilieri ...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Violeta Ionescu
  Vineri, 01 Martie 2013 21:46
  Gata, s-a încheiat anul electoral, nu mai are nimeni nevoie de pensionari! Ce atâta plimbare? Pensionaru să se învețe minte, să mai faca si miscare, ca prea a-nțepenit circulând toată ziua, du-te vino, cu mijloacele de transport in comun! Ei, asta-i bună! De unde atâta dezmăț pe bietele babe și moși? Ia să mai stea și p-acasă, să nu mai încurce circulația! Nu-i așa, domnilor care ne hotărâți soarta? Cam asta ați vrut să spuneți când ai luat decizia forte de a interzice plimbările bătrânilor pe banii publici... Să vă fie rușine!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Fane Milosu
  Vineri, 01 Martie 2013 20:43
  Sa-mi fie cu iertare dar pensionarii care au vegheat la economia tarii nu au facut-o gratis ci au fost platiti cu salarii mai mari decat cele de acum. Toti au drepturi egale, de ce nu se dau aceleasi drepturi si celorlalti pensionari, celor sub 65 de ani? Doar fac parte din aceeasi categorie. De ce nu se dau drepturi de calatorie somerilor(neindemnizati caci cei indemnizati au dreptul cateva bilete) si categoriilor defavorizate?
  Directoarea Totolici nu are niciun junghi privind transportul, acum e strict interesata sa-si angajeze lichelele din PC pe diverse posturi. E momentul sa-si scoata banii cheltuiti in campanii cu spagile pentru posturile inventate special. Nu sunt autobuze dar angajeza soferi, nu se vand bilete dar angajeaza casieri autotaxare. Ba se mai stie ca pune oameni de-a valma in posturi de conducere fie ca au pregatire in domeniu sau nu(prefera lingaii), numai sa aiba de unde scoate cotizatiile pentru partid. Jigodismul a atins paroxismul la Transurb dar nimeni nu vede.
  Nu veti avea oamni buni un transport civilizat pana nu dispar acesti indivizi care nu au nimic in comun cu transportul.
  Pe Stan l-ati votat in masa si acum isi bate joc de voi si de noi cei care am vrut o schimbare in Galati. De aproape un an face audit in Primarie, cand se mai ocupa si de oras, ca aud ca tot o tine sus si tare cu Otelul si cu constructia stadionului. Pai asta ne trebuie noua? Tara are di baba se piaptana. Suntem de rasul curcilor.
  0
  0
  Raportează
 • postat de COBRA-GALATI
  Vineri, 01 Martie 2013 19:50
  AM DEVENIT NEMTI(RECI) IN GHINDIRE,DAR TOT ROMANI LA ECONOMIE
  -Cu toate ca a venit primavara anotimpul ce ne TREZES-TE la viata am ramas tot RECI in ghindire si in simturi!Nu sint pensionar dar nu pot inghiti atita rautate taman in pragul trezirii la viata!Solutia!Nu este asta tata sa te bucuri pt raul pensionarilor.Adevarat in tarile UE pensionarii nu au gratuitate pt transpor.Dar au pensii decente ce le permite sa mearga cu taxiul,astfel dind posibilitate si firmelor de taxi sa devina buni contribuabili la visteria statului.Solutia adevarata este ca toate partidele din Romania care ajung la guvernare sa gaseasca solutii pt prosperitate economica,dind astfel sansa pensionarului roman sa foloseasca decent mijloc de transport privat.ROMANI ESTE VREMEA SA TOPITI GARDUTUL DE GHEATA PE CARE VI L-AU ZIDIT TOATE FORTELE POLITICE CE SAU AFLAT LA GUVERNARE!E VREMEA SA FITI SOLIDARI CU VOI INSISI!SI SA OFERITI MARTISOARE PENSIONARILOR CE AU VEGHEAT LA ECONOMIA TARII ANI DIN URMA.
  SOLIDARITATE BUNA GALATENI!
