Justiţia confirmă: Boldea era membru al organizaţiei MISA. Magistraţi suspectaţi că se întâlneau acolo cu fostul deputat

Justiţia confirmă: Boldea era membru al organizaţiei MISA. Magistraţi suspectaţi că se întâlneau acolo cu fostul deputat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Scandalul izbucnit săptămâna aceasta în centrul căruia se află procuroarea Mihaela Agheniţei şi fostul deputat Mihail Boldea a dezvăluit şi alte informaţii în afara celor legate de legătura sentimentală dintre cei doi. Membrii Secţiei pentru Procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, în urma analizării probelor depuse de procurorii DIICOT Galaţi, au certificat faptul că Mihail Boldea era membru MISA. „Numitul Boldea Mihail este membru al MISA, acordând chiar asistenţă juridică în mod gratuit liderului spiritual al acestei mişcări - Bivolaru Gregorian”, precizează CSM.

Ba mai mult, este prima dată când se vorbeşte despre bunurile pe care Mihail Boldea le-a lăsat la Consulatul Român din Nairobi, Kenya. Cei de la Consulat au trimis în România, la scurt timp după arestarea lui Boldea, un colet care conţinea bunurile lăsate la unitatea diplomatică de fostul parlamentar. „Cu ocazia inventarierii acestor bunuri au fost găsite mai multe legitimaţii emise de mişcarea spirituală susmenţionată pe care sunt aplicate fotografiile susnumitului, fiind însă menţionat un nume fictiv, respectiv acela de Anghel Alexandru”, dezvăluie CSM.

Deşi se vorbea de foarte mult timp, în lumea juridică din Galaţi, că Mihail Boldea este membru MISA, aceasta este prima certificare oficială a acestui lucru. În acelaşi cerc se vorbeşte acum şi despre posibilitatea ca Mihaela Agheniţei să fie una dintre adeptele mişcării lui Gregorian Bivolaru. Adevărul va ieşi însă la iveală de-abia în urma anchetei procurorilor DIICOT.

Citit 4776 ori Ultima modificare Vineri, 05 Aprilie 2013 00:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.