VIDEO / Concurs: „Viaţa liberă” te premiază cu bilete la teatru

VIDEO / Concurs: „Viaţa liberă” te premiază cu bilete la teatru
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Viaţa liberă” lansează un concurs pe Facebook, în urma căruia se vor desemna zece câştigători ai câte unui bilet la o piesă de teatru din Bucureşti


„Novecento” este one-man-show-ul ce se va juca vineri, pe 15 martie, la Casa de Cultură a Studenţilor, avându-l ca interpret pe tânărul actor din Capitală – Mihai Costache. Regia aparţine unui gălăţean de-al nostru, Daniel Lungu, nume despre care mulţi dintre noi am mai auzit deja şi vom mai auzi. Biletul costă 20 de lei la preţ întreg şi 10 lei pentru elevi şi studenţi.

„Novecento” este o poveste simplă şi dureroasă, dar spusă cu umor, despre viaţa unui pianist de jazz, care s-a născut pe vaporul unde a învăţat să cânte, dar a refuzat să coboare vreodată pe pământ, deşi geniul său muzical i-ar fi adus bani şi celebritate în lumea largă. Pentru 1900, aşa cum îl cheamă pe personaj, lumea înseamnă cele 88 de clape ale pianului şi bucuria de a-i face fericiţi pe alţii prin muzică.

Frumosul şi emoţionantul dialog scris de Alessandro Baricco a fost valorificat de regizorul Giuseppe Tornatore, într-un film memorabil – „Legenda pianistului de pe ocean”, cu Tim Roth în rolul principal.

Pentru a câştiga unul dintre cele zece bilete puse în joc pentru spectacolul de vineri, nu trebuie decât să dai LIKE şi să distribui(SHARE) pe Facebook acest material şi să te asiguri că postarea este publică(pentru validare). Operaţiunea trebuie făcută până joi la ora 16.00. Câştigătorii vor fi traşi la sorţi, iar lista lor va fi făcută publică joi, pe site-ul www.viata-libera.ro.

 

 

 

 

 

Citit 1341 ori Ultima modificare Marți, 12 Martie 2013 16:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.