  0
  0
  Raportează
 • postat de COBRA-GALATI
  Vineri, 01 Martie 2013 19:50
  AM DEVENIT NEMTI(RECI) IN GHINDIRE,DAR TOT ROMANI LA ECONOMIE
  -Cu toate ca a venit primavara anotimpul ce ne TREZES-TE la viata am ramas tot RECI in ghindire si in simturi!Nu sint pensionar dar nu pot inghiti atita rautate taman in pragul trezirii la viata!Solutia!Nu este asta tata sa te bucuri pt raul pensionarilor.Adevarat in tarile UE pensionarii nu au gratuitate pt transpor.Dar au pensii decente ce le permite sa mearga cu taxiul,astfel dind posibilitate si firmelor de taxi sa devina buni contribuabili la visteria statului.Solutia adevarata este ca toate partidele din Romania care ajung la guvernare sa gaseasca solutii pt prosperitate economica,dind astfel sansa pensionarului roman sa foloseasca decent mijloc de transport privat.ROMANI ESTE VREMEA SA TOPITI GARDUTUL DE GHEATA PE CARE VI L-AU ZIDIT TOATE FORTELE POLITICE CE SAU AFLAT LA GUVERNARE!E VREMEA SA FITI SOLIDARI CU VOI INSISI!SI SA OFERITI MARTISOARE PENSIONARILOR CE AU VEGHEAT LA ECONOMIA TARII ANI DIN URMA.
  SOLIDARITATE BUNA GALATENI!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Danutzu
  Vineri, 01 Martie 2013 19:02
  Am 23 de ani, sunt apolitic si nu cred ca problema galatiului erau aceste abonemente gratuite date pensionarilor.
  Si pe mine ma deranjeaza aglomeratia, mirosurile etc., mai ales ca in micro 17 la atlantic ( unde locuiesc ) stai cate 20 - 30 minute pana vine un autobuz, dar cateodata ma pun in locul lor. Ce vreti domnilor sa faca?, sa stea in fotoliu sa astepte moartea?, nu aveti parinti batrani care se plang de oase si altele si s-au spetit ca sa ajungeti voi unde sunteti? Au asa multe facilitati si nu vedem noi?, pentru pensionarii cu venituri mici eu zic ca era logic sa li se acorde o linie gratuita, cred ca macar atat meritau. Astea cu, tinerii ii sustin pe batrani, e un gand bazat pe frustrarile voastre din viata de zi cu zi si nu e normal sa ii ajutam pe parintii nostri?!. Sunt si pensionari care abuzeaza intradevar, ori au pensii de nspe mii de lei, dar ce sa facem fratilor, asta votam ... cu asta ne alegem ...
  Noi nici la un concurs nu stim sa votam daraminte ... un primar, de presedinte nu mai zic caci chiar nu mai conteaza voturile acolo :). Hai va salut si sper ca nu am deranjat pe nimeni.
  0
  0
  Raportează
 • postat de VIATA LIBERA luati atitudine linga noi,cu foto ptr. cozile la abonament
  Vineri, 01 Martie 2013 18:08
  VIATA LIBERA luati atitudine linga noi,cu foto ptr. cozile la abonament
  BATRANII , PARINTII NOSTRI , COPIII AU STAT LA COZI INTERMINABILE.
  RUSINE , DEMISIA DE ONOARE A DIRECTORESEI.
  Salariatul de la general i-a salariul dublu ? Fata de cel care doarme in alte locuri unde nu vindeti abonamente.
  SUSTINEM TRANSPORTUL LOCAL CUMPARAND DE LA EI, DAR PRIMIM NUMAI NESIMTIRE.
  RUSINE , DEMISIA DE ONOARE A DIRECTORULUI,PENTRU ORGANIZARE,SI LIPSA DE RESPECT
  0
  0
  Raportează
 • postat de SB
  Vineri, 01 Martie 2013 17:25
  N-am nimic cu pensionarii , dar sa le acorzi somerilor doar 10 bilete , tocmai lor , care sunt in cautare de locuri de munca ...
  Zilele trecute copllul mi-a fost apostrofat in autobuz de catre o pensionara ca : Ai ditamai ghozdanul in spate si ma lovesti .... Dar oare ei nu au fost la randul lor elevi ?
  Poate ca era cumva momentul sa se faca putina lumina si in acest domeniu , al transportului in comun ....
  0
  0
  Raportează
 • postat de Anonim
  Vineri, 01 Martie 2013 17:17
  In toate tarile civilizate exista abonamente la mijloacele de transport in comun!!
