Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
5 comentarii

Doi tineri din Munteni s-au ales cu dosar penal după ce poliţiştii le-au stricat afacerea cu maşini stricate. Oamenii legii de la Tecuci aflaseră că aceştia obişnuiau să cosmetizeze maşini avariate în accidente, fără documente legale, dar mai ales fără a avea autorizaţii emise de poliţie şi, în consecinţă, au efectuat trei percheziţii domiciliare la cei pe care îi bănuiau că se ocupă cu astfel de activităţi. În urma descinderilor au găsit, la domiciliul unui tânăr de 27 de ani, nouă autoturisme avariate, aparţinând diferitelor persoane care i le lăsaseră în custodie pentru a le repara. "În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul, împreună cu o altă persoană, repara autoturismele respective, deşi nu a putut prezenta autorizaţii de reparaţie eliberate de către poliţie", ne-a declarat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
Cei doi mecanici de ocazie s-au ales cu dosar penal şi sunt cercetaţi în stare de libertate.

Citit 1840 ori Ultima modificare Vineri, 19 Aprilie 2013 16:43

5 comentarii

 • postat de Andrei Sâmbătă, 20 Aprilie 2013 13:01 Link la comentariu
  0
  0

  Bai coclitilor nu mai comentati. Habar nu aveti si va dati cu parerea. Este considerata infractiune sa repari un autoturism fara dovada de la politie. Autoturismul putea fi implicat in accident cu parasirea locului faptei. Viata libera, ca mai mereu , are cititori cu 4 clase si neaveniti

  Raportează
 • postat de Zap Sâmbătă, 20 Aprilie 2013 10:14 Link la comentariu
  0
  0

  Auzi la ei ! Ce nesimtire cum INDRAZNEAU sa mai castige un ban muncind FARA sa cotizeze taxe peste taxe la Mafie...aaa..adica vreau sa spun Primarie !!
  Bine ca i-a prins, cum sa iti repari masina in alta parte decat acolo unde se platesc MILIOANE si se cotizeaza gras pt autorizatii !

  Raportează
 • postat de Păi atunci hai și pe la garaje auto ce au devenit cotețe, beciuri, magazii, ateliere Sâmbătă, 20 Aprilie 2013 09:40 Link la comentariu
  0
  0

  Încă o acțiune plină de ''succesuri''. Păi atunci și pe la garaje, garaje transformate în beciuri, depozite de gunoaie, ce nu mai nevoie din casă, beciuri cu murături, vin sau legume și fructe, iar unii chiar cotețe în perioadă de Vară, cu găini outoare și de carne.

  Raportează
 • postat de Politistul inteligent Sâmbătă, 20 Aprilie 2013 08:09 Link la comentariu
  0
  0

  ...aveau la reparat 9 autoturisme? Extraordinar! Cum au reusit? Daca erau 100, mai ziceam, era la indemana oricui...

  Raportează
 • postat de DEI Sâmbătă, 20 Aprilie 2013 07:06 Link la comentariu
  0
  0

  Bravo Politia Romana :))))))))))))))))

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.