Atenţie, şoferi! Sâmbătă se închide iar strada Brăilei!

Atenţie, şoferi! Sâmbătă se închide iar strada Brăilei!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Printr-un comunicat de presă, Primăria Galaţi informează că sâmbătă, 16 martie, între orele 08.00 şi 18.00, va fi întreruptă circulaţia tuturor autovehiculelor pe strada Brăilei, pe tronsonul dintre intersecţia cu bulevardul George Coşbuc şi strada Roşiori. Motivul? Va fi asfaltată strada Brăilei, pe tronsonul dintre intersecţia cu strada Alexandru Cernat şi intersecţia cu strada Roşiori, pe sensul de coborâre. Ruta ocolitoare propusă pentru acest interval orar este pe strada Prelungirea George Coşbuc -  bulevardul Marii Uniri [ Faleză ], cu reintrare pe strada Brăilei fie prin străzile Armata Poporului – Roşiori sau Roşiori – Alexandru Lăpuşneanu sau Prelungirea Traian.

Restricţia vizeaza şi autovehiculele destinate transportului în comun! Transportul în comun va fi deviat de asemenea pe bulevardul Marii Uniri [ Faleză ], cu reintrare pe strada Brăilei prin strada Prelungirea Traian. Staţia de la Trei Star va fi anulată pe parcursul restricţiei de circulaţie, iar cea de la Potcoava de Aur fiind mutată pe strada Prelungirea Traian, în zona Casei de Mode. Vestea bună este că troleibuzele Transurb, vor putea circula după dupa ora 16.00. Agenţi de circulaţie ai Poliţiei Locale vor fi prezenţi în zonă pentru a ajuta la fluidizarea traficului auto.

Primăria cere scuze celor afectaţi de restricţiile impuse de aceste lucrări, necesare însă pentru refacerea carosabilului.

Sau poate nu!

Comunicatul de presă al Primăriei precizează că la ora luării deciziei, prognoza meteo nu indica precipitaţii în Galaţi pentru intervalul de timp necesar asfaltării străzii Brăilei. Dacă însă vremea nefavorabilă o va impune, operaţiunea ar putea fi amânată!

Citit 2439 ori Ultima modificare Vineri, 15 Martie 2013 13:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.