Un jandarm conducea autoturismul Audi implicat în accidentul tragic de la Tribunal

Un jandarm conducea autoturismul Audi implicat în accidentul tragic de la Tribunal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Florin Alexandrescu, şoferul autoturismului Audi implicat în groaznicul accident de joi, soldat cu moartea asistentei Doiniţa Belceanu, a îmbrăcat uniforma Jandarmeriei Brăila cu aproape un an în urmă


Un amănunt interesant şi totodată nefericit iese la iveală în ancheta privind accidentul mortal a cărui victimă a fost asistenta medicală Doiniţa Belceanu. Şoferul autoturismului Audi indicat atât de martori cât şi de poliţişti, în urma primelor verificări, drept principal răspunzător de impactul ucigaş, este un angajat al unei structuri de apărare şi siguranţă publică. Mai exact, Florin Alexandrescu, în vârstă de 30 de ani, este subofiţer la Jandarmeria Brăila şi joi dimineaţă era în timpul liber, la volanul maşinii personale.

Potrivit informaţiilor primite de la instituţia al cărei angajat este tânărul, acesta a intrat de curând în rândurile subofiţerilor. "Subofiţerul, care la momentul accidentului era în timpul liber, este angajat al Jandarmeriei Brăila din luna iunie 2012. A venit la noi prin repartiţia primită de la şcoala militară pe care a absolvit-o. Evenimentul în care a fost implicat este unul regretabil", ne-a declarat plt. Sorin Neftode.

Florin Alexandrescu este cercetat pentru ucidere din culpă, numele lui apărând în dosar alături de cel al şoferiţei Fordului care a lovit stâlpul semaforului şi mai apoi pe biata asistentă medicală, care aştepta pe scuar să treacă strada. O condamnare penală, chiar şi cu suspendare, îi va atrage sfârşitul carierei la Jandarmerie. El este acuzat că a provocat accidentul după ce nu s-a asigurat la schimbarea benzii, împingând autoturismul Ford pe scuar.

Citit 7884 ori Ultima modificare Vineri, 19 Aprilie 2013 16:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.