UPDATE Fost primar din Tuluceşti mort în condiţii suspecte. Poliţiştii vorbesc despre o posibilă crimă

UPDATE Fost primar din Tuluceşti mort în condiţii suspecte. Poliţiştii vorbesc despre o posibilă crimă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pompierii gălățeni au fost alertați ieri dimineață, printr-un apel la 112, că într-un imobil din localitatea Tulucești a avut loc o explozie. La fața locului au ajuns atât pompierii, cât şi un echipaj SMURD, care au constat că nu a avut loc nicio explozie, dar că în imobil miroase puternic a gaz. Într-una dintre camere, pe un pat, zăcea trupul neînsuflețit al unui bărbat. Au fost alertați şi poliţiştii, care au aflat că decedatul este Constantin Leu, fost primar al comunei Tuluceşti. Bărbatul, în vârstă de 67 de ani, a fost edilul comunei în perioada 1992 - 1996.

Acesta locuia cu un consătean de 47 de ani, Ştefan Câlţ, cunoscut ca fiind foarte violent. Cei doi obişnuiau să bea împreună şi apoi să se ia la ceartă. Din primele cercetări a reieşit că principalul suspect de moartea fostului primar este chiar Ştefan Câlţ, motiv pentru care acesta a fost reţinut şi dus la audieri. Se pare că apelul la 112 a fost dat chiar de suspect.

Vecinii celor doi susţin că Ştefan Câlţ obişnuia să-i cheltuiască pe băutură pensia fostului edil. Acesta era, se pare, principalul motiv de scandal. Miercuri noaptea, scenariul s-a repatat. Pentru a-şi ascunde oribila faptă, Câlţ a dat foc în camera în care se afla prietenul său de pahar. Surse apropiate anchetei susţin că trupul neînsufleţit nu prezenta urme de arsuri, dar că avea o ureche tăiată, semn că acolo a avut loc o încăierare.

Trupul neînsufleţit al lui Constantin Leu a fost transportat la Medicină Legală. În funcţie de rezultatul necropsiei, anchetatorii vor putea încadra şi fapta. În acest caz au fost sesizaţi şi procurorii Tribunalului Galaţi, care vor continua ancheta.

Citit 4246 ori Ultima modificare Vineri, 01 Martie 2013 17:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.