Un mort şi doi răniţi pe „Şoseaua morţii”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Joi, 12 martie, în jurul orei 15, pe Drumul European 581, Fordul 2333 CDK, condus de Valeriu Filipaş, de 31 de ani, s-a răsturnat în afara carosabilului, în accident decedând pasagerul din partea dreaptă spate.

„Maşina venea dinspre satul Dobrineşti, comuna Nicoreşti şi se îndrepta spre Tecuci”, explică subcomisarul Viorel Cojocaru, din cadrul Poliţiei Rutiere Galaţi: „Şoferul a încercat o depăşire neregulamentară, dar când a văzut autoturismul care venea din contrasens, a tras de volan, încercând să revină în bandă. Maşina s-a răsturnat, şoferul suferind răni uşoare. Aurel Culbei, de 59 de ani, pasagerul din partea dreaptă faţă este grav rănit, iar Nicolae Chiciu, de 33 de ani, pasagerul din dreapta spate a decedat. Toţi ocupanţii maşinii sunt din Dobrineşti”.

Supranumit „Şoseaua morţii”, Drumul European 581 a făcut ieri a doua victimă, pe anul 2009, după accidentul petrecut pe 11 februarie:

„Şi atunci cauza producerii evenimentului rutier a fost tot o depăşire neregulamentară. Din fericire, numărul victimelor a scăzut faţă de anul trecut, când de la data de 1 până pe 12 martie se înregistraseră deja opt victime.

De la începutul lui 2008 până 12 martie, anul trecut, s-au înregistrat un total de 15 victime, accidentul de ieri fiind doar al 11-lea cu victimă din 2009. Acesta este singurul deces înregistrat în luna martie anul acesta, din motive rutiere”, precizează subcomisarul Cojocaru.

Citit 3077 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.