Intersecţie cu diferenţă de nivel. Batjocură pe bani publici în port
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Intersecţie cu diferenţă de nivel. Batjocură pe bani publici în port
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ultima asfaltare, între străzile Siretului şi Ghecet a rămas un prag de câteva zeci de centimetri * Indicatoarele de circulaţie şi capacele de canalizare au fost furate


Autorităţile gălăţene au transformat zona cartierului Port într-un adevărat laborator de experimente.  Străzile, fie ele şi asfaltate după un anumit program, arată absolut jalnic, în timp ce nici măcar celebrul "Dorel" nu-şi mai face simţită prezenţa prin cartier, să mai dreagă câte ceva.

Capătul dinspre Faleză al străzii Ghecet a fost asfaltat de cel puţin patru ori în ultimii ani. Strada s-a decopertat, s-au pus instalaţiile de canalizare, s-a asfaltat la loc, după care s-a decopertat din nou. Ulterior, la ultima asfaltare, locuitorii din zonă au avut o mare surpriză. Diferenţa de nivel dintre strada Ghecet şi Siretului, strada cu care se intersectează, este de câteva zeci de centimetri. "Nu se poate aşa ceva! Pentru a putea circula în siguranţă ar trebui să avem cu toţii Jeepuri. Mai mult, după cum se poate vedea, pe strada Siretului au decopertat, s-au furat şi capacele de canalizare, iar acum strada nu este semnalizată în niciun fel. În urmă cu ceva timp s-au pus şi indicatoare de circulaţie, dar alea s-au furat în timp record. Este o bătaie de joc", ne-a spus Ion Vasilescu, un şofer ce trecea prin zonă.

Într-adevăr şi strada Siretului arată, de la un capăt la celălalt, ca după război şi nu este deloc semnalizată. Din păcate locuitorii din zonă trebuie să mai aştepte ceva timp până când vor circula decent pe respectivele străzi. Potrivit Primăriei Galaţi, acestea fac parte dintr-un program mai amplu de reabilitare, iar municipalitatea nu le-a făcut încă recepţia. Conform contractului, toate cele şapte străzi ce fac obiectul contractului de reabilitare ar trebui recepţionate în luna mai a acestui an.

 

Citit 2713 ori Ultima modificare Duminică, 24 Martie 2013 00:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.