  De-acord cu 30 pentru pensionari, ar fi trebuit 30 si pentru cei pensionati si n-au implinit inca 65 ani si trebuiau sa acorde abonamente cu o oarecare subventie si restu oamenilor care folosesc acest mijloc de transport. De ce s-au desfiintat, au dat spaga cei cu maxi-taxiu-uri sperand ca vor castiga calatorii care foloseau abonamente?
  Ati votat un primar mafiot care distruge tot ce mai era bun.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mircea Vlasceanu
  Vineri, 01 Martie 2013 16:49
  Domnule Primar Marius Stan, cu astfel de masuri nu mai vedeti Dv. vreodata al doilea mandat. Deja ati scumpit impozitele, acum le luati pensionarilor si bruma de facilitati. Politica Dv. liberala nu este a USL-ului, ci a lui Basescu. Iar vreti sa infiintati cozile interminabile pe la ghsee? Vreti sa vedeti pensionari lesinati? Va rugam sa va revizuiti conduita. Mai bine canalizati-va eforturile spre curatenia orasului, care este sub orice critica, pe conservarea patrimoniului cladirilor. Ati fost vreodata pe la Casele Mantu de pe Cuza Voda? Ce parere aveti ca i s-a furat si gardul de la nr. 44? Povara care vaapasa acum sunt pensionarii. Halal politica basista ce duceti! Si v-ati mai ales si vicepresedinte al PNL!....
  0
  0
  Raportează
 • postat de TINERETE IN BASTON
  Vineri, 01 Martie 2013 16:17
  Domnilor consilieri,dar la pensionarii pana in 65 de ani-de ce nu v-ati gandit.De bun simt este abonamentul cu 50% reducere,atat pentru pensionari cat si pentru TRANSURB.Credem ca vor avea de castigat transportatorii privati si nu cel de la stat.-sau asta se doreste?.Mai meditati si poate ne faceti o surpriza placuta de 8-9 martie-a.c.
  0
  0
  Raportează
 • postat de arceloruptincurmittal comp. care se arde in c.u.r deca s-a puna 10 lei in plus la salariul de kkt al muncitorilor
  Vineri, 01 Martie 2013 15:54
  bravo cobra lista celor 13 maimute tradatoare continua
  0
  0
  Raportează
 • postat de alexx
  Vineri, 01 Martie 2013 15:13
  Este normal să se facă economii desfiinţând abonamentele gratuite pentru persoanele mai mari de 65 ani. Găsesc nepotrivit neacordarea facilităţii de a avea abonament cu 50% reducere şi pentru pensionari. Lucruri discutabile, în funcţie de poziţia fiecărui gălăţean.
  UN LUCRU ESTE INCALIFICABIL: În anul electoral 2012 nimeni nu s-a gândit la preţul enorm suportat de municipalitate acordându-se acele abonamente gratuite pe toate traseele. CÂND E VORBA DE INTERES ELECTORAL, NIMIC NU E EVALUAT. Realizează pensionarii noştri la ce batjocură îi supun doritorii de putere? Ce mizerie morală şi materială împroaşcă politicienii zilelor noastre? După ce au risipit enorm din banul public, văzându-se stăpâni pe ciolan, uită total de cei care i-au votat, trecând la măsuri extreme opuse.
  0
  0
  Raportează
 • postat de mos ion
  Vineri, 01 Martie 2013 14:53
  Toate autobuzele sunt pline de basinosi...unde s-or plimba toatea ziua? Toate pietele sunt pline de mosi care plimba o sacosa goala, Mosnegaraia sa stea acasa sau sa mearga pe jos, face bine la inima! Sa lase locul liber celor care chiar au nevoie de mijloacele de transport in comun si care muncesc sa le plateasca pensiile. O calatorie pe zi este suficient!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Eugen
  Vineri, 01 Martie 2013 13:29
  Rusine ptr anularea abonamentelor la pensionari.Stiti cum traiesc pensionarii?Vai de capul lor.Sunt singurii care nu au datorii la intretinere,gaze ,curent.Cum isi primesc mizeria de pensie isi achita datoriile si pe urma incepe suferinta ...Banii care sunt asteptati la buget din anularea aonamenntelor nu se vor vedea niciodata ptr ca vor fi deturnati pe cai ilicite.Rusine MARIUS STAN ,Rusine USL...RUSINE GUVERNATILOR
  0
  0
  Raportează
 • postat de DEPRAVARE DE USL
  Vineri, 01 Martie 2013 13:06
  Doamna manager Tontolici, nu toti angajatii de la punctele de vanzare bilete sunt pregatiti profesional sa faca si abonamente? Sau sunt pusi sa citeasca ziare despre USL? Mergeti si vedeti cozile la abonamente. In micro 13 si la ireg de ce nu se fac abonamente? Nici in tiglina 1.Asa manager, asa transport.
