Doi indivizi care "vânau" femei pentru poşete şi telefoane sunt în libertate

Doi indivizi care "vânau" femei pentru poşete şi telefoane sunt în libertate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Au dat două atacuri în aceeaşi zi, dar magistraţi au decis că nu prezintă suficient pericol cât să-i trimită după gratii. Doi tineri cu vârste de 19 şi, respectiv, 20 de ani, ambii din Braniştea, au beneficiat de clemenţa justiţiei după ce au fost prinşi, cu destul de mare greutate, de poliţişti. Anchetatorii din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi şi cei de la Secţia 1 Rurală au stabilit că cei doi sunt principalii suspecţi în cazul a două tâlhării comise în cursul aceleiaşi zile, la finele lunii februarie. Tinerii ar fi atacat pe stradă, în Galaţi, două femei cărora le-ar fi smuls uneia poşeta, iar celeilalte, telefonul mobil. Prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, autorii au restituit 90 la sută din prejudiciu şi au primit doar interdicţia de a părăsi ţara pentru 30 de zile.

Citit 1535 ori Ultima modificare Vineri, 15 Martie 2013 17:25

3 comentarii

 • postat de Ana
  Duminică, 17 Martie 2013 10:02
  pentru Gelu
  Gelu imi eu imi dau seama ,caci am fost victima unei astfel de talharii .Si acum am cosmaruri, cand aud pasi in urma mea imi este teama desi au trecut 2 ani.Acum imi este teama ca talharul va iesi din inchisoare si ma va cauta ,oricum am mai primit telefoane din inchisoare . Asta e societatea din lipsa de ocupatie se apuca sa talhareasca .
  0
  0
  Raportează
 • postat de ţara lui papură vodă
  Sâmbătă, 16 Martie 2013 19:38
  Să sperăm că măsa judecătorului care a judecat cazul, va încăpea pe viitor în mâna acestor borfaşi!!! Dumnezeu plăteşte orice faptă mai devreme sau mai târziu!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Gelu
  Sâmbătă, 16 Martie 2013 13:39
  Politistii muncesc din greu sa prinda infractorii iar judecatorii le dau drumul imediat,doar e tara tuturor posibilitatilor.
  ce credeti ca vor face astia, daca nici asta nu mai este infractiune grava sa furi si sa agresezi victimele in plina strada, va dati seama prin ce traume au trecut acele femei.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.