Şoferiţele din Galaţi au fost "amendate" cu flori şi mărţişoare

Şoferiţele din Galaţi au fost "amendate" cu flori şi mărţişoare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sute de şoferiţe din Galaţi au avut parte de o surpriză în trafic la primele ore ale dimineţii de 1 Martie! Doamnele şi domnişoarele de la volan au fost trase pe dreapta în mai multe locuri din Galaţi de către poliţiştii de la Circulaţie, dar nu pentru a primi amenzi sau pentru a fi controlate, ci pentru a li se oferi daruri tradiţionale pentru prima zi a primăverii: flori şi mărţişoare IPA. "Echipajele rutiere au fost prezente în patru puncte din municipiu, respectiv la Inelul de Rocadă, la Potcoava de Aur, la Intersecţia Fără Rost şi la statuia de la Grădina Publică. Alături de poliţiştii care le-au oferit şoferiţelor flori şi mărţişoare s-au aflat şi reprezentanţii a două societăţi de asigurări, partenerele noastre în asigurarea traficului rutier", ne-a comunicat scms. Bogdan Carp, şeful Poliţiei Rutiere Galaţi.

Citit 1400 ori Ultima modificare Vineri, 01 Martie 2013 16:45

5 comentarii

 • postat de miron
  Vineri, 01 Martie 2013 23:49
  Vai, ce fata de vitel are ! Sper sa-mi citeasca mesajul si de maine sa stea cu spatele ! Cine dracu isi bate joc de mamelucii astia si ii pune sa faca asa ceva? Vvvvvvaiiiiiii....!
  0
  0
  Raportează
 • postat de anti
  Vineri, 01 Martie 2013 23:25
  pentru "unul": de asta romania este in situatia in care e, pentru ca cei ca tine, f*t t*rfe ca gagica-ta si ies niste haimanale la fel de proaste ca tine. te rog frumos, sinucide-te. ne-ai face un bine, jur!
  0
  0
  Raportează
 • postat de pro
  Vineri, 01 Martie 2013 21:47
  Mai fraiere 1 martie, tu cite astfel de daruri ai facut la viata ta sa fii in masura sa postezi asa ceva despre un politist care incearca sa faca si altele in afara de a da numai amenzi. Poate inveti si tu sa respecti pe cei din jurul tau indiferent ca e politist sau are alta profesie
  0
  0
  Raportează
 • postat de unul
  Vineri, 01 Martie 2013 20:11
  BRAVOOO BAEEETIIIII !!!!O ENETEATEVA DE LAUDAT .BRAVOOO BAEEETIII !!!!! )))))))))))))))))))))))))))))).DEJA TOATE FUMEILE DIN COMUNA , PARDON ORAS E UMEDEEEEE !!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de 1 martie
  Vineri, 01 Martie 2013 18:14
  Ce automatisme ieftine! Baietica ala da garoafe ca la mort. Cele care ati primit puteti confirma ca dadea cate 2?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.