  0
  0
  Raportează
 • postat de pisi
  Vineri, 01 Martie 2013 13:00
  foarte bine ca le mai taie din abonamentele gratuite, nu va ganditi ca noi tineretul care muncim in prezent ii ducem in spate pe actualii pensionari, oare pe noi cine o sa ne duca in spate daca tinerii care ies acu de pe banicile facultatilor pleaca din tara?dar oare mai apucam pensia, macar pensionarii de acum au papat ceva pensie dar noi sigur nu mai apucam.Sa mai mearga pe jos sau sa ramana acasa ca ii vezi toata ziua plimbandu se cu autobuzele, de e vara de e iarna, pe canicula sau ger cand ar trebui sa stea in casa.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Alina
  Vineri, 01 Martie 2013 12:56
  mie mi s-ar fi parut in regula daca pensionarii isi puteau scoate abonament cu reducere 50% ca si studentii sau elevii. parca prea au trecut de la "gratis" la "15 calatorii dus-intors". sunt 30 de calatorii la dispozitie, dar trebuie sa te si intorci, nu-i asa?! nici asa nu-i rau, ce-i drept. sunt salariata, am 26 de ani si am abonament pe traseul 102-40 de lei lunar. mentionez asta ca sa nu se interepreteze gresit.
  0
  0
  Raportează
 • postat de jiji
  Vineri, 01 Martie 2013 12:52
  ce bine imi paaare ca ati luat plasa...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Un galatean suparat
  Vineri, 01 Martie 2013 12:47
  Mai da-i in ...... de pensionari...sa mai faca si sport. Le ajunge 30 calatorii gratis pe luna. Unde au pensionarii treaba zilnic sa umple autobuzele si tramvaiele ? Transportul in comun in Galati trebuie restructurat din temelii. Poate cu ocazia asta dispar si maxi-taxi-urile. Este sub orice critica sa duci gratis tone de pensionari care au /n-au treaba se plimba prin Galati cu autobuzele si restul celor care chiar au treaba sa stea la maxi - taxi.
  In ce oras civilizat ati mai vazut maxi-taxi - ( in afara de Romania ) ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de xxx
  Vineri, 01 Martie 2013 12:25
  Cata nesimtire! Ce nu va convine domnilor,pensionari? O calatorie gratis pe zi, nu e bine? Dar cum e bine? Autobuzele pline ochi, cu cetateni care n-au ce face acasa, plimbandu-se de dimineata pana seara,nu? Si pentru Transurb de unde bani? Din impozitele celor care merg cu autobuzul, cumparand bilet,ori abonament.E.he.heeeee!
  0
  0
  Raportează
 • postat de iulia
  Vineri, 01 Martie 2013 12:18
  Bravo, d-nule primar! Este cam greu sa-i dezveti pe pensionari de promenada cu autobuzul. Daca toata lumea circula gratis, transportul in comun o sa se desfiinteze.Nu inteleg care-i nemultumirea, pentru ca oricum primesc 30 de bilete gratis PE LUNA. Enervant este faptul ca tonetele care elibereaza abonamente, sunt monopolizate de pensionari.Daca vrei un abonament, mai bine te lasi pagubas.Am stat astazi 3 ore la rand sa cumpar un abonament copilului meu. Ar trebui ca anumite tonete sa elibereze doar abonamente iar altele doar bilete pensionarilor, pentru ca in felul acesta se pierd bani, care intra in buzunarul transportatorilor privati.
  0
  0
  Raportează
 • postat de A VA FIE RUSINE LA TOTI
  Vineri, 01 Martie 2013 12:02
  stane tu esti Iuda, ai reusit sa- minti si pe pensionarii pe care te-au votat si acum le iei si putinul drept la a se deplasa, drept pe care nu tu l-ai dat acestor amarati ci tu l-ai luat. tu nu ai nicio treaba ca mergi cu masini de lux si nu mai tu ci toata clica ta de la primarie toti golanii care sug sangele acestor batrani. nu crezi ca te va pedepsi Dumnezeu, doar El merita sa-i scriu numele cu litera mare, toti aceia care ati luat aceasta masura blestemata sa fiti la fel de blestemati. valabil si pentru toti acei care ati scris si va bucurati ca gasiti un loc sa stati pe scaun in autobuz, v-ar bucura faptul ca parintii vostrii si bunicii sa mearga pe jos si voi sa va uitati din autobuz de pe scaun la ei ? SA VA FIE RUSINE LA TOTI
  0
  0
  Raportează
 • postat de marian
  Vineri, 01 Martie 2013 11:55
  Pentru Monica, Monicuta , Draga mea ti-au murit parintii ?!care au muncit o viata intreaga pentru ca tu sa-ti duci copilul pe banca ,la gradinita ?!
  0
  0
  Raportează
 • postat de stefan badita
  Vineri, 01 Martie 2013 11:40
  Pe langa problema cu pensionarii, o alta intrebare banala adresata de mine ieri, 28.02.2013 lui Stan, primarul, despre viitorul liniilor de tramvai din Galati a primit un raspuns cat se poate de ingrijorator. Mai jos aveti dialogul dintre mine si Stan, primarul:

  Stefan Badita - Domnule primar, veti continua proiectele cu liniile de tramvai?
  Marius Stan - Doar sa-l eliminam de tot?? Sa-l radiem, ce sa-i facem... Ha ha ha ... Nu-l mai extindem.
  S.B. - Nu sa-l mai extindeti, ci doar sa reabilitati liniile
  M.S. - Il vom reabilita pe acolo pe unde merge si vor ramane traseele. Am scos liniile de pe strada aia .... nu stiu cum se numeste ...
  S.B. - Bucovinei, Traian
  M.S. - Da, de acolo. Ai vazut pe Basarabiei arata jalnic si "abia" s-a terminat reabilitarea ei (vorbea de tronsonul cuprins intre Domneasca si Cosbuc) si chiar si ultima bucata reabilitata a inceput sa se crape langa sina.
  S.B. - Ati putea totusi sa reintroduceti tramvaiul pe Traian si Bucovinei, macar ca linii de manevra, in caz de Basarabiei sufera incidente neplacute, sa deviati tramvaiele pe Bucovinei.
  M.S. - Costa mult intretinerea si s-ar putea sa venim cu un proiect pentru niste autobuze electrice....
  S.B. - Aaaa, troleibuze?
  M.S. - Nu nu, autobuze hibrid, ecologice, din alea care le incarci la priza. Daca sunt pomana nu mai comentam
  S.B. - Aici asa e, daca ne sunt donate, zicem si noi saru'mana si gata. Dar totusi nu trebuie sa fie periclitat transportul cu tramvaiele....
  0
  0
  Raportează
 • postat de Un martisor pentru doamna Tontolici
  Vineri, 01 Martie 2013 11:38
  Un martisor pentru doamna Tontolici. Ati vrut USL si el va este fidel taindu-va ce aveati.
  Doamna manager Tontolici, nu toti angajatii de la punctele de vanzare bilete sunt pregatiti profesional sa faca si abonamente? Sau sunt pusi sa citeasca ziare despre USL? Mergeti si vedeti cozile la abonamente. In micro 13 si la ireg de ce nu se fac abonamente? Asa manager, asa transport.
  0
  0
  Raportează
 • postat de un cetatean modest
  Vineri, 01 Martie 2013 11:32
  E bine asa.Veti vedea ca autobuzele vor fi ceva mai goale ,trebuia facut acest lucru mai de mult,veti vedea ca se va face o economie la transurb.Sper ca vor fi controale sa ai verifice la bilete pe pensionari la fel cum fac si cu elevii si sa nu fie iertati sau au o scuza [am uitat sa compostez].poate asa aduce si transurb mai multe autobuze noi si nu mai trebuie sa ne ingramadim .Mult succes la ce ati propus doamna directoare.
  0
  0
  Raportează
 • postat de NELU
  Vineri, 01 Martie 2013 11:02
  BRAVO USELE ! LA GROAPA CU PENSIONARII DAR SI AIA TREBUIE PLATITA ! TRAIM IN ROMANIA.........
  0
  0
  Raportează
 • postat de contribuabil la bugetul din care statul plimba pensionarii gratis
  Vineri, 01 Martie 2013 10:53
  Intr-un fel e o decizie buna caci la urma urmei pensionarii au totusi o pensie, mare, mica dar o au, pe cand elevii sunt la mana parintilor si daca intr-o familie cu 2 copii care merg la scoala intra doar un salariu, unul din parinti neavand servici e cam greu sa-ti permiti sa scoti 4-5 lei de fiecare copil din buzunar pentru autobuz. Si sa nu dramatizam ca le-a lasat totusi 20-30 de calatorii gratuite deci se mai pot plimba cu autobuzul gratis.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Bibicu
  Vineri, 01 Martie 2013 10:33
  Mi se pare o decizie corecta....cea legata de transportul in comun....Pentru unii pensionari devenise SPORT NATIONAL ...plimbatul cu autobuzele!
  0
  0
  Raportează
 • postat de COBRA-GALATI
  Vineri, 01 Martie 2013 09:48
  #1 PLATITI CU ARGINTI DE ADMINISTRATIE — COBRA-GALATI 01-03-2013 07:21
  Doar 305 zile ramase pt publicarea LISTEI RUSINII

  1)Bezman
  2)Eftimie
  3)Crisan
  4)Postolache
  5)Onica
  6)Dragan
  7)Toma
  8)Macovei
  9)Harnagea
  10)Cerbu
  11)BEREgic
  12)Modiga
  13)ILINCA DIACONU

  -305 zile pt a nu ii
  uita pe cei ccare iar au TRADAT-CCM
  din AMG ,girati de cei TRADATI.
  0
  0
  Raportează
 • postat de TOM
  Vineri, 01 Martie 2013 09:07
  BRAVO USL ! V-ATI VAZUT LA TROACA ACUM TAIATI SI ARUNCATI TOTUL IN DUNARE ! DAR VA VINE SI VOUA RANDUL SI ATUNCI MAI ADUCETI PROMISIUNI ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Uraaaaaaaaaaaaaaa
  Vineri, 01 Martie 2013 08:57
  Uraaaaaaaaaaa , imi pot duce copilul la gradinita.
  Sa ii controleze la sange la bilete.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Monica
  Vineri, 01 Martie 2013 08:37
  mi se pare o idee destul de buna....toate autobuzele erau pline de pensionari. Noi platim bilet si ne trezim ca nu avem, un loc pentru ca nu stiu ce pensionar se plictiseste acasa si s-a hotarat el sa se plimbe cu autobuzul. intradevar, au muncit o viata intreaga...dar parca prea exagereaza cu pretentiile
  0
  0
  Raportează
 • postat de Monica
  Vineri, 01 Martie 2013 08:37
  mi se pare o idee destul de buna....toate autobuzele erau pline de pensionari. Noi platim bilet si ne trezim ca nu avem, un loc pentru ca nu stiu ce pensionar se plictiseste acasa si s-a hotarat el sa se plimbe cu autobuzul. intradevar, au muncit o viata intreaga...dar parca prea exagereaza cu pretentiile
  0
  0
  Raportează
 • postat de Eu
  Vineri, 01 Martie 2013 08:19
  E de bun simt. Pentru cine nu stie, acesti bani proveneau tot din taxele si impozitele galatenilor, care finantau nu numai aceasta gratuitate in masa dar si ineficienta societatii de transport local, care periodic era "ajutata" de la bugetul local.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Aurelius
  Vineri, 01 Martie 2013 07:52
  Bravos,pensionari !mergeti cu USL-ul la groapa,va duce cu......bani.Hai ! iesiti la plimbare si votati 70% pe cei care v-au mintit dintotdeauna.Nemai circuland,sigur ve-ti completa paturile de spital-la dublu-,ca asa s-a hotarat in Consiliul local-iepurarea celor care au muncit destul si pentru orasul Galati si acum la vale....sau peste 4 ani.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.